Cum a fost la evenimentul de lansare a colecției 2014 BoConcept

Vă povesteam încă de acum două săptămâni despre noutățile colecției BoConcept și trendurile pe care le impune pentru 2014.

Lansare colectie BoConcept - Designist (4)Colțul nostru preferat! Minunată canapeaua, geniale accesoriile, impecabil contrastul!

Joi seara, pe 19 septembrie, am făcut cunoștință cu piesele și accesoriile noii colecții în showroom-ul BoConcept, din Galeriile Mobexpert (Băneasa), la un pahar de vin bun. Și am aflat și de colaborarea dintre BoConcept și Smart – mai multe aici.

Lansare colectie BoConcept - Designist (5)

Am putut să testăm vedetele colecției: canapeaua Carlton, un clasic contemporan, scaunul emblematic Hamilton, mesele cu noi forme şi în diverse combinaţii, şi biroul Cupertino, cu difuzoare integrate, care în ciuda faptului că poate avea un aspect clasic, îşi păstrează funcţionalitatea modernă: permite utilizarea boxelor cu ajutorul tehnologiei Bluetooth şi o organizare impecabilă a cablurilor.

Lansare colectie BoConcept - Designist (1) Colecția semnată Karim Rashid pentru BoConcept. Scaunele cu look organic sunt foarte confortabile!

Lansare colectie BoConcept - Designist (2)

Showroom-ul este acum amenajat cu piesele noii colecției. Greu de ales între zona de la parter, plină de accesorii în fața cărora garantăm că vei întârzia, și zona de la etaj, cu scenarii urbane, nordice pentru fiecare zonă a casei. La etaj am întârziat pe canapele, fotolii și scaunele de dining la care visăm pentru scenariile de acasă.

Lansare colectie BoConcept - Designist (3) Lansare colectie BoConcept - Designist (6)Una dintre pernuțele noastre preferate, în formă de mașină de scris. Inspirația retro e foarte prezentă în aceste scenarii contemporane.

Veți mai descoperi combinații îndrăznețe de materiale, punctate de accente industriale și stilul anilor ’60, iar trendul în amenajări este cel al melanjului: culori reci şi calde, suprafeţe naturale şi din metal, lemn şi nuanţe neon, suprafeţe nefinisate şi lustruite.

Lansare colectie BoConcept - Designist (7)

Și rețineți: Danish Design Is not only to be Enjoyed by a Few Danes! 🙂
Despre piesele noii colecții și lista noastră de shopping aici.

Fotografii: prin BoConcept

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed