Ce face diferența în evoluția unui tânăr designer?

Poate că primul răspuns la care te-ai gândit este creativitatea sau, poate, conexiunile. Bogdan Stancu, fondatorul Studio 13, a participat în urmă cu 4 ani la Leaders School, o şcoală de leadership care îi pune pe tineri faţă în faţă cu lideri din diverse domenii, îi ajută să îşi descopere punctele forte, îi învaţă să comunice eficient cu cei din jur şi să se facă urmaţi în echipă. Atunci, Bogdan era încă student la Arhitectură şi avea nevoie de curaj şi încredere în visurile lui.

afis_b5-01---web

L-am întrebat ce a însemnat experienţa Leaders School pentru el. Iată ce a răspuns:

“Nu ai cum să evoluezi dacă nu ieşi în afara zonei de confort şi Leaders School fix asta face pentru tine: un tir susţinut de provocări care te ajută să descoperi lucruri pe care nu le ştiai despre abilităţile tale.

Leaders School m-a ajutat să trec peste insecurităţile vorbitului în public, am învăţat să privesc oamenii şi clienţii noi nu ca pe nişte entităţi ce îmi judecau portofoliul şi fiecare mişcare, ci ca pe nişte cărţi deschise, pe care le puteam citi şi din care aveam mult de învăţat, iar adevăratele rezultate au apărut la ceva timp după finalizarea programului, când am început să aplic ce am învăţat în cariera mea.

Această schimbare de mentalitate, foarte greu de descoperit şi implementat fără ajutorul magicienilor Leaders, a făcut toată diferenţa în evoluţia mea de designer.”, Bogdan Stancu, fondator şi designer Studio 13.

Dacă vrei şi tu să iei parte la această experienţă inedită, între 3 şi 9 aprilie, la Predeal, va avea loc cea de-a 17-a ediţie. Poţi sta faţă în faţă cu al doilea Constantin Brâncuşi, Ştefan Câlţia, cel mai bine vândut pictor al României, poţi afla direct de la Uca Marinescu cum e să atingi cei doi poli ai Pământului într-un singur an şi să devii apoi prima româncă ce a pus piciorul în Antarctica, sau îl poţi întâlni pe baschetbalistul care a fost declarat de 5 ori consecutiv cel mai bun sportiv al României, Virgil Stănescu.

Experienţă nu poate fi învăţată, ci doar trăită. Îţi vei testa limitele la o simulare de business cu miză reală coordonată de un antreprenor de succes. S-ar putea ca dimineaţa să te găsescă frământând aluat pentru a produce turtă dulce, pentru ca mai apoi să o vinzi. Vei descoperi că eşti mai capabil decât ai crezut.

Te vei conecta cu oameni asemenea ţie, care îţi pot deveni prieteni, iar la sfârşit rămâi parte a unui network de elită, care poate schimba România. Iar povestea nu se opreşte aici, ai acces la sesiuni lunare de mentorat gratuite.

Pentru lista completă de invitaţi, accesează www.leadersschool.ro.

Aici găseşti broşura care îţi poate răspunde la alte întrebări.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed