Planuri de toamnă, planuri de weekend, planuri cu design inclus și workshop-uri ce-ți dau idei.

Cum poți petrece un weekend de toamnă, mai ales unul cu vreme mohorâtă? Căutând activități faine prin oraș, că de vacanțe nu prea te poți lipi în cele aproape două luni rămase până la Crăciun și cele mai pline ale anului, zicem noi. Nu știm voi cum sunteți, dar când vine vorba de selectat aceste activități, preferăm ca timpul și bugetul dedicat lor să aducă ceva mai mult decât relaxare: să vină cu o rupere faină de ritm în rutina urbană, să ne expună unor îndeletniciri și contexte noi, la care mai putem apela în perioade la fel de meteo(și nu numai)sensibile.

Magazinele vor fi oricum toate prea algomerate – dar, keep calm, vine ediția a 8-a Made in RO – Târg design românesc -, iar, dacă e să urmăm sfaturile specialiștilor într-ale vieții sănătoase, cel mai bine face o preocupare creativă, care solicită altfel și mintea, și ochiul și, foarte important, mâinile. Când se lasă și cu experiențe ce pot cântări mult în a face schimbarea la care te tot gândești, e clar un câștig.

unnamed copy

Știi cum e: pasiunile trebuie mai întâi explorate, consumate, apoi clădești pe învățăturile căpătate. Și, foarte pe scurt, toamna asta ți-am pregătit două provocări relaxate și creative, care te pun față în față cu pasiunea ta, numai că o vei explora ghidat. Una dintre ele sigur va bifa și cadoul (home&deco) pe care ți-l dorești. 😉

Ce e de făcut în noiembrie?

  1. Dacă ești din București, vii la prima ediție a cursului Textil: design de obiect, susținut de Erika Popliceanu, creatoarea coolwoolstudio. Și înveți să împletești & croșetezi accesorii home&deco din fibre textile. Începe pe 12 noiembrie!
  2. Dacă ești din Cluj, vii la prima ediția a cursului de Design Interior, susținut de Martine Claessens. Are loc, în Cluj-Napoca, în weekend-ul 5 și 6 noiembrie!

2Coolwoolstudio - Designist

Începem cu Textil: design de obiect

Ți se luminează fața doar când auzi de accesorii home&deco împletite și croșetate? Atunci acest curs este pentru tine. Vei lucra, împreună cu noi și cu Erika, timp de 4 workshop-uri, a câte 4 ore fiecare, în două weekend-uri din noiembrie. Ai aici toate informațiile despre programă, calendar și costuri.

La final, vei pleca acasă cu proiectul tău de design de obiect textil. Nu ne spune că nu visezi să (re)descoperi tehnicile împletitului și croșetatului din prisma designului contemporan? 🙂 Toate materialele și pauzele savuroase de cafea sunt incluse în prețul cursului.

Te așteptăm! Mai sunt 7 locuri disponibile. Înscrieri la: contact@creativelearning.ro.

3Coolwoolstudio - Designist

Ajungem în Cluj – Napoca, cu prima ediție, din Transilvania, a cursului de Design Interior

După doi ani de când l-am lansat la București, v-am ascultat cererile (multe la număr), iar pe 5 și 6 noiembrie cursul de Design Interior, susținut de designerul Martine Claessens, vine în Cluj-Napoca. Și nu oriunde, ci la Impact Hub Cluj-Napca, noul hub din Liberty Technology Park, proiectul exemplar de reabilitare a unei clădiri industriale, despre care v-am povestit pe Designist.

unnamedAșa arată spațiul Impact Hub Cluj-Napoca…

Acum, că te-am cucerit cu locul fain în care ne întâlnim (creativ la creativ trage), îți povestim și despre experiența la cele 4 workshop-uri, a câte 4 ore fiecare. Fiecare workshop va cuprinde, pe lângă partea de teorie și studii de caz aplicate, exerciții practice menite să te introducă în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui. Vei crea moodboard-uri, vei jongla cu decupaje, compoziții cromatice, paletare, mostre de materiale & texturi, planuri ale spațiului.

Încă mai poți prinde un loc, grupa este formată din maximum 23 de cursanți. Toate informațiile despre curs le aflii de pe www.creativelearning.ro.
Te înscrii la: contact@creativelearning.ro sau completând formularul de aici.

13872956_546844592189021_5927920564417331050_n Vizual Curs Design Interior DCL-V2

Au mai rămas mai puțin de două luni din această toamnă. Petrece-ți-le creativ responsabil! 🙂

Fotografii: Creative Learning, coolwoolstudio, Impact Hub Cluj-Napoca

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed