Super-eroul NOËL te așteaptă la târg, la Casa Universitarilor

Peste 80 de designeri atent selectați din România, Turcia, Bulgaria și Italia, îți dau întâlnire la cea de-a noua ediție a târgului cadourilor de designer, NOËL, pe 9 și 10 decembrie, la Casa Universitarilor, în București.

Începând cu anul acesta NOËL – târgul cadourilor de designer devine internațional și prezintă pentru prima dată și în exclusivitate o selecție de designeri din Turcia, Bulgaria și Italia pregătiți sa iți ofere o călătorie fascinantă în lumea cadourilor.

Noel

“Cu ocazia celei de-a noua ediții a târgului de cadouri de designer, imaginea NOËL se completează cu apariția super-eroului NOËL. Un personaj ghiduș și bonom ce ne va susține în explorarea universului cadourilor creative de designer și ne va inspira să fim curajoși în alegeri. SUPER-NOËL își dorește să fie mereu: Nou, Original, Entuziast, Liber, iar prin puterile lui să adune tot ce e inedit, autentic, unic și altfel pentru o lună a cadourilor surprinzătoare, într-o locație de poveste din centrul capitalei”, spune Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului NOËL.

NoelMaison Chouchou

Începând cu anul acesta, NOËL se extinde la nivel internațional și vei avea șansa să te întâlniți în premieră cu designeri din Istanbul, Sofia și Merano, alături de cei din București, Timișoara, Cluj, Roșia Montană, Iași, Suceava, Brăila, Constanța și Techirghiol.

NoelJULS

În cele două zile de târg, poți găsi cadouri de Crăciun autentice și creative și poți alege dintr-o varietate de categorii: creație vestimentară, bijuterie, design de obiect, accesorii, decorațiuni și produse cosmetice naturale.

NoelFandacsia

Ca în fiecare an, NOËL păstrează amprenta socială a evenimentului și susține proiecte care își doresc să reînvie locuri și meșteșuguri aproape uitate: Made in Roșia Montană – brand de accesorii tricotate de aproximativ 50 de doamne din comuna Roșia Montană.

SUPER-NOËL e pregătit de acțiune și te așteaptă să îți pui la încercare super-puterile și să porneși în aventura găsirii cadourilor de Crăciun, printre cele mai fresh creații ale designerilor români și internaționali, și promite rețeta perfectă pentru un weekend de poveste și o iarnă sclipitoare!

NoelSnob

Iar acolo unde vorbim despre cadouri speciale și despre super-eroi nu pot lipsi nici proiectele sociale și culturale: I Wonder, Made in Roșia Montană, Cosânzeana, Meșteshukar ButiQ, Fundația Pro Patrimonio, vor fi și anul acesta la NOËL și îi poți susține împreună cu noi alegând un cadou dintre cele ce vor sprijini misiunea lor. Ca să îți dăm doar un exemplu, I wonder este singurul magazin online din România care vinde cadouri și experiențe în scop caritabil pentru cauza copiilor de la Fundația Ringier și vine la NOËL cu obiecte senzaționale cu autograf de la Pascal Bruckner, LP, Dua Lipa, Ethan Hawke, Marcel Iures, Asaf Avidan, Ilie Nastase, Sara Errani.

Ia-o ușurel. Relaxează-te. Mănâncă. Hidratează-te. Fără diete. Fii ghiduș. Rămâi generos. Zâmbește. Fii 100% NOEL!

Program:
Sâmbătă 9 decembrie: 11.00 – 20.00
Duminică 10 decembrie: 11.00 – 20.00
Locație: Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu, nr. 46, București

Prețul unui bilet: 10 lei

Fotografii: prin NOËL

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed