Concurs! Câștigă de 8 Martie o cină de 5 stele pregătită la tine acasă de chef Niki Lupșa! ÎNCHIS

Mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătoarea desemnată de Niki Lupșa este Delia. Urmează și ziua ei de naștere, așa că va primi un cadou culinar pe măsura evenimentului. Felictări, Delia! Te vom contacta pentru a stabili detaliile.

Ce zici? Nu e ăsta un cadou inedit pentru 8 Martie? Împreună cu Niki Lupșa, devenit chef la doar 23 de ani, te vom răsfăța cu un meniu de 5 stele gătit la tine în bucătărie și servit cu rafinament chiar la tine acasă. Niki se va ocupa de tot: va face piața, va pregăti meniul surpriză, îl va servi high class și îți va face o demonstrație culinară live. Exact ca pe site-ul lui. Nu uita să-ți aduci la “eveniment” perechea sau cea mai bună prietenă. 🙂

Concurs_Niki_Lupsa_designist01 Pui în foietaj. Yummy…

Concurs_Niki_Lupsa_designist02

Frigărui de fructe cu lemon curd

Concurs_Niki_Lupsa_designist03

 

După ce a lucrat la Cafe Royal – Hilton București, a fost bucătar călător pe un vas de croazieră. Apoi s-a stabilit pentru o perioadă în Anglia, unde a gătit pentru un restaurant de 5 stele. În 2009, la 23 de ani, Niki Lupșa devenea bucătarul -șef al unui restaurant cu specific german, din Constanța. 

“Mi-am pus în practică multe idei, am învățat lucruri legate de management și am evoluat cât să pot să fac lucruri importante pe cont propriu. Sau, așa cum îmi place să spun, m-am pus în slujba oamenilor. Gătesc din plăcere, ceea ce îți recomand și ție!” – Niki Lupșa

 

 

 

 

 

 

 

Ce trebuie să faci pentru a câștiga cina de 5 stele by Niki Lupșa:

1. Să dai Like paginii de facebook Designist.ro;
2. Să dai Share concursului, pentru ca și prietenii tăi să afle despre cum e să gătești de plăcere, ca Niki
3. Să locuiești în București
4. Să ne spui în câteva cuvinte care ar fi meniul care ți-ar încânta papilele gustative (pentru inspirație, aruncă un ochi și aici) și cum arată bucătăria ta.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Deadline: joi, 7 martie, ora: 20.00. Cel mai creativ și interesant răspuns câștigă. Cina va fi organizată într-o zi convenabilă pentru toți cei implicați și va fi pregătită pentru două persoane. Baftă tuturor!

Concurs_Niki_Lupsa_designist04 Frigărui de creveți, un aperitiv de efect

Concurs_Niki_Lupsa_designist07

Mille-Feuille de căpșuni cu frișcă. Cum arată! 🙂

 Fotografii: prin nikilupsa.ro

10 Comments

  1. ela cretu

    mmm, incep cu decorul: usi si ferestre portocalii, un perete albastru mediteraneean usor stropit cu ulei de masline, parchet. Si canapea. Si mobila simpla din lemn de brad, desenata candva de mine. La geam e mereu bradul albastru de Douglas pe care il cresc de cand era un pui mic.

    taraaaa: meniul!

    legume colorate deghizate baroc in desert, supe-crema catifelate, sea food, onctuoase branzeturi, bezea si ciocolata, vin
    vii?

  2. Dana

    Bucataria nu e un hit, dar merge. Mi-ar placea sa am insa un blat de lucru ca lumea.

    Insa se pot gati tot felul de chestii. Ce mi-ar placea? Arome indiene, legume la gratar, salate cu tot felul de sosuri pe care nu stiu sa le fac si tarte cu fructe.

  3. Delia

    Luna asta e ziua mea si visez de multa vreme la un asemenea cadou: un chef care sa-mi pregateasca ceva light, inedit si suprinzator! Vinul, muzica si bucataria super utilata (imi place sa gasesc, deci sunt dotata:))) le pun cu drag la dispozitie! Mi-ar placea o salata, ca doar a venit primavara si ne putem bucura de trufandale:)) Si ador deserturile! Poate o Pavlova? Sau la polul opus, ceva cu ciocolata, poate picanta?

  4. Meniul perfect este alcatuit din mai multe feluri, dar mici, ca sa iti alinti papilele gustative. El ar incepe cu o salata cu somon, ar continuta cu o portie de taitei ca sa te saturi, iar apoi s-ar incheia cu un desert,
    Mille-Feuille de capsuni cu frisca suna foarte bine.

    Bucataria este perfecta, dotata cu tot ce ii trebuie unui mini-chef in devenire: moi. Bine, bine, mini-mini-chef.

  5. Ioniche Daniela Iuliana

    Mi-ar place sa imi gateasca penne quatro formagi sau altceva cu fructe de mare si un desert fin cu ciocolata .Avand in vedere ca a fost ziua mea alataieri ar fi un cadou super ! Bucataria e una calda in care se gateste cu multa dragoste!

  6. Elena Stan

    Mi-ar plăcea să câștig, iar maestrul să gătească public pentru mine și pentru sora mea la Luna Cafe: ciuperci la grătar, salate din legume, curcan umplut cu stafide și un tort de ciocolată cu cireșe amare!

  7. veronica

    Cand esti consemnata la pat cu un bebe de 7 luni in burtica, ai pofte de gravida pentru care ai vrea sa iesi la restaurant dar nu poti, iar de comandat “de la chinezi” sau alte nationalitati nu vrei, pentru ca nu stii daca e destul de proaspat pentru bebe, ce cadou ar putea fi mai bun decat un chef la tine-n bucatarie?
    Am zis bucatarie? Da, e camera aceea unde de obicei faceam experimente cu retete din toate colturile lumii (de aceea e plina de condimente, borcane, pachete si pachetele cu de toate, chiar si un vas tajine care asteapta sa mai fie folosit). Acum e numai terenul lui “de joaca” unde gateste (si e chiar bun ce iese) feluri simple si rapide, ca timpul de dupa job e limitat. Noroc ca exista retete pe net si bloguri ca al lui Niki! 🙂
    Cu toata stradania insa, tot de un bucatar experimentat e nevoie sa gatesti caracatita sau calamar 🙂 Daca adaug si desertul cu ananas, suc de portocale si inghetata de vanilie din retetele lui Niki…mmm…. e clar meniul perfect!

  8. ioana

    Bucataria mea….este compusa doar dintr-un aragaz si un frigider + chiuveta….Provocator pentru gatirea unei mese nu?
    Ce mi-ar place sa mananc? Ceva bun si dulce 🙂

  9. Tudor

    Bucataria este un tipic bucuresteana, cu mult prea multa mobila si prea putine obiecte one-of-a-kind. Inca mai lucrez la imbunatatirea ei iar aceasta cina este ocazia perfecta pentru a vedea pe cineva profesionist lucrand in ea.
    Iar ca mancare, mi-ar face mare placere peste, la alegerea lui Niki. In rest nu am preferinte, prefer sa fiu surprins.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed