Despre energia startup-ului în businessul feminin, la evenimentul Meet the WOMAN!

Meet the WOMAN! face parte dintr-o serie de evenimente de business networking, care se adresează atât antreprenoarelor, cât si femeilor care lucrează în companii private. Miercuri, 18 noiembrie, vom afla mai multe despre energia startup-ului: managementul resurselor personale, echilibru și propria descoperire.

Fondatoarea organizației Femei în Afaceri, Alice Botnarenco, ne spune de ce este importantă această temă de discuție pentru femeile care pornesc un start-up:

 „Primii ani de viață ai unei afaceri sunt cruciali, iar modul în care ne gestionam timpul și acțiunile în această perioadă poate influența decisiv rezultatele pe care le avem, dezvoltarea afacerii, dar și viața noastră personală. Împreună cu Raluca Milin vom descoperi cum putem să ne direcționăm cel mai bine energia de început către acțiuni care să facă diferența, fără să ne risipim resursele personale de timp, optimism sau creativitate, cum putem găsi un echilibru între viața de familie și antreprenoriat, dar și să ne auto-descoperim.”

Meet the woman - Designist

Cine este speaker-ul acestui eveniment?

Bineînțeles, o femeie care a reușit în afaceri, Raluca Milin, managing partner SENSIO. Raluca a făcut nu numai schimbarea mediului de lucru, de la cel corporate la cel antreprenorial, ci și schimbarea domeniului profesional. Timp de 13 ani a lucat în domeniul telecomunicațiilor, iar de 6 ani are o afacere business to business, SENSIO, prin care asigură consultanță și import de mobilier.

Meet the woman - Designist

Cine va dezbate despre Tehnicile de Networking?

În cadrul acestor noi evenimente va fi prezent și un domn, Paul Renaud, care este nu numai Executive Coach, cu specializare în optimizarea performanței, ci și autor al cărții „A Networking Book”. Paul Renaud are peste 31 de ani de experiență profesională, 15 dintre ei în funcții executive în companii din 10 țări.

Evenimentul Meet the WOMAN va avea loc miercuri, 18 noiembrie 2015, între orele 18:30 – 21. Desfășurătorul evenimentului, precum și toate detaliile de înscriere pot fi consultate aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed