A apărut numărul de iarnă al Institute, the magazine

Din teancul de cărţi şi reviste cu care în sfârşit ai timp să te tolăneşti liniştit de Crăciun nu trebuie să lipsească Institute, the magazine no 7, proaspăt ieşit din tipar. Ştim sigur că de lângă fotoliul nostru nu va lipsi 🙂

Institute, the magazine no 7  este un număr dedicat optimismului şi planurilor de viitor, o colecţie de articole despre educaţie, jucării, urbanism, design, artă, comunicare şi timp liber. Şi pentru că ne pregătim de sărbători, revista vine şi cu un cadou frumos împachetat în www:  institute.ro/themagazine, noul blog al revistei, unde se vor aduna interviuri cu oameni talentaţi, liste de mărunţişuri care ne fac viaţa mai frumoasă, colecţii de vacanţe, printuri ce merită împărtăşite, locuri frumoase, obiecte de design, dar şi poveştile din spatele pictorialelor şi articolelor din revistă.

Numărul de iarnă al revistei este disponibil în lanţul librăriilor Cărtureşti şi conţine 156 de pagini de inspiraţie: în secţiunea dedicată cafelelor aromate din decembrie veţi găsi un articol despre teatru, ca formă de educaţie, o platformă de eseuri vizuale, discursul roţilor de tren, surprins într-un material despre investiţiile şi proiectele CFR-ului, dar şi o recenzie de film inedită.

Câteva ore şi pagini mai târziu, în secţiunea LUNCH TIME, te vei putea hrăni cu optimism şi multe informaţii utile, care te vor ajuta să înţelegi de ce iubeşti mirosul revistelor proaspăt scoase din tipar, cum funcţionează anatomia unei campanii de film neconvenţionale şi ce înseamnă un brand de ţară puternic. Ţi-am pregătit şi o selecţie de lecturi online cu farmec , dar şi un articol despre proiecte editoriale româneşti ce merită citite pagină cu pagină.

Institute, the special files din acest număr este despre educaţie în industriile creative şi conţine o colecţie de şcoli, ambiţii şi recomandări pentru artişti în arte vizuale, fashion design, publicitate, muzică, software, jurnalism, fotografie sau ştiinţe sociale.

În secţiunea TEA TIME  o să descoperi articole despre sărbători ale designului, despre drumuri cu gerul în vene şi arhitectura la 0°, despre afaceri de familie, artişti străini la Bucureşti şi despre pagaia cu poveşti a lui Ivan Patzaichin. Dosarul special de iarnă te va introduce în lumea jucăriilor şi te va ajuta să descoperi fericiri mici construite din poveşti mari.

Institute, the magazine no 7  o găsiţi de vânzare în magazinele Cărtureşti şi de răsfoit în: Energiea, Van Gogh, La Bonne Bouche, Entrance, Intro Design, Hobirama, Pump Shop şi Institute, The Cafe.

Mai multe detalii aici şi pe pagina de facebook.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed