În căutarea echilibrului cu Ilinca Păun, Managing Director România Colliers International, speaker la Meet the WOMAN!

Ilinca Păun, Managing Director România Colliers International, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 25 noiembrie 2014, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „În căutarea echilibrului – O poveste despre Kilimanjaro, prieteni secreţi şi clădiri de birouri”.

Una dintre cele mai mari provocări cu care ne confruntăm este să găsim un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, iar de multe ori trebuie să facem compromisuri importante în unul dintre aceste aspecte ale vieţii noastre. Împreună cu Ilinca, vom încerca să găsim modalităţi prin care să conciliem cele două jumătăţi, având ca model experienţa ei personală”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Macheta Meet the Woman ILINCA

ILINCA PĂUN

Ilinca este un intraprenor cu 15 ani de experienţă în business şi consultanţă imobiliară. Ea s-a alăturat echipei Colliers în anul 2000, după ce anterior fusese implicată în dezvoltarea primului mall din România. De atunci, Ilinca a avut o contribuţie semnificativă la creşterea Colliers International România, care deţine poziţia de lider de piaţă pentru al 18-lea an consecutiv.

În cadrul Colliers International, Ilinca a dobândit experienţă în toate aspectele legate de business, de la marketing, la vânzări şi operaţiuni, fiind implicată în management încă din anul 2005. Începând din anul 2010, Ilinca este Managing Director al Colliers International România, având ca misiune crearea unei platforme pentru creştere, atât internă, cât şi externă, cu accent pe educaţie, inovaţie şi excelenţă în servicii.

Ilinca Paun - Designist

ACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Puteți afla ce beneficii are o membră Femei în Afaceri şi să ascultaţi testimonialele celorlalte membre!

Înscrierile se fac la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.

DESFĂŞURĂTORUL EVENIMENTULUI
18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Începutul evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
20:00 – Prezentarea unei afaceri: ICONIC HEALTH by Camelia Sucu
20:10 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
20:20 – Q&A
20:40 – Tombolă cu premii oferite de parteneri
20:45 – Business Networking

Acest eveniment este sustinut de catre ICONIC HEALTH by Camelia Sucu.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed