Magazin de streetwear, bar, cafenea, hotspot urban – totul în același loc. În Centru Vechi.

URBN Living Store_Designist (4)

Pe Strada Căldărari nr. 3, în aripa vestică a Hanului lui Manuc, a apărut un loc nou pe harta urbană: URBN Living Store, un “urban concept store” – magazin de streetwear, bar, cafenea, spot de refresh și, ocazional, locul în care se vor întâmpla cele mai tari proiecte creative din București.

URBN Living Store_Designist (7)

Locul arată cool, ne place mixul de clasic și industrial, dar și faptul că în același loc poți bea o cafea, avea o întâlnire și, la final, poți trece în revistă ultimele trenduri de streetwear. Iar după cum a arătat petrecerea de lansare, cu siguranță vom mai auzi de evenimente și lansări faine aici.

URBN Living Store_Designist (1)URBN Living Store_Designist (2)URBN Living Store_Designist (3)

URBN Living Store va fi și spațiul de exprimare a creativitățiii tinerilor designeri români. “Design what you burn for” este concursul prin care Roberta Curcă a reinterpretat stațiile de metrou bucureștene într-un design urban de tricou. Tricourile Robertei sunt acum în magazin.

URBN Living Store_Designist (5)

De asemenea, Ioana Ciolacu, românca desemnată cel mai bun tânăr designer în cadrul evenimentului Săptămâna Modei de la Berlin, a pregătit o colecție capsulă pentru URBN Living Store, deja prezentă în magazin.

URBN Living Store_Designist (6)

Fotografii: Hila.ro / Cătălin Georgescu

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed