Weber Cafe: un workshop marca PIATRAONLINE.ro si Weber

V-am povestit de-a lungul timpului despre produsele și soluțiile de amenajare oferite de PIATRAONLINE.ro, astăzi cel mai cunoscut brand atunci când vorbim de piatră naturală în România. Încă de la intrarea sa pe piaţă, PIATRAONLINE.ro s-a diferenţiat de concurenţă prin organizarea evenimentelor de educare a publicului. În afara serviciilor de consultanţă în domeniul construcţiilor, prin care clienţii pot afla toate detaliile referitoare la provenienţa, natura şi longevitatea produselor pe care le achiziţionează, dar şi la soluţiile pentru montarea acestora,PIATRAONLINE.ro a iniţiat şi campanii de testare a propriilor produse şi de iniţiere în anumite tehnici de montaj.

RP2I6568

Weber Cafe şi participarea PIATRAONLINE.ro

Pentru a treia ediţie a Weber Cafe,PIATRAONLINE.ro a încheiat vara aceasta un parteneriat cu Weber pentru organizarea evenimentului din data de 14 iunie. Workshop-ul Weber Cafe este destinat cu precădere meseriaşilor şi constructorilor, arhitecţilor şi designerilor de interior. În cadrul acestui eveniment, cele două companii vor realiza aplicări live ale produsele Weber România, în cadrul celui mai mare showroom de piatra naturala din țară, situat în București, Aleea Teișani Nr. 137A, și amenajat special pentru eveniment.

15Piatra Online - Weber Cafe - Designist

Publicul va putea observa şi primi astfel informaţii preţioase cu privire la cele mai noi tehnici de montaj, dar şi cu privire la cele mai bune&inovatoare soluţii ale aplicării şapelor autonivelante, a gleturilor, a tencuielilor decorative, a adezivilor pentru sistemele de izolare termică şi a adezivilor folosiţi pentru placările cu piatră naturală.

În acest sens, specialiştii Weber vor participa cu aplicarea materialelor, iar PIATRAONLINE.ro va pune la dispoziţie propria echipă de montaj, formată din profesionişti, pentru a arăta şi pentru a explica manopera pietrei naturale. Evenimentul Weber Cafe se va desfăşura într-un cadru relaxant şi prietenos, în care participanţii vor avea oportunitatea de a se cunoaşte între ei şi de a cunoaşte cele două echipe organizatoare, respectiv de a-şi crea o lista nouă de contacte în vederea unor eventuale colaborări ulterioare.

10Piatra Online - Weber Cafe - Designist Showroom-ul PIATRAONLINE, a cărui amenajare este semnată de Phenomena Laboratory, chiar este un must-see.11Piatra Online - Weber Cafe - Designist 12Piatra Online - Weber Cafe - Designist

Ce beneficii vor avea participanţii la Weber Cafe

Ambele companii vor face tot posibilul să aducă un plus de informaţie în ceea ce priveşte utilizarea corectă şi specificaţiile materialelor pe care le pun la dispoziţia publicului. În acest sens, specialiştii prezenţi care fac parte din echipa organizatorilor îţi vor răspunde la întrebările cu privire la calităţile pe care le au materialele şi la felul în care se montează corect, pentru realizarea unor lucrări durabile.

spatiu-events-2Spațiul dedicat evenimentelor, amenajat în showroom-ul PIATRAONLINE.ro

Reduceri de peste 50% în cadrul Weber Cafe

Mai mult decât atât, PIATRAONLINE.ro oferă reduceri substanţiale la achiziţionarea celor mai vândute produse Weber, oferte valabile doar în ziua evenimentului, pentru participanţii prezenţi. Vezi toate produsele care pe 14 iunie te așteaptă cu reduceri de peste 50% aici. Pot fi livrate oriunde în ţară, în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii.

1Piatra Online - Weber Cafe - Designist 3Piatra Online - Weber Cafe - Designist

Premii pentru participanţii la Weber Cafe

Un motiv în plus pentru a participa la acest eveniment este atmosfera relaxată şi prietenoasă pe care PIATRAONLINE.ro împreună cu partenerul său vor să o creeze pentru publicul pasionat de construcţii şi amenajări. De asemenea, organizatorii vor pune la bătaie o mulţime de premii pentru participanţi, oferite în urma unui concurs ce va avea loc în cadrul evenimentului.

Pentru a participa la eveniment, este suficient să vizitezi PIATRAONLINE.ro sau direct pagina dedicată evenimentului pentru a completa formularul de înscriere Weber Cafe.

Iată și pagina de facebook a evenimentului.

Despre PIATRAONLINE.ro

Produsele pe care compania le pune la dispoziţia publicului includ pietre naturale pentru construcţii şi finisaje, cum sunt marmura, ardezia, travertinul sau granitul, obiecte decorative realizate integral sau parţial din materiale similare, dar şi produse de întreţinere şi de igienizare a acestora. Toate produsele au la bază relaţii puternice cu furnizori începând din Asia până în America de Sud, colaborări ce respectă standardele înalte pe care şi le-a impus de-a lungul timpului PIATRAONLINE.ro, tocmai pentru asigurarea unor stocuri constant actualizate şi a unor produse durabile şi rezistente.

Foto și video: prin PIATRAONLINE

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed