CONCURS ÎNCHIS! Faci o vizită virtuală în The Park Apartments și câștigi un covor din lână, Made in Romania, de artista Maria Mihalachi!

Din culise se aude un sunet de tobe. Din ce în ce mai tare. Apoi se oprește brusc. Cu mare entuziasm este extras numele câștigătorului covorului de lână, țesut la război de artista Maria Mihalachi.

Felicitări, Diana-Raluca Crăciun! O felicităm și ne bucurăm că s-a nimerit o așa coincidență de nume, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. 🙂 Și vă mai așteptăm cu surprize frumoase pe Designist.ro.

Din totalul de 428 de comentarii, 107 au fost descalificate (nu conțineau link-ul amenajării din ansamblul rezidențial The Park Apartments, redat explicit în textul comentariului, sau motivația alegereii; erau comentarii dublate; au depășit deadline-ul menționat). Din cele 321 comentarii valide, random.org a extras câștigâtor numărul 74 – comentariul Dianei-Raluca Crăciun, din 7 decembrie, ora 20:48.

——-

De-a lungul ultimelor luni ți-am prezentat cinci apartamente din ansamblul rezidențial The Park Apartments, personalizate de cinci echipe de designeri și arhitecți, care ne-au demonstrat cum ideile lor super ingenioase pot transforma cu totul spațiile. Provocarea brief-ului a fost să se încadreze într-un buget cât mai mic și să implice cât mai multe obiecte de design românesc. Noi credem că inspirația lor a fost sporită și de aerul fresh care intră pe ferestrele deschise spre parcul Tineretului.

The Park vrea să te implice și pe tine în acest proiect creativ. Îți amintești de covorul din lână, țesut la război, de artista Maria Mihalachi, din Piatra Neamț? Apare în amenajarea garonierei de 37 de metri păstrați, semnată de colega noastră, Elis Popescu. Vestea bună este că îl poți câștiga la concursul pe care îl lansăm împreună cu The Park!

The Park - DesignistCovorul semnat de Maria Mihalachi

Reluăm toate amenajările de la The Park Apartments, despre care am scris mai detaliat în articolele anterioare, pentru că vrem să știm care apartament ți-a plăcut cel mai mult, atât de mult încât ai vrea să te muți în el. Urmărește atent detaliile pentru că alegerea ta înseamnă primul pas în concurs. Îți spunem cum poți să câștigi covorul din lână, în culori calde, mai jos.

Garsoniera în care se află covorul-premiu are 36,75 metri pătrați. Colega noastră, Elis Popescu, a făcut echipă cu arhitectul George Barbu și a creat un decor urban, cu accente ludice. „Instrumentele” au fost obiectele de la peste 20 de designeri români și mobilierul custom made. A obținut un aer fresh, de inspirație nordică, iar bugetul alocat a fost 6.600 euro + TVA. Citește povestea pe larg aici.

The Park - garsoniera -DESIGNISTGarsoniera amenajată de Elis Popescu (Designist.ro)

Mihnea Ghilduș și Marilena Popa au amenajat un apartament de 85 metri pătrați, de 4 camere, pentru o familie tânără, care profită din plin de parcul din apropiere pentru recreere. Așa au ajuns să imprime senzația unei ieșiri în parc și spațiului de locuit. Bugetul a fost 13.000 euro + TVA. Citește despre soluțiile implementate de ei pe larg aici.

Ap-3-dormitoare-MGMP-13Apartamentul amenajat de Mihnea Ghilduș și Marilena Popa

Irina Neacșu, creatoarea brandului thecraftlab, a amenajat un apartament de 53 metri pătrați în care și-a propus să creeze sentimentul de acasă, folosind culori pale și texturi calde. A reușit cu un buget de 8.500 euro + TVA. Atmosfera este, într-adevăr, primitoare și relaxantă, cu o tușă șic-elegantă. Află aici ce soluții a găsit.

42Apartament-Irina-Neacsu-The-Park-DesignistApartamentul amenajat de Irina Neacșu

Irina Pogonaru a amenajat un apartament de 3 camere, de 71 metri pătrați în care a obținut o atmosferă fresh, dinamică și luminoasă. S-a bazat mult pe jocul vizual: culorii vii, contraste alb-negru și pattern-uri geometrice. Bugetul a fost 10.500 euro +TVA. Povestea completă o citești aici.

23Apartament-Hanner-Irina-Pogonaru-DesignistApartamentul amenajat de Irina Pogonaru

Echipa lui Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu a profitat de fiecare colțișor din cei 64 metri pătrați prin depozitarea smart. Funcțională, riguroasă și minimalistă, amenajarea lor se inspiră din stilul scandinav și s-a încadrat într-un buget de 11.200 euro + TVA. Alfă soluțiile ingenioase aici.

The-Park-Attila-Kim-Bogdan-Ciocodeică-Diana-Roșu-Designist-18Apartamentul amenajat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu

Cum ajunge covorul colorat la tine pe pardoseală?

Covorul din lână, țesut la război de Maria Mihalachi, din Piatra Neamț, are dimensiunile
L 140 x l 80 cm. Iată ce trebuie să faci să-l primești acasă:

The Park - covor - Designist

Ne spui, printr-un comentariu la acest post, care dintre cele 5 spații ți-a plăcut cel mai mult, atât de mult încât ai vrea să te muți în el (ai toate link-urile în descrierile de mai sus). Lasă-ne în comentariu link-ul apartamentului preferat și câteva cuvinte despre ce ți-a plăcut mai mult în amenajarea lui.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți (cu ajutorul random.org). Deadline: duminică, 13 decembrie, ora 24:00. Succes tuturor!

430 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed