Igloo #151-152: Arhitecturi de vacanță

Pentru această perioadă de vacanțe și călătorii, noul număr igloo vine cu soare, multă energie și vă conduce spre destinații de vară, speciale prin arhitectură și design.

La țărmul Mării Negre, trei noi localuri oferă turiștilor experiențe inedite: OHA Beach, un loc plin de viață cu o sufragerie construită direct pe plajă, Loft-ul estival proiectat de Nuca Studio în Mamaia și Purobeach ce aduce stațiunii imaginea serenă specifică plajelor Puro din Palma de Mallorca, Toscana sau Dubai. Deschis de curând, ștrandul cu apă sărată de la Praid, amenajat de Igloo Architecture, poate fi o altă destinație de vacanță inedită într-o zonă cu mult potențial turistic.

untitled

Veți citi și despre istoria frumosului Conac Manasia, proaspăt restaurat, și mergem apoi peste hotare pentru a vedea trei proiecte din Portugalia, Uruguay și Statele Unite ce oferă iubitorilor de călătorii șansa de a petrece câteva zile libere admirând peisaje naturale unice. Numărul se încheie cu impresii despre ediția din acest an a Bienalei de Arhitectură de la Veneția și câteva recomandări.

LayoutNu ratați articolul nostru, publicat în acest număr al revistei: Ubikubi, un nou brand românesc pus pe fapte mari!

Revista poate fi comandată online aici şi poate fi găsită în librăriile Cărtureşti, Humanitas, Inmedio, Galeria Galateca, Dizainăr, standul igloo de la Plot&Coffee Shop.

Facebook: Igloo Media

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed