S-a lansat Institute, the magazine #10

Institute, The Magazine a împlinit 10 ediții! Dacă ar fi să aniversăm în numărul de pagini, am număra aproape 1500. Și toate pline de oameni, de fotografii, de momente și de povești optimiste: despre școli și meserii, despre vacanțe și cadouri, despre lucruri mici și lucruri mari care ne fac viața mai frumoasă, despre proiecte care merită aplaudate și despre oamenii care le fac posibile.

Institute The Magazine 10 - Designist (5)

În numărul aniversar al revistei vei descoperi un dosar impresionant despre industriile creative din România, cu exemple de businessuri românești inovatoare și cu multe idei și resurse utile. Vei pleca la vânătoare de tendințe, vei face câteva exerciții de creativitate, te vei adăposti într-un muzeu al cuvintelor și vei pune multe vize pe pașaportul ideilor. Pe parcurs vei descoperi ce înseamnă reciclarea creativă, te vei juca cu niște mașini ghidate cu puterea minții, vei face cunoștință cu câteva platforme interdisciplinare și vei înțelege mai bine ce înseamnă un proiect hibrid.

Institute The Magazine 10 - Designist (1) Institute The Magazine 10 - Designist (2) Institute The Magazine 10 - Designist (3)

Tot în paginile Institute, the magazine #10 vei desoperi mai multe despre bijuteria contemporană cu autor colectiv, vei afla de ce creativitatea este cea mai eficientă metodă de reintegrare socială și vei face o plimbare după branduri, împreună cu ShortCut Research, care  propun un traseu interactiv printre obiceiurile oamenilor care lucrează în industriile creative.

Institute The Magazine 10 - Designist (7)

Revista se găsește pe rafturile Cărturești, într-o companie cât se poate de plăcută, pe birourile oamenilor de comunicare din România și în magazine și localuri cu farmec din oraș.

Institute The Magazine 10 - Designist (8) Institute The Magazine 10 - Designist (9) Institute The Magazine 10 - Designist (10)

Pe parcusul celor 3 ani, au fost alături de acest proiect, cu gândul, dar mai ales cu fapta: agenția de strategie și manifestare de brand Rusu+Borțun Brand Growers, cea care desenează, aranjează și colorează paginile revistei, corectura.ro, care ne ajută la recuperarea diacriticelor, Codecs, care ne-au ajutat să răsfoim pagini frumos tipărite, și Fastius Curier, care expediaza revista pe birourile tuturor oamenilor pe care îi admirăm și îi respectăm –  este unul dintre principalii furnizori de servicii de curierat premium pentru mediul business din București.

Institute The Magazine 10 - Designist (6)

Institute The Magazine 10 - Designist (4)

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed