Am petrecut într-o atmosferă disco pop cu ABSOLUT

Joi seara am fost la Petrecerea ABSOLUT, din Laboratorul de Cocktailuri, la lansarea sticlei ediție limitată Andy Warhol. Știam drumul, nu era prima dată când veneam în Laborator, doar că felul în care arăta intrarea ne-a făcut să parcurgem distanța până la primul nivel ca și cum am fi fost prima dată aici. Totul era îmbrăcat în staniol, iar luminile colorate te conduceau hipnotic spre ușa de la etaj.

Absolut-photo D-Melinte--5264

Și am intrat, iar “poțiunea magică” aștepta în eprubete colorate să te introducă într-o lume disco pop. Sincer, la sfârșitul unei zile e nevoie de ceva senzații tari care să te pună într-o altfel de stare, efervescentă. Muzica, luminile neon și mulțimea căreia nu i-a luat mult să se alinieze în fața DJ-ului și să danseze pe hit-urile reinterpretate ale anilor ’70 ne-au pus și pe noi în ritmul ABSOLUT: al unei energii faine, ce curgea fluid reflectată în tot spațiul, pe care o simțeai.

Absolut-photo D-Melinte--5267

Absolut-photo D-Melinte--5401Am încercat câteva cocktail-uri cu suc de fructe și ABSOLUT (preferatul nostru a fost cel cu suc de coacăze și vodkă) și, da, am examinat cu atenție sticla – Ediția limitată Warhol, despre care v-am povestit aici. V-am spus deja că o vrem în colecție, iar după ce am văzut-o la petrecere, iluminată de câte un LED încorporat fiecărei sticle, gândurile legate de transpunerea ei într-un statement artistic au luat și ele o turnură efervescentă. 🙂

Ne place acest efect Warhol care duce perspectiva la un alt nivel, artistic. Și, ca să-l cităm pe Pope of Pop: We love the bottle. We want to do something…

Absolut-photo D-Melinte--5287

Absolut-photo D-Melinte--5273Laboratorul de Cocktailuri, în straie disco 

Absolut-photo D-Melinte--5293

Nu am apucat să ne facem și noi portrete pop, dar am admirat colajul cool care se contura deja din fotografiile celor peste 300 de invitați. Și pentru că v-am spus de vibe-ul disco al petrecerii, la un moment dat țin minte că am întrebat: oau, cine mixează? Surpriza pentru noi a fost ca invitatul special al serii ABSOLUT să fie Nicky Siano – supranumit primul DJ superstar din lume, DJ-ul pe care Andy Warhol chiar l-a cunoscut, în Studio 54, epicentrul vieții sociale newyorkeze al anilor ’70.

Absolut-photo D-Melinte--5568 Absolut-photo D-Melinte--5572Warm-up-ul a fost realizat de DJ ul român Fouchat, iar apoi invitatul special al petrecerii, renumitul Nicky Siano, a readus în prezent muzica disco pentru câteva ore.

Cum s-a tradus pentru noi experiența ABSOLUT: efervescență, nonconformism și un pop fain reinterpretat, într-o atmosferă care chiar îți dădea the vibes. Iar sticla de colecție o poți cumpăra de pe Emag.

Absolut-photo D-Melinte--5598

Mai multe poze de la petrecere poți vedea pe pagina de facebook ABSOLUT.

www.consuma-responsabil.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed