La Acuarela: expoziție colectivă creată printr-un live act

Miercuri, 5 iunie, în cadrul evenimentului tanaaa!, a luat naștere prima expoziție colectivă creată în urma unui live act prin intervenția invitaților prezenți – “Cadouri”. Expoziția, organizată de tanaaa! la Acuarela cu ocazia aniversării a trei ani, a fost construită din creațiile invitaților, aceștia putând desena direct pe colajele realizate din produse inscriptibile, îndrumați de artistul Pisica Pătrată.

Expozitie colectiva tanaaa! (2)

Portofelele Mighty Wallet®, husele pentru iPad și ceasurile Patch, toate cu suprafață inscriptibilă, perfectă pentru a fi scrisă și desenată, au fost baza pe care invitații au creat colaje personalizate. În acorduri de jazz, invitații au devenit artiști și au folosit pentru desen markere colorate, rezultând ilustrații urbane din cele mai diverse. Toate produsele astfel transformate au fost ulterior vândute pentru a veni în spirijinul cauzelor pe care le susține Merci Charity Boutique, primul concept store caritabil din România.

Pisica Patrata (1)

“Am vrut să implicăm prietenii tanaaa! și să demonstrăm tuturor cât de simplu și amuzant poate să fie să oferi un cadou original. Husele pentru iPad de la Papernomad, portofele Mighty Wallet® și ceasurile Patch au fost baza unor colaje colorate, pline de personalitate, îmbinând stilurile diferite ale celor prezenți și creând astfel o expoziție unică contemporană.”, afirmă Valentin Corodescu, director executiv tanaaa!.

Pisica Patrata (2)

În deschiderea evenimentului, artistul Alexandru Ciubotariu, cunoscut ca Pisica Patrată, o oferit câteva direcții creatoare, el însuși realizând un colaj din produsele de pe giftshop-ul tanaaa.ro.

“Mi-a plăcut că evenimentul a avut un aer intim și foarte creativ. Colaborarea mea cu tanaaa! este mai veche, îmi era cunoscut suportul, dar faptul că am desenat ca un fel de performance Live-Act m-a atras cel mai mult. Faptul că am beneficiat și de acompaniament audio de bună calitate a contribuit, de asemenea, la reușita evenimentului.”, a declarat artistul urban Pisica Pătrată.

Expozitie colectiva tanaaa! (4)

Printre produsele incluse în colaje s-au regăsit și cele votate înaintea evenimentului drept cele mai inspirate cadouri, fie pentru el, fie pentru ea. Husa pentru iPad Zattere, fabricată dintr-un compozit de hârtie realizat de Papernomad, având curea din cânepă și căptușeală din lână cu bumbac, a fost declarat cel mai dorit cadou de bărbați. Cel mai inspirat cadou pentru femei a fost votat Ceasul Glamour Patch Lime, un accesoriu la modă, în culori neon și eco-friendly, fiind 100% biodegradabil.

Expozitie colectiva tanaaa! (9)

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed