MOOGU participă la International Jewellery London 2015

Vestea ca un designer român participa la un targ international de renume este intotdeauna o veste buna si, da, ii apreciem pe toti cei care isi construiesc treptat un brand personal vizibil si pe scena internationala.

MOOGU Contemporary Jewellery by Andreea Mogosanu participa in premiera la cea mai importanta manifestare dedicata designului de bijuterie – International Jewellery London (6-8 septembrie 2015).

1Moogu - London Jewelry - DesignistDespre creatiile Moogu v-am povestit prima data in interviul cu Andreea din 2013, ca la inceputul acestui an sa va dam vestea deschiderii showroom-ului ei cosy & diafan, din Bucuresti.

Prezenta Andreei Mogosanu la International Jewellery London este cu atat mai relevanta, cu cat anul acesta reputatul eveniment se afla la editia cu numarul 60, o editie speciala la care sunt asteptati buyeri din intreaga lume, reprezentanti ai unor prestigioase reviste glossy, experti din toate arealele industriei de bijuterii si un public numeros pentru care organizatorii au pregatit un program prelungit de shopping.

5Moogu - London Jewelry - Designist

Pe durata desfasurarii evenimentului – 6-8 septembrie 2015 – MOOGU va expune doua colectii care se afla in pregatire de aproape trei luni: colectia de coliere si bratari realizata impreuna cu SkinDeep si colectia de bijuterie contemporana toamna-iarna 2015-2016. SkinDeep este un brand fresh de accesorii urbane al designerului Marina Moldovan, inspirate de jocuri de cuvinte, situatii inedite sau expresii care iti vin in minte aleatoriu, in cele mai surprinzatoare situatii. “Here&Now”, “OhShit”, “SangBleu” sau “Save&Hope” sunt doar cateva dintre cuvintele modelate in argint si placate cu aur roz.

4Moogu - London Jewelry - Designist

Colectia de bijuterie contemporana toamna-iarna 2015-2016 adauga o noua tematica in portofoliul Moogu: reprezentarile animale realizate din argint rodinat si incrustate cu pietre pretioase sau semi-pretioase. Andreea surprinde prin interpretarea personala a conceptului de taxidermie, caruia ii atribuie conotatii pozitive, menite sa contureze personalitatea celor care aleg sa poarte piesele: determinare, tarie de caracter, forta de expresie, curaj, asumare si eleganta.

3Moogu - London Jewelry - Designist

Sustinut de The National Association of Goldsmiths si de The British Jewellers Association – principalele platforme de networking si de promovare a design-ului de bijuterie, precum si de The Houlden Group – cea mai influenta si longeviva organizatie de buying din Marea Britanie si Irlanda, International Jewellery London impune participantilor un nivel ridicat al colectiilor si o expunere impecabila a pieselor.

International Jewellery London este gazduit de Olympia London (Hammersmith Road, Kensington
London W14 8UX), iar colectiile MOOGU pot fi admirate la Stand P45.

2Moogu - London Jewelry - Designist

Coincidenta zilei este ca vestea de la Andreea a fost la scurt timp urmata de noutatea ca “Un etaj mai jos”,  unul dintre cele mai asteptate filme românești ale anului, in regia lui Radu Muntean, va fi proiectat în selectia oficiala a celui mai important festival de film din Marea Britanie, BFI London Film Festival, organizat de prestigioasa British Film Institute.

Cea de-a 58-a editie va avea loc între 7 si 18 octombrie si reunește cele mai bune productii lansate în lume in ultimul an. “Un etaj mai jos”, care poate fi vazut pe ecranele din România din 18 septembrie, a fost inclus în sectiunea Dare/ Îndrazneste, dedicata filmelor care imping limitele cinematografului.

Un etaj mai jos3

Pe scurt, am avut o zi buna. 🙂 Iar daca in septembrie si octombrie ajungeti la Londra, aveti ocazia sa va (re)intalniti cu creatiile celor care duc creativitatea româneasca acolo unde-i e locul – pe scena internationala.

Fotografii: prin creatorii mentionati in articol

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed