Design retro-pop by Anca Fetcu

Marcello Mastroiani, Sophia Loren sau Marilyn Monroe? Portretele lor decupate în plexiglas reprezintă interfața noilor lămpi Icons by Anca Fetcu. Toți trei pot fi personajele aceluiași film, cu scenariu decorativ semnat chiar de tine. Tematica: La Dolce Vita.

Colecția de lămpi retro-pop, în culori vibrante (pentru că Some Like it Hot, nu?) a fost lansată weekend-ul trecut (5-6 mai) în cadrul unei noi ediții a târgului V for Vintage LA DOLCE VITA, iar Anca Fetcu este designerul care a inaugurat noua secțiune Art & Deco.

Și pentru că deja îi cunoști determinarea, curajul, talentul și pasiunea pentru designul de obiect din interviul pe care l-am realizat cu ea acum ceva timp, nu se dezminte și revine consecvent pentru a demonstra că “există design în România și că acesta este contemporan, proaspăt, vizionar și comparabil cu designul asiatic, occidental sau cel al țărilor nordice.”

Figurile unor personaje iconice din filmele cu „dolce far niente” sunt esențializate și au fost alese pentru că, spune Anca Fetcu, „stilul este o amprentă; atmosfera La Dolce Vita trăiește prin imaginea iconică a boemei Sophia Loren, a senzualei Marilyn sau a cuceritorului Marcello Mastroiani.”

Fotografii: prin By Anca Fetcu

2 Comments

  1. Radu

    Ce personaj mai urmeaza? Sunt curios…

  2. […] […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed