Biblioteca de acasă îngustă cât o foaie de carte – cu tapetul digital!

Ne plac cărțile și liniștea serilor care ne găsesc cufundați în povești la lumina veiozei. De multe ori spațiile în care citim nu sunt foarte generoase, iar o bibliotecă încăpătoare e mai greu de organizat. Pentru că mulți dintre noi citesc de ceva vreme cel mai des pe Kindle, telefon, tabletă, Vodafone a transformat clasica bibliotecă într-un tapet digital.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biblioteca digitală tapet este noua decorațiune contemporană, foarte utilă la tine acasă: este ideală pentru personalizarea spațiilor înguste, mici, neexploatate încă și, în plus, îți ține aproape cărțile dragi. În hol, lângă fotoliul din living sau într-un colț din dormitor, va da un aer modern decorului tău!

E foarte simplu să-ți personalizezi biblioteca digitală tapet cu titlurile preferate: intri pe tapet.bibliotecapemobil.ro și alegi din cele 110 titluri gratuite, disponibile (până acum). Și, visul oricărui designist cu pretenții de la decor, poți alege culoarea elementelor decorative din bibliotecă. Montajul e la fel de simplu, tapetul digital se aplică ca orice tapet standard. Mai mult, este realizat dintr-un material eco, reciclabil.

Tapet digital - Vodafone - Designist (3)

Biblioteca digitală tapet e gata în 5 pași simpli:

1. Alegi temeplate-ul de tapet dorit dintre cele disponibile pe site (cu obiecte decorative, cu ramă foto sau doar cu cărţi).
2. Alegi titlurile preferate şi le pui în template.
3. Alegi culoarea obiectelor decorative.
4. Alegi o fotografie personală pentru rama foto.
5. Comanzi, plăteşti online, şi tapetul va fi livrat acasă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFiecare carte din bibliotecă are un QR code prin care poţi descărca titlul în format PDF sau Epub.

Biblioteca digitala - Vodafone - Designist

Biblioteca digitală tapet imprimă o notă cosy, familiară decorului. Iar sugestii de integrare a tapetului digital în spațiul tău vin și de la designerul Agnes Lukacs și arhitectul Adrian Cancer.

“Biblioteca Digitală este unul dintre proiectele care exprimă poate cel mai bine esenţa brand-ului Vodafone: susţinerea progresului comunităţii cu ajutorul tehnologiei. Am văzut, în diferitele etape ale Bibliotecii Digitale, mulţi oameni entuziasmaţi de inovaţia şi creativitatea acestei idei, scanând curioşi codurile QR ale cărţilor şi bucurându-se de accesul atât de facil la lectură. Acum, prin acest pas îndrăzneţ, Biblioteca Digitală pătrunde în spaţiul personal al oamenilor într-un mod care probabil anticipează biblioteca viitorului ”, crede Romina Tăzlăoanu, Senior Manager, Brand Consumer Communications la Vodafone.

One Comment

  1. […] *sursă info și img – Designist […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed