Maison&Objet Paris – “2014, anul energiei”

Cuvântul de ordine: Energia! Am resimţit-o în dimanismul creaţiilor, vibraţiile texturilor şi puterea culorilor propuse pentru anul acesta. Ne modifică starea şi ne apasă butonul Power!

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (13)

Steagul democraţiei pare că se ridică în design. O nouă generaţie de tineri, energici şi plini de creativitate şi-au dat întâlnire la Paris pentru a aduce un tribut designului urban, soluţiilor moderne accesibile. Acestă abundenţă de produse şi idei a dus la creşterea calităţii produselor şi scăderea preţului final.

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (12)

Trenduri

Alege-ţi culoarea şi prinde energia!

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (4)

Zmeura intensă

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (10)

Roşu oranj

Verde limeta

Verde bleu

Albastru cerneală

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (11)

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (1) Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (9)

Pattern-ul alb-negru are o declaraţie importantă de făcut, combinaţiile frenetice, puternice,  ducând la un impact visual remarcabil. Jocuri optice, ultra-contemporane alcătuiesc un repertoriu interpretat de majoritatea designerilor.

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (2) Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (6) Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (7) Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (14)

Arta urbană

Arta urbană, zona în care poposesc muult prea mult de fiecare data, m-a uimit şi în acest an. Am revenit în standul Cobra Art cu tot atâta avididate ca în prima zi, de a mai privi odată lucrările expuse. Fotografia, febleţea mea, m-a impresionat anul acesta prin puterea exprimării. Se poartă virilitatea masculină în alb /negru şi provocarea imaginaţiei şi a creativităţii.

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (3)

Designer of the year

ODILE DECQ. Black label. Eclectic, unic, creativ!

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (1)

Zoo pick

Dinozaurul. Dinozaurii tronează unele standuri de la târg şi cel mai impresionat l-am regăsit în vitrina Louis Vuitton de pe Champ Elysee.

Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (5) Genoveva Hossu - Maison&Objet 2013 - Designist (8)

Genoveva-Hossu-DesignistGenoveva Hossu este fondator şi managing partner Primera Interiors. A urmat cursurile „Kelly Hoppen Design School” (Londra) pe care, împreună cu anii de experienţă profesională, le-a transformat în temelia profesiei de decorator, pe care o descrie ca fiind arta de a dezvălui personalitatea clienţilor săi. Genoveva se implică activ în proiectele ei, în care investeşte multă muncă, pasiune şi vizite anuale la târguri de specialitate, conferinţe şi evenimente de profil.

Fotografii: Genoveva Hossu

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed