Culturi de vise şi raze de soare în Poiana Urbană, 29 august-1 septembrie

Ultima săptămână de vară merită un weekend prelungit şi mult, mult entuziasm. În Poiana Urbană se pregăteşte o petrecere lungă şi gălăgioasă : weekend-ul va începe încă de joi, cu un super-concert The Amsterdams,  vineri vom urmări împreună un concert-documentar Amy Winehouse, sâmbătă vom cultiva vise alături de cei de la E.M.I.L, iar duminică vom întâmpina toamna cu o proiecţie a concertului Jamiroquai din Verona.

Poiana Urbana - Designist (1)

Programul 29 august-1 septembrie2013:

Joi, 29 august, de la 18.30, o să ne distrăm alături de cei de la PIMP, iar de la ora 20.00 The Speakers ne vor ajuta să  dăm volumul mai tare distracţiei din Piaţa Universităţii. Tot joi, de la 21.30, The Amsterdams vin în Poiană să ne înveţe să ne luăm la revedere cum se cuvine de la vară şi să ne bucurăm de un oraş de vacanţă.

Vineri, 30 august, o să fie o zi dedicată muzicii bune. La ora 19.00, îi vom aplauda pe cei de la ArtMusik, de la ora 20.00, Moebius vin în Poiană, iar după lăsarea întunericului, de la ora 21.30, vom urmări un concert-documentar despre Amy Winehouse.

Sâmbătă, 31 august, de la ora 21.00, trupa Ad-Hoc va aduce marea mai aproape de casă, cu ajutorul punk-ului medieval, iar de la ora 22.00 Piaţa Universităţii o să facă o supradoză de vise şi o să înveţe să danseze cu noaptea, pe muzica celor de la E.M.I.L.

Weekendul şi vara se vor încheia cu  o proiecţie a concertului Jamiroquai din Verona. Ne dăm întălnire duminică, la Universitate, de la ora 21.00. Să veniţi cu amintiri din vacanţa urbană şi chef de dans.

Poiana Urbana - Designist (2)

Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit, precum şi WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis în zona de la “Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative, este un pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, o altă metodă de a-ţi petrece weekend-urile care te prind în capitală. Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se desfăşoară în perioada 11 iulie – 15 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.

Poiana Urbană este un proiect susţinut de Carlsberg.

Partenerii şi prietenii proiectului:

RTV, Kanal D, Radio Guerrilla, 24Fun, Phoenix Media, Orasulm.eu, B365, Metropotam, IQads.ro, Designist.ro, economica.net, 24FUN, Vice.ro, 1Music Channel, Anyplace.ro, Bestmusic.ro, InParc.ro, GetLokal, Mixtopia, SekaZoneTV, MusicNights.ro, MusicAddict.ro, port.ro, Hipmag.ro, SoFresh, Urbankid.ro, SUB25.RO, BeUnderground.ro, Cooperativa Urbană, TVCity, Urban.ro, OK Guard, Idilis, Qual Media, IQ Media, BuBu Booking.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed