Vara asta, Desperados a continuat petrecerile sălbatice și neconvenționale cu Desperados Wild Kite

La jumătatea lui august, iubitorii berii petrecărețe s-au reunit pe plaja Amphora din Vama Veche, la unul dintre cele mai wild evenimente ale verii.

Desperados Wild Kite - Designist (3)

Desperados, berea cu gust de tequila care aduce la viață spiritul wild, a continuat petrecerile sălbatice și neconvenționale cu Desperados Wild Kite. Petrecerea Desperados avut loc pe 16 august, pe plaja Amphora din Vama Veche, și a susținut o cauză nobilă – distracția. Iubitorii stilului de viață nonconformist au fost așteptați să se alăture berii petrecărețe Desperados în misiunea sa de a crea cele mai puternice experiențe senzoriale la Desperados Wild Kite.

Desperados Wild Kite - Designist (1)

Evenimentul a adus laolaltă nu numai iubitori de distracție, ci și rideri profesioniști de kitesurfing, care au pus în mișcare un show ieșit din tipare. Bogdan Turtoi, Liviu Codreanu, Florin Olteanu și Mihai Irimescu, unii dintre cei mai talentați rideri ai momentului, au dat oficial startul eveimentului cu trick-uri spectaculoase și momente pline de adrenalină.

Desperados Wild Kite - Designist (2)

Cei care au ales să-și petreacă weekend-ul 16-17 august la mare au fost invitați să își reconsidere opțiunile de distracție și să trăiască “desperados” alături de prieteni, pe plaja Amphora din Vama Veche, unde au avut parte de o serie de provocări și experiențe intense.

Desperados Wild Kite - Designist (4)

Desperados Wild Kite a fost a doua petrecere organizată vara aceasta și reprezintă începutul unei serii de evenimente care declanșează, intensifică și duc mai departe spiritul wild. Pentru toți nonconformiștii care își depășesc mereu limitele pentru a evada din rutina zilnică și a-și trăi viața la maxim, Desperados va continua să recreeze pattern-urile tradiționale ale distracției, oferind experiențe de neuitat.

Despre Desperados:

Desperados este berea cu gust de tequila cu o savoare care aduce la viață spiritul wild și activează petrecerile sălbatice. Gustul de tequila transformă Desperados într-un declanșator de petreceri și un simbol al distracției. Cu gustul său unic, Desperados e o băutură răcoritoare, perfectă pentru un stil de viață intens și plin de neprevăzut.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed