Bowtique anunță colaborarea cu Luxx Lab, Marea Britanie


Bowtique designist 01

Despre Bowtique – bowties and more ți-am mai povestit pe designist.ro, iar acum revenim cu noutăți. Bowtique anunță lansarea colaborarii cu LUXX LAB, Marea Britanie, o platformă online de mărci de lux și contemporane, ce aduce împreună branduri de nișă din Europa, precum și designeri începători.

Bowtique designist 02

Pentru sezonul Primăvară – Vară 2013 Bowtique a creat exclusiv pentru LUXX LAB o colecție de 24 de piese: papioane pre-tied și self-tie și batiste de buzunar pătrate și rotunde. Pentru această colecție, Bowtique propune un look clasic, masculin și rafinat, axându-se pe o paletă coloristică echilibrată ce pornește de la clasicul negru și bleumarin, continuă cu versatilul gri și albastru deschis și se întregește cu burgundy și imprimeuri florale.

Bowtique designist 03Întreaga colecție a fost realizată din mătase naturală 100%. Atât papioanele self-tie cât și cele pre-tied sunt ajustabile, iar încuietorile discrete, special create pentru Bowtique, oferă un plus de eleganță. Nouatatea papioanelor self-tie constă în faptul că cele două părți ale fiecărui papion pot fi detașate și combinate între ele pentru un look nonconformist.

Bowtique designist 04

“Această colaborare ne-a oferit oportunitatea de a crea prima noastră colecție concentrată pe imaginea gentleman-ului londonez. Pe întregul parcurs al procesului creativ am beneficiat de experiența și viziunea LUXX LAB. Sfaturile lor ne-au ajutat sa conturăm o colecție unitară special creată pentru un gentleman adevărat”, spun Bogdan Popescu și Georgiana Gheață, managing partners Bowtique.

Bowtique designist 05

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed