Zbor deasupra câmpurilor de lalele

Campuri de lalele vazute din avion designist 01Din martie până în august, Olanda este o sărbătoare a culorilor și a miresmelor. Am dat peste aceste fotografii picturale, realizate de Normann Szkop, care a avut extraordinara experiență de a zbura cu un Cesna deasupra câmpurilor de lalele din orășelul Anna Paulowna, din nordul Olandei, țara care exportă bulbi de lalele în peste 100 de țări din toată lumea, fiind cel mai mare producător de bulbi din lume.

Noi am pus pe listă această incursiune pentru o viitoare vacanță în Olanda. 🙂 Până atunci admirăm “autostrăzile” colorate de lalele.

Campuri de lalele vazute din avion designist 14

Campuri de lalele vazute din avion designist 02 Campuri de lalele vazute din avion designist 04 Campuri de lalele vazute din avion designist 05 Campuri de lalele vazute din avion designist 06 Campuri de lalele vazute din avion designist 07 Campuri de lalele vazute din avion designist 09 Campuri de lalele vazute din avion designist 11 Campuri de lalele vazute din avion designist 13 Campuri de lalele vazute din avion designist 12 Campuri de lalele vazute din avion designist 08 Campuri de lalele vazute din avion designist 03Mai multe imagini aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed