Prinde curaj și înalță-te! Înscrie-te la a 16-a ediție Leaders School

Cand spui “tinerii din ziua de azi”, e bine sa spui si scoala de leadership, ca tot ne plangem de limitarile educatiei din sistemul actual. Si cum asta e varsta la care marile visuri prind contur, e bine sa stii cum sa-ti strunesti constructiv talentul.

Cea de-a 16-a editie a LEADERS School, unica scoala de leadership din Romania dedicata tinerilor cu varste intre 18 si 25 ani, va avea loc intre 2 – 8 august 2015, la Hotel Orizont din Predeal. 

2Leaders School - Designist

LEADERS School se adreseaza tuturor celor care au visuri marete si curaj sa lupte pentru ele, celor care simt ca au nevoie de o schimbare in viata lor, celor care cred in puterea echipei si celor care vor sa contribuie la o lume mai buna.

De ce sa participi
Alaturi de alti 29 de tineri traiesti o experienta de leadership unica, care iti poate schimba viata.  Te intalnesti cu romani remercabili si inveti din povestile lor, ai sansa sa conduci un business timp de o zi sub atenta supraveghere a unui antreprenor, iti descoperi punctele forte, inveti cum sa iti formezi o echipa si cum sa o conduci spre succes

Invitați:

Pe lista celor care au contribuit de-a lungul timpului la succesul LEADERS School s-au numarat: fondatorul SMURD, Raed Arafat, actorul Marcel Iures, astronautul Dumitru Prunariu, regizorul Stere Gulea, campionul mondial la canotaj, Vasile Tomoiaga, antreprenorul Iulian Stanciu si multi altii.

Acceseaza aici lista completa a invitatilor LS16.

1Leaders School - Designist

Cum aplic?
Completezi formularul online, esti contactat telefonic pentru interviu (are loc la noi la sediu sau pe Skype), iar daca ne-ai convins ca meriti sa faci parte din comunitatea LEADERS School, te vom suna sa iti spunem ca esti acceptat si vei avea 7 zile la dispozitie sa faci plata (numerar sau transfer bancar) pentru a-ti asigura locul in program.

Aplica online pe www.leadersschool.ro, intra in procesul de selectie al LEADERS School si fii urmatorul lider al României. Succes! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed