Luni, 18 martie, se lansează Decât o Revistă #11

Luni, 18 martie, se lansează Decât o Revistă #11 – Primăvară 2013, într-un show în care revista prinde viaţă. Spectacolul DoR Live – Draftul 1 are loc la Cinemateca Eforie, de la ora 19:30.

Decat o revista - designist

DoR Live – Draftul 1 este doar pentru cei prezenţi în sală, doar cât timp se întâmplă. Spectacolul va fi un colaj de momente de lectură, dans, muzică, proiecţii şi alte surprize. Conform temei, Draftul 1, vei trăi poveşti despre începuturi, experimente, prime dăţi, încercări.

Intarea costă 25 de lei şi include un exemplar DoR #11. Biletele se cumpără din Shopul DoR. Locurile sunt limitate, recomandăm cumpărarea biletelor în avans.

Decat o revista 1- designist

Decât o Revistă #11 este un număr consistent, cu poveşti despre percepţii şi perspective. Cum se vede regizorul Radu Afrim din public și cum se vede din spatele scenei. Cum e să te inspire ideea unor înotători cu dizabilități de vedere și cum e să-i vezi spintecând apa cu brațele. Cum e să citești că o studentă de 20 de ani a murit într-o tabără pentru că ar fi băut și cum e să afli că a influențat viețile a zeci de oameni.

Tot în DoR #11: cum construiește CROS o universitate alternativă; opt scriitori tineri pe care-ar trebui să-i citeşti; cum să-ţi înveţi copiii să spună tot; ce-și dorește Adriana Săftoiu de la politica românească; ce faci când copilul tău e diagnosticat cu o boală incurabilă; cum putem recupera momente din istorie de care ne e rușine.

DoR #11 se poate cumpăra direct din DoR Shop (shop.decatorevista.ro) sau de la distribuitorii din Bucureşti şi din ţară: Cărtureşti, Inmedio, Reţeaua Librarium (Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara), librăria engleză Anthony Frost, Băcănia Veche, Băcănia Coco, The Place Concept Store, Librăria GOGH (Târgu Mureş).

Detalii despre eveniment aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed