“Comunicare pentru startup-uri” cu Monica Jitariuc la Meet the WOMAN

Monica Jitariuc, Managing Partner MSLGROUP The Practice, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 21 aprilie 2015, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „3, 2, 1, START la PR! Comunicare pentru startup-uri”.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Fie că suntem la început de drum sau avem experienţă antreprenorială, modul în care alegem să ne promovăm poate reprezenta o provocare. Împreună cu Monica Jitariuc, vom încerca să găsim cele mai bune modalităţi prin care PR-ul ne poate ajuta să ne facem cunoscuţi, prin soluţii inovatoare şi fără să fim nevoiţi să investim un buget impresionant”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Monica Jitariuc - DesignistMonica Jitariuc

Monica Jitariuc este un profesionist cu experienţă variată în comunicare, lucrând de-a lungul carierei ei de 15 ani atât de partea clientului, cât şi de cea a agenţiei. A început făcând PR instituţional în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Apoi, a lucrat în advertising, marketing şi PR. A înfiinţat în 2010 departamentul de social media al agenţiei MSLGROUP The Practice pe care l-a condus ca Head of Social Media. Din 2013 este Managing Director al agenţiei alături de Oana Bulexa.

În echipa agenţiei Monica a contribuit la campanii de social media de succes în industrii diverse. Unele dintre acestea au fost premiate la competiţiile locale şi internaţionale. De altfel, MSLGROUP The Practice este recunoscută ca fiind cea mai premiată agenţie românească de PR.

Accesul la eveniment

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.
Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Înscrierile se fac la: alina.popa@femei-in-afaceri.ro.
Mai multe detalii despre eveniment aici.

Macheta Monica Jitariuc speaker Meet the WOMAN - Designist

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed