38 de cuiere cu cârlig

Cu toţii avem măcar un cârlig acasă. Alţii se pot lăuda cu o colecţie întreagă. Aşa că am zis să facem o listă cu cele mai simpatice cuiere de perete. Vă lăsăm pe voi să ne spuneţi care v-au prins în cârlig.

Un cuier simpatic, care ne aminteşte de clasicul Vitra, doar că acum cârligele sunt roţi de skateboard. Producătorul este Skate Study House, o companie care a reuşit să integreze plăcile în mobilierul pentru acasă.

Skate study house hang up 38 de cuiere cu cârligHang up

Nu aruncaţi scaunele vechi, chiar dacă par fără salvare. Mai rar aşa cuiere trainice, realizate din spătarele lor.

ap4 38 de cuiere cu cârligIdeea aparţine designerilor italieni de la Resign.

Iar dacă se rupe flecul sau vreţi să scăpaţi pur şi simplu de o pereche de pantofi, tocul lor poate sta foarte bine pe perete, de la designerul britanic Susan Bradley citire.

Picnik collage 38 de cuiere cu cârlig

Câteva inele, parcă ieşi din perete îţi vor da energie şi ţie, şi spaţiului. Nouă ne amintesc de mânerele de la gimnastică icon smile 38 de cuiere cu cârlig Designerul lor este Staffan Holm.

Forward 38 de cuiere cu cârligGym hooks sunt o descoperire recentă, au fost expuse la Salonul de la Milano anul trecut. Vor intra în producţie la brandu Hay.

Nu ar prinde rău nici câteva ceainice retro pe perete. Le-am descoperit la Retrotetro, alături de produse din porţelan care mai de care mai speciale.

high tea english1 38 de cuiere cu cârligLe puteţi comanda şi prin Imm Living. Check out şi Mortise Collection Wall Hooks icon wink 38 de cuiere cu cârlig

Trecem la inspiraţie islandeză, cu corbul şi coarnele de cerb create de Ingibjörg Hanna:

148058 0 4 1127 eclectic hooks and hangers 38 de cuiere cu cârligThe Raven

10002mynd2 38 de cuiere cu cârligCoat stand. Îl găseşti şi aici.

Ne mutăm şi mai la nord, în Canada, acolo unde designerii Loyal Loot l-au creat pe Monsieur Dressup.

4 38 de cuiere cu cârligÎl poţi comanda şi de aici.

Şi ne întoarcem pe continent, alături de Diamantini & Domeniconi, brandul cunoscut mai ales datorită ceasurilor cu personalitate.

diamantini domeniconi belleville coat hanger1 38 de cuiere cu cârligBelleville, un cuier pentru urbanii care se respectă. Produsele Diamantini & Domeniconi le găseşti prin Intro.

Dar dacă preferaţi o perspectivă londoneză, una barceloneză sau o vedere din Istanbul în hol, apelaţi cu încredere la designerii de la Raus Design care au luat în calculul cuierelor majoritate oraşelor europene şi nu numai:

709i 1080 38 de cuiere cu cârligLondra

709t1 barcelona1080 38 de cuiere cu cârligBarcelona

709v1 1080 38 de cuiere cu cârligIstanbul. Le găsiţi pe toate de comandat prin magazinul lor online, la un preţ de 69 euro, cu taxele de transport incluse.

Trecem la fineţuri retro. Nu puteam să sărim peste Domestic, un brand pe care îl ştiţi mai degrabă datorită stickerelor super ingenioase şi poznaşe. E timpul să faceţi cunoştinţă cu Monsieur şi cu Hand Hook.

robe hook 3254771 38 de cuiere cu cârligRafinatul Monsieur

hands design leslie david 38 de cuiere cu cârligHand Hook, de Leslie David. Cuierele Domestic costă pe site-ul francez 50 euro.
La noi le găseşti la Intro.

Alte mâini, şi mai expresive, create de designerii britanici de Thelermont Hupton:

handjob hooks buy 38 de cuiere cu cârligUn cuier costă 90 euro.

Acum câţiva ani am descoperit un brand german prolific pentru mobilierul de hol: Schönbuch. Greu de ales din colecţia lor, dar iată topul nostru 3.

snap 0031 38 de cuiere cu cârligCe bine i-ar sta sacoşei de pânză Designist în cuierul Snap, care costă 169 euro, fără taxe de transport.

x x haken0011 38 de cuiere cu cârligX Y – cu care poţi construi ecuaţii pe perete. Pentru urbanii care se respectă icon smile 38 de cuiere cu cârlig Setul costă 146 euro.

dots 0041 38 de cuiere cu cârligDots, ca nişte bezele fine. Setul de 5 costă 92 euro. Găsiţi o mulţime de modele pe magazinul online Schönbuch.

Nu i-aţi uitat pe Pulpo, sperăm, de care v-am mai povestit noi: piesele lor sunt rezistente şi ingenioase, dar şi la preţuri accesibile.

2884914256 d56795a91a z1 38 de cuiere cu cârligDrop, îl găseşti de la 19 la 65 euro, în funcţie de dimensiuni.

5395438201 e764af2703 z 38 de cuiere cu cârligLoll este cuierul care a câştigat în 2012 premiul Interior Innovation Award. Le găseşti pe magazinul online Pulpo.

Un cuier creativ, aparent dezordonat, dar de încredere: susţine până la 5 haine plus accesorii pe lângă. Design by Headsprung.

ribbon 200709 01 38 de cuiere cu cârligribbon 200709 04 38 de cuiere cu cârligRibbon este lucrat manual în India dintr-un oţel modulabil, prin urmare nu ies două piese identice. Are doar 1.1 kg şi costă 71,49 lire sterline.

Că tot a venit primăvara, să punem fluturi pe pereţi: fluturi-cârlige, cum altfel.

fly300DPI 38 de cuiere cu cârligFly este un design Lamidea şi îl găsiţi aici, cu o reducere de preţ chiar.

Sau păsări frumoase care să ne aducă mai aproape zilele călduroase:

bird sv 38 de cuiere cu cârligbird 38 de cuiere cu cârligBird sunt un design al unui studio suedez foarte inventiv. Le puteţi comanda de la Lapd Sweden.

Câteva cuiere numai bune de strâns recolta… cu care ne întoarcem de la cumpărături. Harvest Rack, design Monika Piatkowski.

monika piatkowski harvest rack 1 38 de cuiere cu cârligmonika piatkowski harvest rack 2 38 de cuiere cu cârligLe puteţi comanda aici.

Din categoria obiectelor reinterpretate mai nou în cuiere, să nu-l uităm pe Dominic Wilcox.

creative wall hooks 71 38 de cuiere cu cârligBrush hooks sunt greu de uitat.

Mai încercăm o reinterpretare, cu designerii de la Thelermont Hupton. Pentru cuiere senzaţionale recomandăm articolul nostru de piese cu design revoluţionar.

stuck on you 38 de cuiere cu cârligStuck on you pot fi comandate aici.

Pentru că cei mai mulţi dintre noi se luptă cu sedentarismul, designerul Ferran Lajara a creat o colecţie de mobilier care mizează pe mişcare - Active Furniture. Ca să agăţi ceva sau să iei altceva din cârligul cuierului Active va trebui să faci un mic exerciţiu de căţărare la tine acasă icon smile 38 de cuiere cu cârlig

DSC 0344 38 de cuiere cu cârligDSC 0372 38 de cuiere cu cârligActive Hanger vine şi cu prizele necesare porţiei binevenite de mişcare zilnică.

Avem şi cuiere de amuzament, ca să intraţi în cameră sau în birou cu un zâmbet larg pe faţă. Designerul Phil Cuttance şi-a numit cuierele Trophy Hangers, iar felul în care se arată animalele pe perete e de tot hazul icon smile 38 de cuiere cu cârlig

trophy hangers phil cuttance1 38 de cuiere cu cârligLe puteţi comanda prin magazinul online Charles and Marie, costă 40 euro/2 jumătăţi de patruped, cu toate taxele incluse. O idee oarecum asemănătoare am găsit şi la IKEA: cozile de căţel de toate culorile, de pus pe perete (însă le lipseşte cu desăvârşire capul icon wink 38 de cuiere cu cârlig

Unora le place Darts-ul, nu-i aşa? Iată cadoul perfect pentru ei:

dart coat hooks 2 grande 38 de cuiere cu cârligDart coat hook, se înfig la sigur icon smile 38 de cuiere cu cârlig 30 de euro setul de 3, cu toate taxele incluse prin Charles and Marie. Mai nou îl găsiţi şi la Home deco.

Continuând seria designului revoluţionar, Ninja was here!

Ninja Coat Hook 1000x1000 11 38 de cuiere cu cârlig12 euro/setul ca să bagi spaima-n pereţi icon smile 38 de cuiere cu cârlig De aici.

La brandul britanic Made.com, locul celor mai faine şi accesibile piese cu design contemporan, le-am găsit pe Limpet Hooks, ca nişte moluşte mici şi colorate.

limpet product colour lightbox 3 1 38 de cuiere cu cârligLimpet, design Kirsty Whyte. 29 de lire setul de 6, prin Made.com.

Pentru un cuier trainic, ţevile sunt aur. Iar designerul britanic Nick Fraser ştie să le dispună cât mai grafic & şic, cu tot cu robineţii lor. O ediţie mai veche a faimosului deja Coat rack v-am prezentat şi aici.

Nick Fraser Pipework Coat Hanger 4 537x358 38 de cuiere cu cârligNick Fraser Pipework Coat Hanger 61 38 de cuiere cu cârligIndustrial dichisit. Le puteţi comanda de pe site-ul designerului, cu menţiunea că “instalaţiile” de mai sus sunt o ediţie specială.

Unele lucruri sunt exact ce par a fi: şi-şi declară identitatea cu toată sinceritatea. A coatrack is a coatrack.

coatrack3 38 de cuiere cu cârligDesign Contraforma, unde îl puteţi şi comanda.

Designerul Sylvain Willenz a creat chiar anul acesta pentru brandul belgian Tamawa câteva cârlige tare simpatice, pe numele lor Piff.

piff wall hooks sylvain willenz 2b 38 de cuiere cu cârligPiff pot fi deja comandate de pe site-ul său.

În portofoliul neconvenţionalilor Big-Game stau şi cuiere de perete: sunt produse de brandul francez Moustache şi arată ca nişte microfoane suspendate.

wpid patere moustache micro big game 540x719 38 de cuiere cu cârligMicro Hanger, la noi prin Intro.

La Home deco ne-au atras atenţia nişte săgeţi: un cuier numai bun de ţinut pe aproape dacă eşti dezorientat icon smile 38 de cuiere cu cârlig

cuier pivotant arrow umbra 1 38 de cuiere cu cârligArrow Pivot, de la Umbra, are 4 săgeţi şi costă 95.07 lei.

Şi pentru că nevoia de spaţiu apare vrei nu vrei, iată cuierul care se gândeşte şi la ce porţi prin buzunare:

cuier cubby home deco 38 de cuiere cu cârligCubby, de la Home deco, ne organizează bine şi frumos. Costă 178, 96 lei.

În final o dăm pe handmade şi aspiraţii artistice, dar şi pe gândul care ne place cel mai mult: casă dulce casă. Un cuier adorabil, de la Decoupage Art, made in Ro.

breslo 1219503 product 38 de cuiere cu cârligCăsuţe care ne îmbie la vară şi soare icon smile 38 de cuiere cu cârlig Costă 120 de lei, pe Breslo.

Sperăm că am reuşit să vă agăţăm privirile icon smile 38 de cuiere cu cârlig Zi cu cârlige-surprize să aveţi!

3 Comments

  1. Pingback: Staffan Holm, un nordic de premiat | Designist

  2. Sunt superbe
    Felicitari pentru ceea ce faci!

  3. Vergu

    Doresc si eu 2 cuiere londra si barcelona.ms

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our BlogVisit Our Blog