CONCURS ÎNCHIS! Faci o vizită virtuală în The Park Apartments și câștigi un covor din lână, Made in Romania, de artista Maria Mihalachi!

Din culise se aude un sunet de tobe. Din ce în ce mai tare. Apoi se oprește brusc. Cu mare entuziasm este extras numele câștigătorului covorului de lână, țesut la război de artista Maria Mihalachi.

Felicitări, Diana-Raluca Crăciun! O felicităm și ne bucurăm că s-a nimerit o așa coincidență de nume, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. 🙂 Și vă mai așteptăm cu surprize frumoase pe Designist.ro.

Din totalul de 428 de comentarii, 107 au fost descalificate (nu conțineau link-ul amenajării din ansamblul rezidențial The Park Apartments, redat explicit în textul comentariului, sau motivația alegereii; erau comentarii dublate; au depășit deadline-ul menționat). Din cele 321 comentarii valide, random.org a extras câștigâtor numărul 74 – comentariul Dianei-Raluca Crăciun, din 7 decembrie, ora 20:48.

——-

De-a lungul ultimelor luni ți-am prezentat cinci apartamente din ansamblul rezidențial The Park Apartments, personalizate de cinci echipe de designeri și arhitecți, care ne-au demonstrat cum ideile lor super ingenioase pot transforma cu totul spațiile. Provocarea brief-ului a fost să se încadreze într-un buget cât mai mic și să implice cât mai multe obiecte de design românesc. Noi credem că inspirația lor a fost sporită și de aerul fresh care intră pe ferestrele deschise spre parcul Tineretului.

The Park vrea să te implice și pe tine în acest proiect creativ. Îți amintești de covorul din lână, țesut la război, de artista Maria Mihalachi, din Piatra Neamț? Apare în amenajarea garonierei de 37 de metri păstrați, semnată de colega noastră, Elis Popescu. Vestea bună este că îl poți câștiga la concursul pe care îl lansăm împreună cu The Park!

The Park - DesignistCovorul semnat de Maria Mihalachi

Reluăm toate amenajările de la The Park Apartments, despre care am scris mai detaliat în articolele anterioare, pentru că vrem să știm care apartament ți-a plăcut cel mai mult, atât de mult încât ai vrea să te muți în el. Urmărește atent detaliile pentru că alegerea ta înseamnă primul pas în concurs. Îți spunem cum poți să câștigi covorul din lână, în culori calde, mai jos.

Garsoniera în care se află covorul-premiu are 36,75 metri pătrați. Colega noastră, Elis Popescu, a făcut echipă cu arhitectul George Barbu și a creat un decor urban, cu accente ludice. „Instrumentele” au fost obiectele de la peste 20 de designeri români și mobilierul custom made. A obținut un aer fresh, de inspirație nordică, iar bugetul alocat a fost 6.600 euro + TVA. Citește povestea pe larg aici.

The Park - garsoniera -DESIGNISTGarsoniera amenajată de Elis Popescu (Designist.ro)

Mihnea Ghilduș și Marilena Popa au amenajat un apartament de 85 metri pătrați, de 4 camere, pentru o familie tânără, care profită din plin de parcul din apropiere pentru recreere. Așa au ajuns să imprime senzația unei ieșiri în parc și spațiului de locuit. Bugetul a fost 13.000 euro + TVA. Citește despre soluțiile implementate de ei pe larg aici.

Ap-3-dormitoare-MGMP-13Apartamentul amenajat de Mihnea Ghilduș și Marilena Popa

Irina Neacșu, creatoarea brandului thecraftlab, a amenajat un apartament de 53 metri pătrați în care și-a propus să creeze sentimentul de acasă, folosind culori pale și texturi calde. A reușit cu un buget de 8.500 euro + TVA. Atmosfera este, într-adevăr, primitoare și relaxantă, cu o tușă șic-elegantă. Află aici ce soluții a găsit.

42Apartament-Irina-Neacsu-The-Park-DesignistApartamentul amenajat de Irina Neacșu

Irina Pogonaru a amenajat un apartament de 3 camere, de 71 metri pătrați în care a obținut o atmosferă fresh, dinamică și luminoasă. S-a bazat mult pe jocul vizual: culorii vii, contraste alb-negru și pattern-uri geometrice. Bugetul a fost 10.500 euro +TVA. Povestea completă o citești aici.

23Apartament-Hanner-Irina-Pogonaru-DesignistApartamentul amenajat de Irina Pogonaru

Echipa lui Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu a profitat de fiecare colțișor din cei 64 metri pătrați prin depozitarea smart. Funcțională, riguroasă și minimalistă, amenajarea lor se inspiră din stilul scandinav și s-a încadrat într-un buget de 11.200 euro + TVA. Alfă soluțiile ingenioase aici.

The-Park-Attila-Kim-Bogdan-Ciocodeică-Diana-Roșu-Designist-18Apartamentul amenajat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu

Cum ajunge covorul colorat la tine pe pardoseală?

Covorul din lână, țesut la război de Maria Mihalachi, din Piatra Neamț, are dimensiunile
L 140 x l 80 cm. Iată ce trebuie să faci să-l primești acasă:

The Park - covor - Designist

Ne spui, printr-un comentariu la acest post, care dintre cele 5 spații ți-a plăcut cel mai mult, atât de mult încât ai vrea să te muți în el (ai toate link-urile în descrierile de mai sus). Lasă-ne în comentariu link-ul apartamentului preferat și câteva cuvinte despre ce ți-a plăcut mai mult în amenajarea lui.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți (cu ajutorul random.org). Deadline: duminică, 13 decembrie, ora 24:00. Succes tuturor!

430 Comments

 1. Ana Maria Jaraba

  Preferata mea este grsoniera amenajata de Elis Popescu

 2. Aurora

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  Acesta este spatiul care mi-a placut cel mai mult si in care m-as muta cu siguranta. Imi place originalitatea, modernismul si simplitatea cu care sunt imbinate toate piesele de mobilier si cele decorative, dar si gama de culori. Mi-a atras atentia coltul de lectura, cu fotoliul inedit si coloana de carti, care creeaza o atmosfera cozy, numai buna de lectura.

 3. Buna,

  Cel mai mult imi place aceasta amenajare: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Ne-a placut atat de mult amenajarea, incat chiar am vrut sa cumparam apartamentul respectiv 🙂 . Din pacate, depasea bugetul alocat pentru achizitie, insa in viitoarea noastra casa ne vom inspira mult de aici 🙂

 4. Oana Maria

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  Solutia personalizata ptr tablia patului m-a cucerit din prima. E ceva simplu si de efect, ca sa nu zic de functionalitate.

 5. Bună, Ana Maria,

  Te rugăm lasă-ne în comentariu și link-ul articolului și mai spune-ne, în două-trei cuvinte, de ce îți place atât de mult amenajarea. 🙂 Numai așa va intra în Concurs comentariul tău.

  Mulțumim!

 6. Alina

  M-as muta chiar maine in oricare din aceste apartamente. Cel mai mult mi-a placut apartamentul amenajat de amenajat de arhitecta Irina Neacșu. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Imi plac culorile neutre folosite, pernutele decorative, lustra din mesteacan si in special, lampadarul din cărți.

  Super.

 7. Adelina Petraru

  Imi place cel mai mult apartamentul amenajat de Irina Neacsu pentru ca spatiul este foarte aerisit datorita mobilierului monocrom, insa este pus in valoare de accesoriile de poveste create de designer.

 8. Andreea

  Apartamentul amenajat de Irina Neacșu pentru conceptul orientat spre reconectarea cu natura, piesele minimaliste de mobilier.

 9. Cel mai mult mi-a placut garsoniera vesela pentru ca nu am nevoie de mult ca sa fiu fericita si daca saptiul in care traiesc seamana cu un loc de joaca si de visare atunci e perfect.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 10. Milena

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Mi s-a părut că a fost un proiect provocator, fiindcă spațiul este limitat.Cu toate acestea, au delimitat cinci zone și fiecare are un punct de atracție:) Sunt multe aspecte practice,foarte importante într-un spațiu limitat, gen scaunele rotative, care pot deveni taburete. Cu puțină imaginație, orice spațiu poate fi pus în valoare. Felicitări!

 11. Îmi place apartamentul amenajat de Maria Mihalachi. Are tot ceea ce îi trebuie pentru a fi exact pe gustul și pe stilul meu! Am o măsuță aproape identică în living. Îmi place galbenul și îmi plac maxim lămpile acelea, plănuiesc să cumpăr ceva asemănător, cu cabluri colorate. Becurile Edison le am deja 🙂

 12. Îmi cer scuze, am făcut o confuzie în legătură cu semnătura de la fotografie, îmi place apartamentul amenajat de Elis Popescu. Am căutat rapid numele sub foto și am văzut Maria M. 🙂

 13. Corina Stanescu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Mi-a placut pentru paleta de culori aleasa, dar mai ales pentru organizarea spatiului de birou si depozitare. Lucrez de acasa asa ca, m-as vedea stand la acel birou si lasandu-ma furata de privelistea de pe fereastra 🙂

 14. Iubesc garsoniera in primul rand pentru combinatia de culori albastru – galben care este una din preferatele mele, pentru designul jucaus cu leagan, pentru felul cum a fost valorificat spatiul si nu in ultimul rand pentru covorul traditional minunat!!!

 15. Bună, Timea,

  Garsoniera a fost amenajată de colega noastră, Elis Popescu. Doar covorul din lână a fost creat de Maria Mihalachi.

  Mulțumim!

 16. Laurentiu Urdea

  Cel mai mult mi-a placut apartamentul amenajat de Irina Neacșu. E superb, cald, linistit. Atmosfera de basm e atat de placuta, ma visez deja traind acolo. M-as muta chiar acum. Chiar o sa ma inspir de aici la viitoarea mea renovare.

 17. Veronica

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Îmi place foarte mult ca a reusit sa facă apartamentul sa para foarte spatios si luminos. Alegerea culorilor foarte reusita. Si îmi place camera copilului cu harta de pluta 🙂

 18. Mihaela S.

  O adevărată sursă de inspirație de amenajare a unui spațiu mic (bookmarked a long time ago)
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 19. Delia

  Proiectul echipei Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Gama de culori aleasa este foarte stilata, se potriveste perfect cu culoarea deschisa a lemnului, accentele de culoare sunt foarte bine alese si exact atat cat trebuie.

 20. Cristina R.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/ mi se pare asa de dragut incat m-as muta azi acolo. Imbinarea culorilor imi da o stare de fericire iar materialele folosite mi se par combinatia perfecta

 21. Virgil
 22. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Toate amenajările sunt incredibile, dar cel mai mult îmi place garosniera. Cum a reușit Elis Popescu să transforme un spațiu extrem de mic într-unul extrem de frumos, aerisit, în care poți găsi orice ai avea nevoie. Știu din proprie experiență (stau într-o garsonieră) că spațiile mici sunt întotdeauna o provocare, iar Elis Popescu a reușit cu brio. O felicit și îi mulțumesc pentru inspirație!

 23. Ralu

  ce imi place cel mai mult e apartamentul amenajat de Mihnea Ghilduș și Marilena Popa, are culori vii,si foloseste spatiul intrun mod istet si compact dar zona mea favorita e zona living-ului si a bucatariei,restul sunt okey.

 24. Roxana Brandas

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Preferatul meu este garsoniera amenajata de Elis Popescu. Combinatia frumoasa de gri, albastru, alb si galben, precum si modul absolut genial de a utiliza spatiul cat mai eficient fac din acest proiect un succes. Totul e la locul lui in aceasta garsoniera 🙂

 25. Silvia

  Mihnea Ghildus si Marilena Pop parca au organizat apartamentul meu de doua camere si l-au facut mai spatios, mai functional si mai cool. Au luat bicicleta de pe hol de care ma impiedic in fiecare dimineata si au pus-o la loc de cinste (mi se pare o idee wow si cand ma mut intr-o casa mai mare, zau ca ma gandesc la o solutie ca asta), au luat ilustratiile mele din dormitor ale Madalinei Andronic si le-au pus mai bine in valoare, stickerul de la cai verzi pe pereti (eu am un robotel in bucatarie de la ei).
  E o solutie super cozzy si urbana.
  p.s si camera copilului arata bine, dar inca nu vreau sa vorbesc despre asta :))

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

 26. Diana

  Cel mai mult mi-a placut garsoniera amenajata de Elis Popescu! Ador notele jucause, obiectele colorate, si organizarea inteligenta a spatiului limitat. Sunt in mijlocul unei amenajari si revin constant la articolul despre garsoniera din The Park pentru a ma inspira 🙂

 27. Cel mai mult mi-a plăcut apartamentul amenajat de Irina Pogonaru. Apartamentul este inundat de lumină, care circulă liber în spațiul deschis și creează un efect fantastic. Îmi plac la nebunie petele de culoare vie de ici colo – un fotoliu, un tablou, sparg monotonia pereților albi. E foarte limpede, vesel și viu, iar camera copilului e simpatică foc, aș sta acolo toată ziua.

 28. andreea

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  detaliile din apartament vorbesc despre relaxare, armonie, apropiere de natura si liniste. imi place aceasta apropiere de natura.

 29. Această garsonieră este dovada ca artiștii romani reușesc sa treacă de tiparele tradiționaliste dandu-si frâu liber imaginației debordant simpliste în același timp. Acest spațiu îmi inspira căldură, comport, mai ales prin alegerea contrastului cromatic realizat intre perdele și canapea.El este completat de abajururile aflate deasupra mesei ,dar nu în ultimul rand de modelele de cărți aflate pe pereții holului. Pentru mine garsoniera reprezintă o sursa de inspirație, mai ales pentru soluțiile ingenioase intr-un spațiu atât de mic.

 30. Gilda Hromadnic

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Cel mai mult imi place garsoniera, desi e micuta, pare ca nu ai cum sa te plictisesti locuind in ea. Imi place ca totul a fost creat in jurul a 2 elemente, detaliile sunt minunate. Si leaganul, de vis.

 31. Alina Musat

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Irina Neacsu ma impresioneaza prin combinatia de culori, veioza aceea din carti este o idee tare faina, si fotoliul imprimat. Cu siguranta mi-as lasa apartamentul pe mana ei. 🙂

 32. Ancuta Corcodel

  Decorul meu preferat e cel creat de Elis si George:) De ceva timp sunt indragostita de combinatia turcoaz si galben – mi se pare un mix care aminteste de mare si soare si aduce good vibes in orice casa:) In plus, leaganul este absolut incredibil, aduce dinamism si energie!

 33. Florentina N.

  Mi-a placut foarte mult aceasta amenajare: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Zona de living este aerisita si echilibrata cromatic, dandu-ti o stare de calm si bucurie. De asemenea, imi place enorm bucataria luminoasa, accesorizata cu acea lustra scenografica.

 34. Loana

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Este spatiul care pe mine ma defineste perfect prin culorile alese, ambianta creata si oglindaaaa de la dormitor. Toate apartamentele au elemente care m-au atras in mod special, insa acesta le are pe cele mai multe, iar aici cu siguranta m-as putea simti “acasa”. Mai lipseste un bebe :))

 35. Laura

  Mi se pare foarte reusit apartamentul acesta: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

  Este ingenioasa compartimentarea facuta cu acei pereti metalici.

 36. Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Irina Neacsu, este delicat, stilat si fin. Prefer culorile neutre, nu te plictisesti de ele.

 37. Alecsandra

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  E mic apartamentul, da. Dar tocmai asta-i frumusețea.
  Că a făcut mult din puțin.
  Și leagănul mi-a furat inima.
  Și mai cred că am eu o slăbiciune pentru galben și turcoaz.
  Aici m-aș muta. De mâine? Ok. 😀

 38. Alina Moisoiu

  hei!

  imi place tare mult aceasta amenajare: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/.

  in primul rand m-au atras culorile dulci, apoi mi-a placut bucataria alba si leaganul mi-a dat idei pentru amenajarea camerei copiilor. si da, sunt pregatita sa ma mut maine in aceasta locuinta. 🙂

 39. oana

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Garsoniera mi se pare cea mai atractiva amenajare datorita solutiilor gasite pt a profita de tot spatiul disponibil, a combinatiei de culori care m-a cucerit si a leaganului 🙂 Great job!

 40. Miruna

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Este foarte simplu de ce m-as muta in aceasta garsoniera: culoare, lumina, bun gust, leagan de la Uta.

 41. Din Oceanu’ Pacific, a iesit un peste mic si pe coada lui scria: ador garsoniera – http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/.

  De ce? Pai pentru ca reflecta personalitatea mea – ludicul strecurat printre decizii pragmatice. In curand, urmeaza sa ma mut si eu in garsoniera mea, asa ca pana atunci, maine m-as muta intr-a voastra. Imi place pentru ca iti da senzatia de “acasa” si zici ca in orice moment, o sa iasa din “dormitor” un art director barbos sau o sa stai la coada la leagan pentru ca o pictorita hipsterita uita sa se mai dea jos.

  E un spatiu perfect sa-ti lasi imaginatia sa zburde, e inspirational si vesel de scoate ce-i mai autentic in tine.

 42. Maria Banica

  Buna,

  Cel mai mult m-a incanta garsoniera.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Primul lucru care m-a surprins placut a fost lumina care parca invada locuinta, iar leaganul din mijlocul casei m-a uns pe suflet. Celelalte piese de mobilier parca se completau unele pe celelalte. O locuinta cu adevarat vesela.

 43. Cel mai mult mi-a placut apartamentul amenajat de Irina P., http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/ , m-as muta in el si acum :D, culorile sunt superbe si ma fascineaza felul in care a ales pozitionarea obiectelor de mobilier. I love it!

 44. Raluca M

  Buna,

  Mi-a placut cel mai mult acest apartament: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/. In primul rand este un spatiu aerisit, luminos care imbina perfect elemente naturale si urbane. Ador folotliul din colectia CER a Irinei Neacsu iar lampadarul din carti este un exemplu ffoarte bune pentru a crea un decor nou din piese existente.

 45. Dumitrita

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Imi place foarte mult zona de zi amenajata de Irina Pogonaru. Este luminoasa, proaspata si cu o paleta de culori care m-a topit, de poveste. Este interesanta nota eleganta a scaunelor din bucatarie care se regaseste in dormitor la pat si in camera copilului tot la scaun. Trimiterea la parcul din apropiere e subtila prin buturuga, planta de interior si tabetul cu forme de animale. Livingul acesta il voi lua in casa mea :-).

 46. Roxana

  Preferatul meu este apartametul semnat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu. Modul extrem de smart in care au reusit sa foloseasca spatiul mai ales pentru cei care lucreaza de acasa sau pentru cei pasionati de gatit, adica exact eu, este principalul motiv pentru care m-as vedea locuind acolo.
  Cromatica aleasa, folosirea accentelor de culoare pentru pereti si a unui mobilier in ton cu elementele care deja existau, creeaza un aspect unitar si odihnitor.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

 47. Victoria

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Salut! Mi-a placut mult chiar garsoniera din articolul de fata. Personal, ador combinatia dintre galben/ocru si bleu/turquoise. Covorul din lana, vine in completare, legand nuantele gingase, dar in acelasi timp jucause.

 48. Adelina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Apartamentul de 53 mp amenajat de arhitecta Irina Neacsu este unul dintre cele mai tihnite si dezirabile spatii pe care le-as putea vreodata numi ‘acasa’. Are tot ceea ce-i trebuie unei locuinte pentru a-ti induce confort prin eleganta si liniste prin ambianta.

 49. andra

  preferatul meu este apartamentul de 53mp amenajat de irina neacsu. este exact ceea ce mi-as dori pentru apartamentul meu – culorile pale, obiectele colorate (scaune din bucatarile, fotoliul, pernele de pe canapea) ce insufletesc toata casa, dau o nota jucausa si cozy, incadrarea cartilor (eu am o biblioteca imensa) in tot peisajul si lustra improvizata din bucatarie pe ramura de copac mi se par incredibile.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

 50. Daniela Radu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Imi place foarte mult cum a fost amenajat acest apartament. Deja ma gandesc cum o sa aranjez apartamentul meu si cu siguranta ma voi inspira din acesta. Imi plac foarte mult fotoliul, scaunele, mobila de bucatarie alba si cu partea aceea neagra, iar dormitorul este extraordinar…foarte frumoasa ideea cu acele perne agatate si cu aripile de pe perete. 🙂

 51. Imi place foarte mult apartamentul cu doua camere decorat de Irina Neacsu!! Imi place mobila, imi plac ideile pt aerisirea spatiului, tablia patului, lampile sunt super, imi plac fotoliile, lampadarul din living, culorile. Este primitor, cald, minunat! Ah, si imi place tare mult si premiul :). Felicitari Irinei Neacsu si voua, designist.ro! Va urmaresc cu placere.

 52. Anca

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Acest apartament m-a inspirat inca de cand l-am vazut publicat. Paleta de culori e potrivita, spatiul este bine compartimentat avand in vedere suprafata lui. Imi place si faptul ca sunt folosite, in majoritate, lucruri made in RO.

 53. Tănase Elena

  Bună,

  M-a impresionat foarte mult apartamentul cu patru camere, ce face parte din ansamblul rezidențial The Park, amenajat de Mihnea Ghilduș și Marilena Popa: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/.

  Mi-a atras atenția fiindcă e cosy, e spațios, e artsy, ușor minimalist, dar și cu mici detalii rustice(de exemplu băncuța de lemn din vestibul).

  Designul acestui apartament mă atrage pentru că iubesc detaliile fine, detalii precum: pădurea de mesteceni din spatele tăbliei patului, cele două lămpi Concrete, design-ul printurilor de pe pereți din dining space, măsuța de toaletă cu două picioare din lemn și forma și dimensiunea oglinzii, printurile de pe peretii in camera adolescentului.

  Minunată muncă. 🙂
  La fel, dimensiunea geamurilor fac ca atmosfera să fie mai aproape de natură, plus culorile ambientale, calde, și măsuța cu scaunele din lemn din balcon.

 54. Ana Jacobs

  Apartamentul amenajat de Irina Pogonaru este absolut incantator! http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Compartimentarea apartamentului este superba, culorile alese sunt blande si camera copilului este ideala!

 55. Leon Cruceru

  Prefer garsoniera datorita cromaticii obiectelor, compartimentarea confortabila si a folosirii lemnului natur. In plus zona de gatit e faina tare.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 56. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Design-ul creat de Irina Pogonaru mi se pare atât de cald și armonios, atât de bine îmbinate culorile încât transmite senzația aia unică de „acasă”. E genul de loc din care n-ai mai vrea să pleci, pentru că fiecare colțișor e diferit și nu ai cum să te plictisești.

 57. Florina

  Ceva din culorile neutre din apartamentul amenajat de Irina Neacsu (http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/) imi inspira foarte multa caldura si eleganta, ce m-ar face sa ma mut chiar azi. Imi place foarte mult stilul eclectic si cat de deschis, primitor, relaxat e spatiul.

 58. Un apartement vesel, colorat si cu scaune foarte foarte dragute.

 59. Corina Grecu

  Salut,

  M-a inspirat apartamentul amenajat de Irina Pogonaru – senzatie de spatiu, prospetime si echilibru, dar cel mai mult am apreciat raportul dintre buget si suprafata amenajata, rezultatele sunt foarte ok 🙂

 60. Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru. Culorile folosite sunt pe gustul meu, cam asa arata apartamentul de vis pentru mine.
  De asemenea, parchetul folosit este exact in nuanta me preferata. Apreciez si faptul ca in living, in loc de televizor, sunt doar tablouri pe perete 😀

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

 61. Mintescu Evelina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  Apartamentul amenajat de arhitecta Irina Neacsu mi-a atras atentia in mod special, deoarece ma scapa de agitatia urbana, prin culorile pe care le-a folosit, ma duce cu gandul departe de aglomeratie, lasandu-ma intr-un labirint al lumii frumoase, dar si cu aspecte ludice.
  Dormitorul este spatios, iar felul in care este decorat, transpune ideea de 2, de intreg, de oameni care se iubesc.
  Este de-a dreptul genial!

 62. liliana cernica

  Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Este un apartamanet care m-ar face sa vreau ACASA. Cald si prietenos, mai mare dragul sa-ti petreci serile in familie.

 63. Claudia Bodonea

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Culorile folosite si mobilierul de inspiratie scandinava, m-au cucerit

 64. Buna seara,

  Toate sunt superbe, casa o am in acelasi stil amenajata, cu exceptia lipsei covoarelor, nu am nici macar unul in casa, urmeaza pe viitor sa fie achizitionate.

  Mult succes in toate!
  Ioana

 65. Dupa parerea mea, cel mai important lucru in amenajarea unui spatiu este sa fie utilizatorul multumit si sa interactioneze armonios cu el. Acest lucru este cu atat mai dificil de obtinut cand nu ai un beneficiar clar, real.
  Echipa care a realizat acest proiect a luat in considerare o multime de nevoi si si-a pus creativitatea la incercare, aducand la lumina diverse solutii ingenioase si impecabil integrate.
  Felicitari! 🙂

 66. Larisa A.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Acest apartament mi-a placut cel mai mult. M-au atras felul in care sunt imbinate culorile si senzatia de spatiu aerisit al apartamentului.
  De departe, camera mea preferata este cea a copilului, dar nici livingul relaxant si practic nu este mai prejos. Simplu si elegant, m-as putea muta si maine.

 67. Madalin

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Mi-a placut cel mai mult garsoniera semnata Elis Popescu. Chiar am comandat si eu 2 scaune de bucatarie ca cele din garsoniera, apreciez ca incurajati furnizorii locali si ne dati sansa sa-i cunoastem si sa le cumparam produsele. Si covorul doamnei m-a facut sa o caut online si sa o adaug pe lista de to do’s daca ajung la Piatra Neamt.

 68. Maria

  Apartamentul acesta: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/ m-a cucerit inca de la de la poza din prezentare pentru ca imi place foarte mult cum s-a facut separarea intre bucatarie si living si imi place tare mult bicileta folosita ca decor. Harta de pluta a Bucurestiului este de asemenea de efect si cred ca va arata si mai bine dupa ce va fi personalizata de catre proprietari. Cred ca este un apartament care se potriveste unor oameni dinamici, dornici de miscare in aer liber. Citind insa intreaga postare, gandul mi-a ramas la camera copilului si la ‘casuta din copaci’ si ma gandesc acum cum sa implementez aceasta idee si la mine acasa. Un design foarte reusit si din care ma voi inspira si eu!

 69. Ioana Stoica

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Cel mai mult imi place acest spatiu. Gama de culori e fix pe gustul meu si imi place spiritul jucaus al camerei. Imi place masa care separa linvingul de bucatarie si mi se par incredibil de dragute farfuriile zburatoare. E un spatiu tare tare dragalas!

 70. Cornel

  Cel mai interesant proiect este primul (http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/).

  Este interesant cum au reusit sa imbine dimensiunile mici ale locuintei in asa fel incat sa ramai cu impresia unui spatiu destul de lejer. Sunt convins ca au contribuit major culorile deschise, dar si stilul minimalist-traditional abordat.

 71. https://cdn.designist.ro/wp-content/uploads/2015/11/23Apartament-Hanner-Irina-Pogonaru-Designist.jpg
  aerisit, tineresc, frumos compartimentat, culori de contrast… aici m-as muta imediat

 72. Iulia

  Imi place si m-as muta in apartamentul din link-ul urmator: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Imi place foarte mult cum a fost organizat ca spatii de depozitare, imi plac culorile deschise, luminoase si imi place cum au fost introduse plantele in decor. Superb!

 73. Apartamentul amenajat de Elis Popescu este preferatul meu, a fost dragoste la primul scroll:)
  Elementele ludice, nuantele de simplitate pura combinate cu functionalitatea spatiului il transforma in locul ideal pentru a petrece timpul cu tine insuti, cu familia si prietenii dragi. O casa care te inspira sa fii diferit in fiecare moment si sa faci lucrurile sa fie altfel pentru tine si pentru cei din jur. Felicitari pentru creativitate si inovatie!

 74. Elena

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  imi plac foarte mult elementele de mobilier si in special amenajarile bucatariei si dormitorului.

 75. Ma regasesc perfect in aceasta amenajare http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/. Inspira viata, fericire, echilibru! Felicitari arhitectilor!

 76. Elena R.

  Cel mai mult mi-a placut garsoniera amenajata de Elis Popescu si George Barbu, pentru atmosfera jucausa si solara, indiferent ce vreme ar fi afara, dar si pentru masa ingenioasa, care adauga un spatiu indispensabil pentru gatit. O bucatarie ideala pentru cei pasionati de mancare. De fapt e greu de spus care dintre solutiile alese e cea mai reusita: integrarea spatiilor de depozitare, paleta, leaganul…

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 77. Alina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Mi-a placut amenajarea garsonierei pentru ca si eu locuiesc intr-un spatiu similar ca dimensiune si organizare, iar cromatica aleasa de mine se potriveste cu cea din imagini. Cu alte cuvinte, m-am simtit ca acasa 🙂

 78. Monica Nitulescu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Atmosfera creată de Irina Neacşu este exact ce am vrea noi în viitoarea noastră casă! Foarte primitoare! 🙂
  Lustra din mesteacăn, veioza din cărti şi fotoliul de lângă ea ar fi printre preferatele mele, însă lipsa televizorului le depăşeşte un pic 🙂

 79. Apartamentul cu trei camere mi-a placut cel mai mult cum a fost amenajat si mi-as dori sa ma mut in el, deoarece imi place foarte mult echilibrul dintre luminozitate si petele de culoare.

 80. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Apartamentul cu trei camere mi-a placut cel mai mult cum a fost amenajat si mi-as dori sa ma mut in el, deoarece imi place foarte mult echilibrul dintre luminozitate si petele de culoare.

 81. Georgiana Turcan Trofin

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Acest apartament imi da o senzatie de caldura si este accesorizat cu o serie de elemente pe care mi le-as dori in propriul apartament – aripile din dormitor, scaunele , lustra copac etc. (daca le enumar pe toate as enumera tot apartamentul intr-un final :)) ).

 82. Ramona Neculai

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/, acesta este proiectul ce mi-a placut cel mai mult datorita culorilor folosite si a senzatiei de acasa.

 83. Diana Iliescu

  Irina Neacșu
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  fiindca, din punctul meu de vedere, este un apartament de scriitor.

  M-ar forta sa nu-mi complic existenta si sa ma bucur efectiv de simplitatea si eleganta unui spatiu dedicat lenevelii creative si alintului la un ceai. ^_^

 84. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Stii sentimentul acela in care iti spui “si eu as fi facut la fel”? Minunatia asta de amenajare a utilizat nuantele si mobilierul pe care cu siguranta le-as fi ales la randul meu. Este primitor, jucaus si potrivit pentru un cuplu care isi doreste optimizarea spatiului. Decoratiunile regasite pe pereti inrameaza intreaga personalitate a spatiului. Felicitari Elis Popescu si George Barbu, aveti 10/10 din partea mea!

 85. De departe imi place amenajarea semnata de Elis Popescu impreuna cu Arh. George Barbu, pentru ca raspunsul lor la provocarea de a agrementa un spatiu atat de mic este impecabil. Culorile, piesele de mobilier care promoveaza tinerii designeri romani, dar si modul ludic in care se imbina cele 5 zone ale casei nu fac decat sa te invite in fiecare moment sa mai descoperi un coltisor pe care nu l-ai observat anterior. Fiind adepta spatiilor mici in general, consider ca obiectele multifunctionale sunt minunate, si in acest caz – etajera pe rotile si pultul cu rol de blat de lucru dar si de masa pentru mai multe persoane – sunt elemente cheie care mie personal imi plac foarte mult. Dar e oare ceva ce nu imi place?!

 86. Sidonia Sararu
 87. Anda

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari
  Desi este apartamentul care a beneficiat de cel mai mare buget, se distinge prin faptul ca design-ul are un aer care,desi vine din sfera minimalismului, ofera idei inovative si iese din sfera cliche-urilor. Spatiul are o dubla personalitate impregnata: atat a creatorului, cat si a utilizatorului.

 88. Ce mi-a atras atentia la acest apartament a fost luminozitatea si eleganta de care da dovada, prin imbinarea culorilor si a elementelor decorative. Modul cum a transpus peisajele copilariei in acest spatiu a creat, in fapt, sentimentul de “acasa”. Veselia, eleganta si caldura sunt elemente care definesc acest spatiu.

 89. Valentin Acatincai

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Imi place mult acest apartament amenajat de Elis Popescu, mai ales modul in care au separat zona de living cu cea de bucatarie. Inspirat!

 90. Raluca S.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Mi-a plăcut mult soluția găsită de designer pentru separarea zonelor de dormit, living și bucătărie, plus doza de ludic punctată de leagăn <3

 91. mihaela popa

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp
  Am apreciat foare mult ingeniozitatea amenajarii unui spatiu mic si alegerea culorilor m-a impresionat la fel de mult.

 92. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Amenjarea Irinei Pogonaru este favorita mea. Inspira optimism si pofta de viata. Culorile vibrante confera energie, liniile sunt simple ,calme. Sa-ti tot doresti sa te intorci acasa.

 93. Roxana Georgescu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Amenjarea Irinei Pogonaru este favorita mea. Inspira optimism si pofta de viata. Culorile vibrante confera energie, liniile sunt simple ,calme. Sa-ti tot doresti sa te intorci acasa.

 94. ioana pop

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Apartamentul amenajat de Irina Pogonaru este superb!! Imi inspira bucurie, incredere. Cred ca m-as trezi in fiecare dimineata plina de viata, datorita culorilor folosite. Parca vad copii ce bine s-ar simti !! Si dupamasa sa revii acasa … O bucurie. Un spatiu doar al tau…

 95. Adriana

  Dintre toate ameajarile prezentate cel mai mult m-am regasit in aceasta: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Pe mine de exemplu, culorile si senzatia de cozy pe care mi-o ofera mobila, obiectele decorative etc. (sau pe scurt TOT ce gasesti in acest apartament), ma fac sa spun la sfarsitul unei zile aglomerate si obositoare “Home Sweet Home”.
  Un apartament in genul acesta mi-ar incarca bateriile instant.

 96. Variantele de amenajare propuse sunt, cu siguranta, remarcabile, insa ideea de acasa, in ceea ce ma priveste, este realizata cel mai bine de arhitecta Irina Neacsu. Imi plac in mod deosebit culorile folosite si elementele decorative originale, precum: lampadarul din carti, tapiteria fotoliului si printul abajurului, lustra din mesteacan a bucatariei, aripile sculpturale din dormitor si nu numai. Felicitari arhitectei!

 97. Ioana

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Îmi place faptul că prin metodele de depozitare apartamentul pare foarte spaţios. În plus, micile detalii de natură vegetativă chiar fac locuinţa plăcută.

 98. Maria

  Proiectul care mie mi-a facut cu ochiul a fost cel de 37 mp (http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/).

  A fost interesant sa vad albul din nou la putere, iar nonculoarea folosita a dus la obtinerea senzatiei de spatiu.

 99. Raluca Stoica

  Imi place cel mai mult apartamentul decorat de Irina Neacsu. Cromatica este superba, iar elementele ludice scot apartamentul din monotonie. De asemenea, acest apartament imi inspira relaxare, spatiu, confort.

 100. Iuliana

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  pe principiul „less is more”, elis popescu a manevrat și reinventat spațiul cum nu se putea mai bine. încă un plus pentru culorile vii și lejere, pentru simplitatea detaliilor de mare efect (de pildp, becurile, sticker-ele, leagănul).

 101. maria

  Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/. Este vesel, luminos, tineresc si confortabil.

 102. Diana S.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Apartamentul amenajat de Irina Neacsu este cel mai apropiat inimii mele. E o amenajare delicata, aducand parca un strop de natura in interior.
  Multe piese atent alese, lustra din mesteacan, lampa din carti si aripile imi plac foarte mult si mi se pare ca se incadreaza perfect, creand o atmosfera cu adevarat primitoare. Pluteste un aer cald si imi da senzatia ca acolo poti sta in tihna sa te bucuri de linistea de acasa.

 103. Mie mi-a placut foarte mult amenajarea garsonierei. Intentionez sa cumpar un apartament anul viitor si salvasem toate pozele din articolul respectiv ca sa folosesc aceeasi combinatie de culori (galben, gri si albastru) atunci cand voi decora casa mea.

 104. Marina Pasarin

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Apartamentul amenajat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu.
  Pe langa influentele scandinave care se simt in folosirea tonurilor de albastru si verde si in general a folosirii cromaticii intr-un mod chibzuit si placut pentru o locuinta, avantajul unei astfel de abordari este tocmai folosirea spatiilor de depozitare ca decor si/sau includerea mobilierului in decor (cum este masa din perete), pentru ca se obtin astfel camere mai luminoase, mai degajate si folosirea micilor trucuri precum divanul cu depozitari de la fereastra din dormitor (detaliu care imi place foarte mult) sau glisarea bibliotecii transparente pentru a masca zona de noapte.
  Mi-ar placea sa locuiesc aici tocmai pentru ca apartamentul e amenajat foarte practic, cu o cromatica placuta (+nuanta lemnului, metalul din bucatarie) perfect pentru cotidianul unui cuplu

 105. Toate amenajarile sunt irezistibil de fresh si cu multa personalitate, si daca trebuie sa aleg una, o aleg pe cea a echipei Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu, pentru ingeniozitatea solutiilor si echilibrul dintre minimalism si atentia pentru detalii.

 106. Elena

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Imi place foarte mult ca folosesc fiecare coltisor la maxim, totul are utilitate si stil. Ador spatiile de citit si podiumul din lemn, parca ma si vad aranjand patul pentru musafiri..

 107. Iubesc combinatia de culori din zona de relaxare, este atat de dificil sa gasesti covorul perfect care sa uneasca atat de bine cromatic culorile din incapere. Foarte ingenioasa este si despartirea intre zona de dormit, relaxare si bucatarie. Felicitari designerului, o incapere placuta, dinamica, intr-un spatiu atat de mic.

 108. Cel mai mult îmi place amenajarea realizată de Elis Popescu și George Barbu:
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Are un aer proaspăt, modern și care îți dă o stare de seninătate. E interesantă prin desenele pictate, creațiile românești și ludică prin mici detalii. Rafturile de la intrare și pata de culoare dată de canapea sunt alte lucruri care îmi plac.

 109. Cel mai mult imi place apartamentul creat de Irina Pogonaru deoarece aceasta combina culorile intr-un mod elegant si foloseste foarte multe elemente din natura. Faptul ca este aerisit, plin de lumina si ca ofera de la prima vedere caldura de care o familie are nevoie intr-un apartament.

 110. Culorile vii si calde folosite de Elis Popescu pentru amenajarea garsonierei dau senzatia de caldura si de vara, de soare. Este preferata mea.

 111. Samdra H.

  Conform viziunii mele cea mai frumoasa amenajare este cea a Irinei Pogonaru ce imi trezeste un sentiment de liniste . Imi place jocul culorilor vii ce emana o stare de bine si faptu ca este spatioasa si nu incarcata de mobila . Toate amenajarile sunt frumoase , dar cea care mi-a ramas in minte si mi-a placut e cea a Irinei .
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

 112. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Cu siguranta ca garsioniera decorata de Elis Popescu a fost pe gustul meu si mi-ar fi placut sa fi locuit intr0un spatiu care sa fie si vibrant si calduros pe vremea cand eram singura, si studenta. Insa spatiul amenajat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu mi-a placut in primul rand pentru ca am constatat ca este unul dintre putinele spatii care ne place mie si sotului meu la fel de mult, si ca daca am trai intr-un asemenea spatiu, nici unul dintre noi nu ar simti ca a facut un compromis. In plus, e foarte greu sa nu-ti placa o masa care arata ca o musca uriasa strivita pe un perete, o bucatarie care pare ca vrea sa o ia la fuga si un perete de rafturi care nu se poate hotari din ce camera sa faca parte. Casa mea ideala nu e una in stil nordic, in genral mi se par (cum altfel?) reci, insa imi plac nuantele de verde si albastru din acest apartament, care parca te invita sa ii adaugi tu accente de culoare. In plus, da impresia unui spatiu foarte comfortabil, ceea ce il face mai calduros.

 113. Anca Grigorescu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  Amenajarea Irinei Neacsu e preferata mea pentru ca se potriveste nevoie mele de liniste, calm si relaxare . Induce o armonie si o luminozitate aparte.Ma vad instalata in fotoliu langa lampadar citind cartea preferata . Home sweet home.

 114. Ma identific cel mai mult cu apartamentul amenajat de cei trei designeri poate si pentru ca sunt exact in perioada in care ma gandesc si caut idei pentru amenajarea noului nostru apartament si aici am regasit multe elemente si idei pe placul meu. M-a cucerit design-ul scandinav, simplu, orientat spre natura. Podiumul destinat obiectelor de despozitare mi se pare o idee geniala.

 115. Cuceu Elena

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Am observat pagina cu acest concurs intr-un moment cum nu se putea mai nimerit, avand in vedere ca urmeaza sa achizitionam un apartament cu 4 camere. Mi-a placut foarte mult ideea de spatiu si luminozitate, bibioteca din living are o impartire deosebita si camera copilului te cucereste pe loc. Sper sa reusesc sa ma inspir din experienta doamnei Irina Pogonaru si sa imi creez spatiul dorit pentru locuit.

 116. Tibi Neagu

  Preferatul meu este apartamentul de 67mp al echipei Attila Kim/Bogdan Ciocodeica/Diana Rosu: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  De ce? Masa montata pe perete m-a dat pe spate, sunt nebun dupa spatiile de citit langa ferestrele inalte, iar despre bucatarie – nu are rost sa comentez 🙂

 117. Stefan Grigorescu

  Imi place apartamentul facut de Irina Pogonaru.
  Simplu, dar foarte sofisticat…

 118. Christina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Cel mai mult m-a atras amenajarea bucateriei. Atat aspectul unitar cat si cromatica ei calda.

 119. Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru. E foarte vesel si primitor. Cred ca iti da o strare de bine sa locuiesti intr-un astfel de loc.

 120. Combinatia dintre eleganta si un stil de viata activ este foarte bine imbinata. In loc de o debara plictisitoare pentur articole sportive sunt etalate cu stil pe pereti. Efect puternic au motivele luate din natura (de exemplu trunchiul de copac). Imi inspira dinamism, relaxare, sanatate si prospetime.

 121. Ramona

  Hello! Cel mai mult mi-a placut amenajarea Irinei : http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/ . Incaperi captivante si vesele, un apartament luminos si spatios, cu arii bine definite si delimitate pentru studiu, relaxare, teme pentru acasa sau o cina calda. Culori imbinate armonios, placute privirii. Relxant si cosy..super cosy! 🙂

 122. O competitie stransa; mi-au placut toate cele 5 amenajari, insa design-ul care mi-a atras atentia intr-un mod special este cel al echipei de arhitecti: Attila Kim, Bogdan Ciocodeică si Diana Roșu. Incepand cu micile detalii vegetale (vii sau doar imitate prin tablouri), la economisirea spatiului prin metode ingenioase (masa din sufragerie ramane preferata mea), continuand cu culoarea natur a lemnului ce ofera apartamentului o atmosfera linistita si incheind cu accentele coloristice si texturate armonios.
  O locuinta in care te poti simti cu singuranta acasa! 🙂

 123. Garsoniera amenajata de Elis Popescu e preferata mea: luminoasa,plina de prospetime,calda-ador combinatia de culori dar si micile detalii care-i dau acea nota de veselie poznasa:leaganul,crangul de mesteceni,covorul numai bun de batut in hora,peretii dansand intr-un joc de noroc…Un mare plus pentru impartirea excelenta a spatiului deloc generos in atatea zone cu functiuni distincte.O amenajare deosebit de inspirata!

 124. Desi imi plac si am cules imagini de inspiratie din fiecare dintre apartamentele prezentate de voi, nu doar in acest context, ci de fiecare data, casa care mi-a ramas in suflet si in care stiu ca as fi trait foarte fericita daca mi-as fi permis sa o cumpar este aceasta: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/ Eu insami locuiesc cu proaspatul meu sot intr-o garsoniera inca si mai mica, impreuna cu pisica noastra, insa a voastra pare mult mai spatioasa si primitoare decat a noastra. Cel mai mult si mai mult cu siguranta mi-a placut leaganul, dar si culorile sunt cat se poate de imbietoare, solare. Sotului meu ii place foarte mult galbenul, si cred ca o sa optez pentru aceasta culoare in suflagerie atunci cand ne vom muta intr-un spatiu ceva mai mare. 🙂

 125. Rina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Toate sunt frumoase , dar aceasta garsoniera este pe gustul meu. Este ideala pentru persoanele care nu isi permit un apartament de 2 camere, dar nici o garsoniera nu vor, iar modul in care a fost folosit fiecare coltisor, culorile vii,au facut din aceasta garsoniera un apartament cu 2 camere spatios , intim si tot odata plin de viata .

 126. Lavinia

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Am stat multi ani in tot felul de garsoniere & super tiny homes. Daca as fi avut una ca aceasta, nu as mai fi parasit-o 🙂

 127. Iancu

  Toate sunt foarte frumoase, dar totusi sunt mici aspecte la care se mai putea lucxra mai in detaliu sau simplifica putin. Maria Mihalachi consider ca a echilibrat cel mai bine spatiul. Un aer fresh si modernist, dar totusi cu elemente traditionale si naturale care nu-l lasa sa se demodeze in timp, aerusit dar util pentru un spatiu asa de mic. E un spatiu care te face sa te gandesti numai la lucruri frumoase si te provoaca si pe tine sa devii creativ in activitatile tale din casa.
  Superba treaba!

 128. adriana

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Cel mai mult m-a atras aceasta garsoniera pentru folosirea ingenioasa a spatiului, cromatica si nu in ultimul rand pentru obiectele de design folosite.

 129. Monica Strimbei

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Absolut minunat si pe sufletul meu, apartamentul amenajat de arhitecta Irina Neacsu. Ingenioasa ideea lampadarului cu carti, mobila alba, culoarea data prin detalii precum tablourile cu flori asezate asimetric, cartile, fotoliul, scaunele, corpul de iluminat din mesteacan alb din bucatarie, vopseaua cu efect de tabla (o idee geniala pentru familiile cu copii), aripile din dormitor, ca sa nu mai zic de “tablia” de pat amenajata din perne, minunata, comoda si florile mele preferate in dormitor: bujorii. Asa spatiu cald si luminat… m-as muta in el cat ai clipi.
  Minunat! 🙂

  Felicitari!

 130. OFZ

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ Mi-au placut ideile ingenioase de a folosi spatiul, lumina, culorile vesele, bucataria verde. As locui acolo cu placere 🙂

 131. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/ Ador culorile folosite la amenajarea acestui spațiu. Este locul în care m-as regăsi după o zi obositoare. E tonic, vesel, armonios. Copilul din mine nu îi poate rezista.

 132. Toc estera

  Preferata mea este cea a lui Elis Popescu 🙂 are un aspect cald si cozzy , perfect pentru odihna si liniste. Mi-ar place enorm sa am asa un loc

 133. Irina Molnus

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Ideea de garsoniera te obliga sa fii creativ, sa gasesti solutii inedite pentru utilizarea multifunctionala a spatiului. Imi amintesc cu nostalgie perioada in care am locuit intr-o garsoniera, iar intimitatea unui astfel de spatiu iti confera un sentiment unic, inconfundabil.
  De ce imi place amenajarea: pentru combinatia galben solar-albastru aqua (canapelele galbene sunt preferatele mele), pentru albul de fundal, inclusiv la bucatatie, care permite joc de culoare si grafica in prim-plan (lustrele din fetru si cablu rosu, mestecenii de pe perete, accentele de negru si lemn natur). Si pentru supriza reiesita din compararea spatiului inainte/dupa.

 134. Ce mai mult mi-a placut amenajarea semnata de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu, pentru verdeata, solutii ingenioase de depozitare si culorile alese (http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/).

 135. Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Elis Popescu, este luminos si colorat. cromatica este pe gustul meu, chiar seamana cu ce am ales pentru mini spatiul meu de locuit 🙂
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 136. ioana

  Mi-a placut foarte mult apartamentul de 4 camere amenajat de Marilena Popa si Mihnea Ghildus: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

  Mi s-a parut ingenioasa organizarea spatiilor de depozitare in ansamblu, mai ales solutia gasita pentru biciclete. In acelasi timp, imi place atentia la detalii, si faptul ca in fiecare coltisor se regaseste o poveste despre pasiunile si preocuparile proprietarilor.

 137. Oana
 138. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  As trai in acest apartament amenajat de Irina Pogonaru….cel mai frumos ever. Culorile pastelate vin sa completeze si dau o nota calda contrastului minimalist alb-negru. Imi place stilul eclectic ales, precum si detalii alese cum ar fi mood-boardul peretelui, iar busteanul de brad pe post de masuta intregeste acest context autentic, traditionalist.
  Felicitari Irinei care a realizat cu un buget atat de mic o amenajare cozy.

 139. De departe mi-a mers la suflet apartamentul amenajat în stil scandinav. Bravo echipei! Textura mobilei, care se îmbină perfect cu elementele vegetale, precum și cu paleta de culori utilizată m-a cucerit din prima.
  Apoi, ingenioasele metode de depozitare, mascarea caloriferului, precum și podiumul acela de lângă birou unde mai-mai îți vine să te pierzi cu o carte bună și o cană de ceai în brațe.
  Ce să mai zic de cum s-au delimitat spațiile folosind piese de mobilier, încă un element de atracție, iar lămpile sunt ceva grozav la ceas de seară.

  Frumos și, cum am zis, pe sufletul meu!

 140. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari

  De departe mi-a mers la suflet apartamentul amenajat în stil scandinav. Bravo echipei! Textura mobilei, care se îmbină perfect cu elementele vegetale, precum și cu paleta de culori utilizată m-a cucerit din prima.
  Apoi, ingenioasele metode de depozitare, mascarea caloriferului, precum și podiumul acela de lângă birou unde mai-mai îți vine să te pierzi cu o carte bună și o cană de ceai în brațe.
  Ce să mai zic de cum s-au delimitat spațiile folosind piese de mobilier, încă un element de atracție, iar lămpile sunt ceva grozav la ceas de seară.

  Frumos și, cum am zis, pe sufletul meu!

 141. Este un apartament superb! Îmi plac culorile alese, acestea nu sunt foarte aprinse, dar suficient cât să fie observate și să ofere o plăcere ochiului, dar și o atmosferă tinerească, plină de viață. Mobilierul este minimalist, compact și practic 🙂

 142. (ca să completez comentariul adăugând linkul aici în mesaj)
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Este un apartament superb! Îmi plac culorile alese, acestea nu sunt foarte aprinse, dar suficient cât să fie observate și să ofere o plăcere ochiului, dar și o atmosferă tinerească, plină de viață. Mobilierul este minimalist, compact și practic 🙂

 143. Voinea Cristina

  Un spatiu de poveste in care m-as regasi citind cartea mea preferata si mangaind bunul meu prieten, catelusul Sara.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

 144. Aura

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Imi plac tonurile natur care se regasesc in tot apartamentul, consider ca este foarte bine valorificat spatiul si iubesc modul in care a fost amenajat dormitorul – cea mai importanta camera a casei dupa parerea mea.

 145. Mi a placut foarte mult acest apartament deoarecere seamana foarte mult cu cel in care stau acum . Imi pare rau ca nu am avut si eu anumite idei care se regasesc aici .

 146. M-as muta in apartamentul amenajat de Irina Neacsu pentru luminozitatea acestui spatiu, accentuata de caldura materialelor folosite si de dimensiunea redusa a mobilierului, dar mai ales pentru ca a personalizat apartamentul cu obiecte deosebite, care fac ca acest spatiu sa fie unic.

 147. Adina

  Preferatul meu este apartamentul amenajat de Attila, Bogdan si Diana. Au creat un cadru cu personalitate puternica, dar suficient de neutru in acelasi timp inct cel care il va locui sa il poata adapta dorintelor proprii. Culorile alese sunt intense si indraznete, fara a agresa vizual privitorul. Un balans fin intre indrazneala, discretie si eleganta.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

 148. paunescu anca

  Buna,

  Cel mai mult imi place aceasta amenajare: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  E inovativ, lucrat cu mare atentie pana la cel mai mic detaliu.

 149. La apartamentul amenajat de Irina Neacsu mi-a placut, cum ati spus si voi, sentimentul de “acasa” si caldura data de elementele de decor. Va spun sincer, celelalte spatii mi s-au parut aglomerate in comparatie cu acesta care e mult mai simplu si aerisit. Mi-au placut accentele de lemn raw, fotoliul si veiozele, draperia din dormitor si peretele negru/tablita din bucatarie. E o combinatie foarte interesanta de elemente cu un aer nordic-suprarealist. 🙂

 150. Mi se pare extrardinar cum a fost optimizat spatiul cu putine elemente, dar utile. Este genul de decor care nu isi pierde identitatea in timp si se poate adapta usor la noile tendinte in design. Paleta de culori utilizate si materialele sunt exact pe gustul meu.

 151. Imi place apartamentul de 3 camere amenajat de Irina Pogonaru pentru ca este o inspiratie reala pentru apartamentul meu cu aceleasi dimensiuni si functionalitati.
  Imi place ca a reusit dintr-un apartament relativ micut, sa creeze spatii largi aerisite si luminoase. Imi place baza alba si accentele cromatice, imi place masa rotunda din bucatarie, mobila compacta din camera copilului pentru ca lasa spatiu de joaca.
  De fapt, articolul asta ma convinge sa apelez la un designer pentru reamenajarea apartamentului meu.

 152. Luiza Salageac

  Buna !

  Pe gustul meu este apartamentul amenajat de Irina Neacsu. Design-ul nu este intimidant, ci cald si primitor. Spatiul mi se pare foarte bine utilizat (apartamentul avand 53 mp), obiectele sunt amplasate fara sa dea senzatia de aglomerat. In ceea ce priveste elementele de decor, am remarcat in mod special, inca de la publicarea articolului, lustra din mesteacan si draperiile cu buline. De asemenea, am observat ca din dormitor lipseste televizorul, dar ca tablia patului a fost inlocuita cu pernele pentru citit :); excelenta ideea!

  Va multumesc.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

 153. Dana VAsile

  Apartamentul amenajat de Mihnea Ghilduș și Marilena Popa este apartamentul visurilor mele. M-as muta acolo instant daca as putea. Senzatia de “acasa”pe care mi-o da amenajarea aceasta… nici nu stiu daca as putea sa o descriu in cuvinte. este totul pur si simplu perfectiune, oglinda a sufletului meu.

 154. Woau, cred ca apartamentul gandit de Irina Neacsu este pe sufletul meu. De ce? Pentru ca se integreaza perfect cu natura (ideea cu lustra din lemn din bucatarie este absolut delicioasa), pentru ca are colturi tematice care te transpun in lumi din cele mai diverse (ex.: lumea viselor, cu coltul chic/urban reprezentat de lampadarul din carti si fotoliul calator; lumea “Fericire in 2” – reprezentat atat de bine prin dormitor) si as putea continua la nesfarsit.
  Un spatiu cosy, tineresc dar si cu o poveste. Iar momentul in care un spatiu necunoscut reuseste sa iti trezeasca ideea de “acasa”, inseamna ca intr-adevar, designerul a reusit sa creeze legaturi si conexiuni intre simplul privitor & locuinta. Felicitari!

 155. Silvia

  Cel mai pe gustul meu este apartamentul decorat de catre Irina Podogaru:

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Este pe gustul meu, culorile, decorurile tineresti …sunt super. Mi-a placut, de asemenea, ca a folosit decoruri accesibile ca pret.

 156. Alexandra Nicodim

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Clar aici m-as muta! Copilului meu i-ar placea la nebunie camera atat de colorata, iar eu as gati cu mai mult spor in cocheta bucatarie. Datortita dresingului cu oglinzi dormitorul pare vizibil mai spatios, iar accentele colorate invioreaza atmosfera. Este pe gustul nostru.

 157. Imi place apartamentul amenajat e Irina Pogonaru pentru ca e luminos, deschis, liber, dar si complet utilat, fara spatiu consumat inutil, dar nici minimalist. E cel mai apropiat de normalul meu …
  (in paranteza, vreau sa va spun ca url-ul acestei pagini cu concursul zice “castigi-un-covor-din-lana-made-in-rimania” (adica nu romania, ci rimania) 😉

 158. Woau, cred ca apartamentul gandit de Irina Neacsu este pe sufletul meu.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  De ce? Pentru ca se integreaza perfect cu natura (ideea cu lustra din lemn din bucatarie este absolut delicioasa), pentru ca are colturi tematice care te transpun in lumi din cele mai diverse (ex.: lumea viselor, cu coltul chic/urban reprezentat de lampadarul din carti si fotoliul calator; lumea “Fericire in 2″ – reprezentat atat de bine prin dormitor) si as putea continua la nesfarsit. Un spatiu cosy, tineresc dar si cu o poveste. Iar momentul in care un spatiu necunoscut reuseste sa iti trezeasca ideea de “acasa”, inseamna ca intr-adevar, designerul a reusit sa creeze legaturi si conexiuni intre simplul privitor & locuinta. Felicitari!

 159. Cornelia Vasile

  Buna si felicitari tuturor atat pentru tema aleasa cat si realizarea acesteia! Desi toate apartamentele ofera idei si elemente foarte interesante, apartamentul amenajat de Irina Neacsu:
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  pur si simplu mangaie sufletul! Ador fiecare element ales, de la farfurii la scaune, lampadare, draperii, textile pana la aripile de inger din dormitor! E un spatiu deschis, ce te invita la o comunicare libera, fluida si ce ofera o priveliste frumoasa din absolut orice unghi si este si practic pe deasupra! Atentia pentru fiecare detaliu este desavarsita! Un excelent spatiu unde sa te reintorci in inima ta…acasa!

 160. Cristina M

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Imi place luminozitatea apartamentului, cele cateva pete de culoare date de mobilier, buturuga pe post de masuta.

 161. Garsoniera aduce cu un loc magic plin de liniste cu multa lumina, culoare si imaginatie, iar leaganul care este obiectul principal te porta intr-o poveste frumoasa. Culorile calde, luminozitatea camerei si colantele de pe perete creaza o atmosfera plina de imaginatie si creativitate.

 162. Oana

  Apartamentul de 53 mp amenajat de Irina Neacșu este preferatul meu.

 163. Georgiana
 164. Cristina

  In primul rand vreau sa spun: Felicitari!!
  In ciuda spatiului mic totusi pare a fi extrem de incapatoare aceasta garsoniera si asta cu siguranta din cauza organizarii spatiului. Spatiul util este folosit in intregime iar design-ul interior este cu mult bun gust ales !Masuta, covorul si canapeaua iti atrag atentia, sunt superbe.
  Felicitari doamnei Elis Popescu si bafta in continuare!

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 165. Leti

  In principiu, m-as muta in toate! 🙂
  Dar fiindca nu se poate, m-am hotarat [cu greu] asupra acestuia – http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Sa-mi spuneti cand sa impachetez :))).
  Lasand gluma la o parte, mi-a placut cel mai mult pentru aspectul sau foarte aerisit, ingeniozitatea crearii spatiilor de depozitare unde nici nu te astepti, uzul culorilor fara a fi deranjant si nu in ultimul rand…pentru plante. Verdele e foarte important!
  Felicitari si pentru autorii amenajarii si pentru fericitii locatari 🙂

 166. Georgiana

  Imi plac* 🙂

 167. 3 cuvinte definesc perfect amenajarea realizata de Irina Pogonaru: simplitate, eleganta, perfectiune. Felicitari!

 168. Andreea B

  Apartamentul minimalist de 64 mp are super solutii de depozitare, o bucatarie exact cum imi doresc si o idee de nota 10 pentru masa din living. Bravo!

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

 169. Alexandra Roman

  Spatiul care mi-a placut cel mai mult este http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Imi da o senzatie de primitor, bland, de “acasa”. Imi plac culorile alese, care sunt odihnitoare, iar obiectele si mobilierul sunt simple dar elegante. Lampadarul din carti si lustra de mesteacan sunt grozave!

 170. andreea c

  toate cele 5 apartamente sunt superb amenajate, felicitari designerilor! Cel care m-a atras in mod special http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/ prin simplitate, accente, nordice, minimaliste si cromatica folosita.

 171. bianca

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Acesta este apartamentul meu preferat:) mi se pare minunata imbinarea de stiluri si fapttul ca are multe plante versi,m-as simti ca acasa cu siguranta intr-un asa loc <3

 172. POP Simona
 173. Cu siguranta asta ar fi apartamentul in care mi-as petrece timpul la moovie horror )), as gati in zilele friguroase de iarna si as petrce momente faine cu prietenii.
  Intotdeauna mi-am dorit un scranciob in casa, mi se pare o buna idee in zilele stresante sa uiti de tot si sa fii iarasi copil !

 174. Roxana Moldovan

  M-a cucerit garsoniera amenajată de Elis Popescu – http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/- poate și pentru că locuiesc momentan într-o garsonieră și știu cât este de important să transformi un spațiu relativ restrâns într-un mic univers personal, dar plin de creativitate, în care să te simți confortabil și inspirat. M-au atras mult culorile vesele, elementele ludice, inspirate de jocurile și imaginația copilăriei, contrastul dintre simplitate și modernitate, dintre pragmatism și fantezie. Această garsonieră modernă și boemă ar fi spațiul ideal în care aș locui, m-aș relaxa, aș lucra și mi-aș „hrăni” creativitatea! 🙂

 175. Mara Pia

  Mi-a placut apartamentul amenajat de Irina Neacșu pentru piesele minimaliste de mobilier si aproprierea de natura.

 176. Alinutza

  Cu siguranta m-as vedea lenevind pe canapeaua verde din livingul apartamentului http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/ ! Mi-au placut in special atmosfera calda, optimista si luminozitatea apartamentului. Emana buna dispozitie din plin, iar camera copilului este absolut superba! 🙂

 177. Iacob Alexandra

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Acesta este preferatul meu. Este atata spatiu in acest apartament si parca simti ca respiri, chiar si intr-un oras aglomerat. M-as muta aici in orice moment! Simti ca poti oricine fi si poti face orice intr-un mediu atat de fresh si de organizat. Stiti vorba aia: “Spune-mi in ce mediu stai, ca sa-ti spun cine esti!”
  E super frumos!

 178. Cristina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

  Imi place amenajarea apartamentului cu 4 camere deoarece este foarte luminos, cu un aer modern ce combina frumos elemente ce te indeamna la miscare (bicicleta, trotineta, chitara), cu detalii relaxante din dormitorul matrimonial.

 179. Giorgiana

  Imi place foarte mult apartamentul amenajat de Irina Pogonaru http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/ este elegant si modern in acelasi timp. Este curat, imbinarea intre culorile vesele ale pieselor de mobilier si contrastul alb-negru este foarte bine imbinat.

 180. maria marinescu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/ mi-ar placea sa locuiesc aici…e atat de frumos, amenajat intr-un stil modern, cald, luminos…ador combinatiile de culori, elementele din natura, contrastele folosite

 181. Toate imi plac, au un aer fresh, ordonat si smart. Insa garsoniera este locul unde as putea spune ca este acasa – se potriveste personalitatii mele.

 182. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ mi-a placut mult amenajarea acestui apartament, de curand m-am mutat la casa noua si chiar aveam nevoie de inspiratie ,multumesc

 183. Georgiana

  Foarte foarte fain apartamentul amenajat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ .
  Arata foarte curat si fresh, e luminos si modern. Cel mai mult mi-a placut geometria spatiilor de depozitare si bucataria.

 184. Raluca Puscau

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ Cel mai mult m-a bucurat vizual acest apartament, desi trebuie sa felicit designerii pentru ca au decorat minunat toate apartamentele prezentate. Imi place mult combinatia de culori dar mai ales functiunile multiple ale pieselor de mobilier si spiritul practic cate ofera si o surpriza simpatica utizatorului. Ce fain ca avem oameni atat de talentati! Sarbatori fericite!

 185. Andreea

  Mi-ar placea sa ma mut in acest apartament: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/, deoarece are un concept unitar..de la amplasarea blocului pana la amenajare, reuseste sa exprime vitalitate si o energie pozitiva a fiecarei zile.
  Modalitatea de compunere a graficii si a culorilor, spatiile luminoase si delimitate discret,impreuna cu vederea catre parc,mi se pare ca sunt ingredientele pentru a incepe fiecare zi cu zambet.

 186. Larisa

  Heilo,

  Cel mai mult mi-a placut acest apartament:

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati – amenajat de arhitecta Irina Neacșu, fiind arhitect , designer si o persoana foarte foarte creativa pusa mereu pe proiecte noi si drumuri, albul si negrul imi oferta o relaxare maxima, de aceea chiar si peretii din casa mea i-am “colorat in alb” cu reflexe gri si negru pentru a ne relaxa capsorul creativ, corpul cu ale sale picioruse plimbarete si manute creative din care ies minuni. Desi imi place enorm casa mea, ador acest apartament, iar la cat de bine sunt asezate toate m-as muta si maine in el – doar privindu-l ma face sa ma simt “ca acasa.” Eleganta, rafinament, pictura-creatie, simplitate – toate aceastea ii ofera o nota de originalitate apartemanetului. Culorile fiind foarte bine imbinate.

 187. adrian dan

  Apartamentul amenajat de Mihnea Ghilduș și Marilena Popa – fiecare cameră a apartamentului spune o altă poveste si are atmosfera cosy.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

 188. Alex

  Foarte inteligent folosit spatiul in garsoniera amenajata de Elis Popescu:
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Este o placere cand vezi ca fiecare coltisor are rolul lui si fiecare spatiu din casa este folosit – fara insa a aglomera inutil camera. Culori deschise si vesele pentru a crea o atmosfera aerisita. Imi place, m-as muta maine!

 189. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/ Mi-a placut enorm felul in care a fost amenajat acest apartament ! felul in care au fost puse cartile,veioza , mobila ,masa cu scaune , dau impresia unui spatiu mult mai mare .

 190. mona

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  mi-a placut foarte tare modul in care designerul a reusit sa evidentieze fiecare cm patrat al apartamentului.
  cei 37 mp au fost valorificati la modul cel mai practic cu putinta. de asemenea, culorile vii (bleu & galben) dau apartamentului un aer personal si jucaus tare potrivit unei familii tinere 🙂

  multumesc frumos,
  mona

 191. Garsoniera amenajata de Elis Popescu, este in opinia mea exact ceea ce ai nevoie atunci cand vii …Acasa. Iar combinatia de gri cu galben de asemenea este extrem de reusita, ma inspira si da cu siguranta mi-as dori sa locuiesc acolo.

 192. Cel mai mult in acest apartament imi place bucataria. Contrastul alb-negru are un impact vizual puternic iar livingul luminos si cu accete de culoare este extraordinar.

 193. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Acesta este apartamentul ce ma reprezinta, culorile pamantii , atmosfera calduroasa si elementele folosite iti dau impresia ca esti mereu in legatura cu natura. Simtul artistic,plastic se simte dincolo de viziunea arhitectului de interior.

 194. Magda

  Toate apartamentele sunt frumoase si unele extrem de ingenioase dar mie imi place cel amenajat de Irina Pogonaru.Per ansamblu pare extrem de luminos si generos prin culori si imi da o senzatie de bine, iar anumite elemente mi-au placut foarte mult: comoda sculptata, busteanul de brad, tablia patului de dormitor…
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

 195. Anca

  Imi place apartamentul amenajat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu, in special bucataria, masa rabatabila ca obiect functional si decorativ in acelasi timp, culorile si cele multe spatii de depozitare care creaza senzatia de fluiditate, aerisire.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

 196. Anca

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Imi place foarte mult bucataria, masa rabatabila functionala si decorativa in aceeasi masura, culoriile, spatiile de depozitare care sunt multe si creeaza senzatia de aerisit

 197. Maurice

  Cel mai mult mi-a placut proiectul echipei Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ ..foarte faine bucataria si biroul si, daca ar fi sa gasesc solutii de utilizare eficienta a spatiului pentru a avea cat mai multe spatii de depozitare, acesta e unul din proiectele pe care le-as folosi ca exemplu.

 198. Adriana Elena Stanescu

  mi-a placut foarte mult apartamentul amenajat de Irina Pogonaru, http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/ pentru ca este intr-o nota vesela si jucausa. Se potriveste stilului familiei mele, cu spatii colorate ca sufletelul fetitei mele, cu accente natural asa cum imi plac mie si cu o imbinare unitara a tuturor elementelor fara a supraincarca spatiul, pe placul sotului meu.

 199. Gizella

  Amenajarea preferata de mine se afla in apartamentul de 53 mp. Irina Neacsu reuseseste sa imbine stilul modern cu detalii artistice si naturale care fac din aceasta amenajare una atemporala.

 200. Alina Panait

  Depozitarea, bat-o vina. Solutiile arhitectilor Diana Rosu, Bogdan Ciocodeica si Attila Kim au fost de aceasta data pe sufletul meu. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Dar am indragit si savurat mici detalii din fiecare proiect. Aripile de inger si masa de cafea dintr-un bustean si piesele CER, printurile de perete, bancuta de stejar masiv silva artis si autocolantele cai verzi pe pereti ierbarele din dormitor, pernele maluuj. Solutiile de iluminat sunt ele insale mici bijuteriile si am admirat fiecare ansamblu in parte.

 201. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Din “vina” acestui apartament am achizitionat revista ELLE DECORATION. Imi place acest apartament datorita decorului toscan stilizat in nuante de alb si bej, in care au fost introduse elemente deosebite precum: lampa din mesteacan, lampadarul din carti, aripile de inger; aceste elemente dand un aer boem si rafinat spatiului deocorat.

 202. Paula

  Ador garsoniera amenajata de Elis Popescu, in special zona de lounge – feminin si cozy.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 203. Desi fiecare amenajare are aspecte creative care mi se par superbe, apartamentul in care m-as muta ar fi cel decorat de Irina Pogonaru (http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/)…este un spatiu luminos, aerisit, neincarcat dar care totusi imi da senzatia de ”acasa”, de ”familie”. Ce conteaza mult sunt accentele de culoare care iti dau o stare de bine, de veselie si relaxare, iar detaliile ce e aduc mai aproape de natura cu atat mai mult.

 204. M-am indragostit de acest apartament ce emana multa caldura si bucurie. Mi-as invita mama cu mare drag in fiecare week end sa bucatarim amandoua apoi am iesi in parcul Tineretului. Este caminul perfect pentru tinerii casatoriti!

 205. Carmen Ungureanu

  Ziua bună! Aleg amenajarea semnată de Elis Popescu și George Barbu: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  De ce? Pentru că, deși apreciez, înțeleg și iubesc ”arta de dragul artei” și contribuția ei la ceea ce e omenirea azi, nu pot pricepe și nici digera pe de-a-ntregul ideea de ”design de dragul design-ului” (OMG, ce distonie neintenționată, ivită parcă special pentru a sublinia inutilitatea acestei stridențe). Pe scurt, nu știu cui i-ar plăcea să locuiască într-o galerie de artă, fără de pată și rece ca o cavernă. Oamenii vor o ACASĂ, o atmosferă. Ce văd eu la acest spațiu mic este mult aer, colorat atât și cum trebuie, echilibru, ”mai răruț, că-i mai drăguț” (adică ”less is more”), vedere bună de la ferestre, bun simț practic și o abordare creativă a compartimentării, făcută din perspectiva gazdei și a oaspeților deopotrivă. Nimeni care trăiește într-o garsonieră nu vrea să vadă un perete neumblat când se trezește dimineața, așa cum oricine care intră într-un spațiu atât de frumos vrea să aibă și un loc unde să-și arunce rucsacul, nu-i așa? M-am lungit, știu, ca într-o poveste, dar exact asta spune acest concept: o poveste… Sunt curioasă cine îi va deveni personaj principal! Poate eu.

 206. Apartamentul realizat de Irina Neacsu are doza potrivita de magie pentru orice visator, de aceea il aleg fara sa stau prea mult pe ganduri. Fiecare coltisor spune o poveste, iar preferata mea este zona de dining – a la “a mad tea-party” din Wonderland 🙂

 207. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  Apartamentul realizat de Irina Neacsu are doza potrivita de magie pentru orice visator, de aceea il aleg fara sa stau prea mult pe ganduri. Fiecare coltisor spune o poveste, iar preferata mea este zona de dining – a la “a mad tea-party” din Wonderland 🙂

 208. Musti

  personal favourite – apartamentul lui Mihnea Ghilduș și a Marilenei Popa pentru idea peretilor metalici ca spatiu de depozitare si pentru felul in care au delimitat spatiul ca sa para totul foarte aerisit… si pentru terasa. nice job!

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

 209. berzantu alina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/ imi place cel mai mult.simpliatea si eleganta ma fac sa ma gandesc la liniste,iubire,un mediu minunat pentru o familie.este o casa pe sufletul meu.

 210. Andrei Moisoiu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

  Acesta este preferatul meu, pentru ca imi place ideea cu bicicleta, imi place paleta de culori folosita si stilul dinamic.

 211. Apartamentul amenajat de Irina Pogonaru mi se pare cel mai frumos prin simplitatea lui. Bucataria pare foarte practica, livingul este luminos si cald, iar dormitorul ma duce cu gandul la un loc cozy, la dimineti tarzii petrecute alaturi de persoana iubita printre perne 🙂

 212. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Apartamentul amenajat de Irina Pogonaru mi se pare cel mai frumos prin simplitatea lui. Bucataria pare foarte practica, livingul este luminos si cald, iar dormitorul ma duce cu gandul la un loc cozy, la dimineti tarzii petrecute alaturi de persoana iubita printre perne 🙂

 213. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Iubesc culorile si lumina acestui apartament….accentele de verdeata…albul scandinav al bucatariei… este superb. Culorile folosite parca ma descriu pe mine…vesela 🙂

 214. Mi-a placut proiectul echipei de arhitecți Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu:
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Este un proiect plin de idei originale, care foloseste culori calme si elegante si o folosire judicioasa a spatiului.

  Felicitari!

 215. izabellab

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ M-au impresinat spatiile de depozitare. Sunt multe si mascate. M-ar ajuta foarte mult sa-mi organizez lucrurile. Mi-a placut si spatiul de lectura (cel putin eu asta as face acolo) de langa ferestra. Masa rabatabila este dementiala!

 216. Oh, clar garsoniera amenajata de Elis Popescu 🙂
  (http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/)

  Spatiul a fost folosit la maxim, culorile sunt superbe, e modern & chic, piesele de mobilier sunt minunate! Si sa nu mai zic si de mestecenii de langa pat.. Love it!

 217. Tavi
 218. Dintre amenajarile de la The Park, cel mai mult mi-a placut garsoniera. Imi place cum au imbinat trei functionalitati diferite intr-un singur spatiu care pare aerisit si luminos. Dormitorul este despartit in mod ingenios de intrarea in garsnoiera cu ajutorul unui corp de mobilier care raspunde foarte bine nevoii de depozitare. Imi place ca s-au folosit culori complementare pe niste tonuri neutre pentru a scoate in evidenta piesele de amenajare. Obiectele decorative “jucause” precum leaganul, stickerul sau lampile suspendate invioreaza garsoniera fara sa o incarce, dandu-i un aer tineresc. Eu insami locuind intr-o garsoniera, nu m-ar deranja sa fac schimb cu proprietarul noroc al acestui spatiu. 🙂

 219. constantin alexandru
 220. Ania

  Toate sunt deosebite, însă cel amenajat de Elis Popescu se potrivește mai bine personalității mele.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 221. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  asta e preferatul meu. imi place pentru ca e spatios, imi place fundalul alb si mobila /decoratiunile viu colorate. Asa e si apartamentul meu 🙂 dar in mod deosebit imi place acea masuta din ciotul de copac, din sufragerie.

 222. Mie imi place apartamentul amenajat de Mihnea Ghilduș și Marilena Popa, In primul rand pentru ca inglobeaza intr-un mod armonios mai multe piese de design romanesc si in al doilea rand pentru ca este diferit de celelalte – incurajand o viata activa prin sport ( bicicleta + trotineta ), harta orasului si muzica (chitara).

 223. andra trita
 224. Ciprian Ilas

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  It`s my kind of design! Locuirea “smart”,utilizarea eficienta a spatiului relativ mic, influentele nordice, cromatica aleasa sunt cateva din motivele care situeaza acest proiect in topul preferintelor mele. Si sa nu uitam de locul de luat masa!

 225. Iolanda

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Un spatiu relativ mic in care s-a profitat de fiecare spatiu disponibil.
  Elentele preferate : perna decorativa traditionala, leaganul, covorul 🙂

 226. Minunat! Culorile vii, imbinarea cu verdeata plantelor si modul practic in care este amenajata mobila, ma fac sa imi doresc sa ma trezesc in acel apartament. ❤️

 227. Alexandra Gavrilă

  Mi-a luat ceva timp pana sa ma decid ce apartament este pe gustul meu, insa al 5-lea apartament m-a cucerit pe deplin -> http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ . Si asta datorita depozitarii smart si folosirii la maximum a anumitor zone fara a pierde spatiu, a arhitecturii scandinave introduse in amenajarea apartamanetului, cumva, a comuniunii cu natura, Biroul multifunctional, masa rabatabila din living, arhitectura scandinava, micile detalii, obiectele de decor si cromatica m-au cucerit! 😀 Cei 64 mp nici nu se observa. ^_^

 228. Roxana

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Este senzația aceea ca te-ai mutat ACUM acolo, îmi place ca e luminos, colorat și ca este un spațiu functional

 229. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Amenajarea aceasta ma face sa visez ca sunt deja acolo 🙂

  Dormitorul este pièce de résistance 🙂 foarte personalizat pentru EL si EA

 230. Mara

  Apartamentul realizat de echipa lui Atila este de departe cel mai ingenios http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Este preferatul meu si pentru culorile neutre alese si cum totul curge in apartament, de la o camera la alta, de la o culoare la alta.

 231. Raluca

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Sincer, nu au cum sa nu iti placa toate proiectele, insa aceasta garsoniera m-a atras in mod deosebit prin paleta de culori fresh, luminozitate si functionalitate. Fronturile simple si frepte ale bucatariei, blatul generos au catarit mult in decizia mea. Oricum, am cumapart elle deco fiind extrem de atrasa de coperta.

 232. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Minunat! Culorile vii, imbinarea cu verdeata plantelor modul practic in care este amenajata mobila, ma fac sa imi doresc sa ma trezesc si sa imi beau cafeaua in acel apartament. ❤️

 233. vero

  Salut ,” cea mai” minunata e amenajarea garsonierei Elis Popescu, m-as muta si eu acolo, pare cald si este frumos, imbinarea elementelor moderne cu cele folclorice si de traditie romaneasca ma face sa imi doresc si eu un astfel de spatiu sau macar un covor din poveste 🙂 .Make me win the rug !

 234. Boeriu Alexandra

  Preferatul meu este http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/.
  Imi place mult de Irinia Neacsu, dar ideile imi plac mult cateva idei din acest apartament, ma pot inspira pentru renovarea actuala a casei mele: la bucatarie si in dormitor cred ca este vopsea cu efect de tabla de scris – am tot vrut sa pun in casa dar nu stiam exact cum. Acum am mai multe idei 🙂

 235. Ganea Daniela

  Imi place garsoniera amenajata de Elis Popescu <3. Este o garsoniera primitoare si colorata, ador leaganul si pendantele de deasupra mesei care sunt din fetru (imi place tare mult materialul, l-am recunoscut imediat…doar ca nu l-am mai vazut folosit sub forma aceasta). Imi place sticker-ul cu Mesteceni (este perfect pe peretele cu patul) si covorul din lana. E spatioasa si are foarte multe detalii dragute, asa ca m-as muta oricand intr-o garsoniera asa friendly. I love the idea! Felicitari Elis Popescu. 🙂
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 236. Corina D

  Cel mai mult mi-a placut amenajarea semnata Elis Popescu
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Culorile folosite sunt calde, jucause si creioneaza impreuna un decor cozy, rafinat si cu personalitate. Imi place aceasta imbinare de nuante care creeaza sentimentul de “acasa”.

 237. Teodora

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru, deoarece atrage atentia asupra obiectelor viu colorate, care emana o stare de bine, de fericire.Este interesant cum se face demararea cromatica dintre bucatarie si living, iar ideea busteanului de brad pe post de masuta este autentica, se îmbină rusticul cu modernul.Superb!!

 238. Florentina Matache

  Deși toate amenajările au farmecul lor, preferata mea este chiar garsoniera în care se regăsește covorul, cea realizată de Elis Popescu.(http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/)
  Locuind eu însămi într-o garsonieră de dimensiuni asemătoare, am găsit aici o mulțime de idei inspirate pentru amenajarea unui spațiu mic, fără a irosi nici un mp. Gama de culori folosită este foarte plăcută, iar micile detalii de design românesc surprinzătoare.

 239. Garsoniera amenajata de Elis Popescu e geniala! Simpla, cu tot ce ii trebuie, te invita la joaca

 240. Raluca

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Imi place simplitatea si lumina lui, imi aminteste de copilarie. Pare un loc bun pentru adunat prietenii.

 241. Corina

  Cel mai si cel mai mult mi-a placut amenajarea realizata de Elis Popescu pentru ca a reusit sa compartimenteze extrem de bine un spatiu mic cu un buget restrans.
  In primul rand, ador combinatia de culori: gri, bleu, alb si acel galben mustar, apoi combinatia de materiale: lemn natur la biblioteca, la masa/ bar din bucatarie si blatul de la bucatarie, pendantele din fetru, suprafetele netede de mobilier. Imi place ca majoritatea decoratiunilor si pieselor sunt Made in Ro. Garsoniera arata fun, e moderna, cozy, ador toate zonele create separat si intregul, si m-as muta in garsoniera intr-o clipita.

 242. Monica Dudau

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Imi plac spatiile de depozitare neconventionale si petele de culoare.

 243. Iulia Cotun

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ Acest apartamentul amenajat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu e preferatul meu.
  Imi place pentru modul in care imbina functionalitatea cu design-ul pastrand o linie minimalista. E armonios, luminos si -mi da o senzatie de confort si liniste.

 244. Diana M

  M-aș muta oricând în apartamentul amenajat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu (http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/). Îmi plac schema de culori folosită, soluțiile ingenioase pentru spațiile de depozitare și în mod special livingul.

 245. andreea

  am uitat sa precizez ca mi-a placut maxim livingul, culorile alese si mobilierul in living, mi-a mai placut f tare si camera copilului.

 246. Andra

  O adevărată delectare să „vizitez” toate apartamentele. 🙂
  Preferatul meu e cel amenajat de arhitecții Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Îmi place că e spațios, luminos și foarte bine gândit în ceea ce privește depozitarea. Prefer să stau într-un loc care nu mă apasă din cauza prea multor lucruri „la vedere”, aflate în jur. Culori și texturi naturale, lumină și spațiu! Frumos, liniștitor.

 247. Luchi_me

  Preferata mea este amenajarea garsonierei, semnata de Elis Popescu si George Barbu . Motivul pt care o prefer, desi toate sunt frumoase, este simplu: degaja veselie, optimism, si, cel mai important – iluzia unui spatiu mai amplu decat in realitate este perfecta! Piesele de mobilier și decoratiuni aduc calitate spatiului. Stiu cat este de dificil sa jonglezi cu spatii mici, sa le lasi sa respire dar, in acelasi timp, sa raspunda tuturor necesitatilor functionale. Felicitari echipei!

 248. Garsoniera amenajată de Elis este preferata mea . Combinația de culori și elementele surpriza -leagănul și lămpile din fetru m-au convins

 249. Carmen

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  O casa cu ferestre luminoase,cu geamurile spre strada, casa viselor mele, orice raza de soare isi gaseste locul ca sa-ti lumineze cugetul si inima numai spre succes si relizari frumoase.De cum deschizi usa, te simti precum Alice în tara minunilor. Intr-o astfel de casa, detaliile sunt foarte importante si ele sunt cele care dau farmec si sentimentul de intimitate locuintei.Ea recreaza un spatiu magic, aproape misterios, un loc mic, intim, cald si linistit.

 250. Raluca U

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  M-au atras podiumul din lemn, bancheta si pat pentru oaspeti din dormitorul mic, precum si bancheta din dormitorul matrimonial. 2 solutii pe care mi-ar placea sa le aplic in noul apartament.

 251. Alexandra

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Desi e spatiul mic, e luminos, cald, aerisit si amenajat inteligent. Asa vreau sa fie si casa mea in viitor.

 252. Corina

  Cel mai mult mi-a placut apartamentul amenajat de Irina Pogonaru: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Am preferat aceasta combinare a culorilor, a stilurilor diferite, rezultand intr-o locuinta frumoasa, spatioasa si functionala. M-as muta in ea maine! 🙂

 253. Sorina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Imi place garsoniera asta in mod special pentru ca e exemplu perfect la ”uite ca se poate”. Ma fascineaza in special detaliile (cum ar fi corpurile de iluminat si decorul peretilor), dar si faptul ca spatiile de depozitare sunt diverse si destule. Cel mai mult imi place leaganul.

 254. Oana

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/. E ludic, luminos, contemporan, imi place cromatica, solutiile, separarile!.. Totul e atat de fluid incat nici nu iti dai seama cat de mic este de fapt. As putea sa locuiesc acolo.

 255. Acest apartament mi se pare cel mai primitor !!! Un stil aparte !!! M-as muta maine !!! 🙂

 256. Ghinea Viorica

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Acesta este proiectul meu preferat. Ador combinatia de culori, stilul aerisit, amenajarea moderna si detaliile care te fac sa te simti ca acasa de la prima vedere a locuintei.

 257. Gabriela

  Acesta e preferatul meu: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Desi e un spatiu mic, e functional, are chiar culorile care imi plac cel mai mult, combinatia data de albastru cu galben ma incanta….E luminos, tineresc, dar, in acelasi timp are elemente care il fac special…Si spatiul de la intrare imi place mult-e o idee simpatica! Corpurile de iluminat….covorul….Felicitari, Elis!

 258. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Apartamentul amenajat de Irina Pogonaru mi-a placut cel mai mult, este cald, m-ar face instant sa ma simt “acasa” si piesele de design alese sunt colorate, dar nu stridente. De asemenea utilul si placutul se imbina cel mai bine dupa gusturile mele. Daca ar fi sa ma mut intr-un apartament la bloc, acesta ar fi ideal 🙂

 259. Cel mai mult imi place originalitatea crlor care au realizat designul acestui apartament http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/ .Mi-ar placea foarte mult sa locuiesc in acest apartament tineresc si nonconformist.Alegerea nuantelor si tematicii este pe gustul meu si cred ca m-as simti in acest apartament “ca acasa”.

 260. Imi place foarte mult amenajarea Irinei Pogonaru. Accentele de culoare insufletesc intreg spatiul si ofera o nota vesela, de optimismn. Cu siguranta poate fi o idee in urmatoarea amenajare a apartamentului meu.

 261. Faptul ca Elis Popescu a reusit sa ingobeze intr-un spatiu de doar 36,75mp cele 5 zone din locuinta imi arata ca designerii din Romania sunt la fel de ingeniosi si au la fel de multa viziune ca si cei din afara, daca nu chiar mai mult. Ma intristez stiind ca acest potential este foarte putin apreciat de societatea noastra. Conceptul de decorare cu bani putini si mai ales cu articole produse in Romania nu a ajuns inca o prima alegere in randul romanilor care vor sa isi decoreze casa. Proiectul dumneavoastra intareste identitatea noastra, a romanilor si demonstreaza inca o data lumii ca putem.
  In garsoniera de 36,75 mp nu m-as muta maine, nu m-as muta saptamana viitoare si nici peste o luna. M-as muta chiar ACUM pentru ca mi-ar intari de fiecare data cand as intra gandul ca sunt romanca. Fiecare piesa din locuinta fiind personalizata, spatiul are o anumita incarcatura, iti ofera sentimentul de confort si de..ACASA.

 262. Sabina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/concurs-faci-o-vizita-virtuala-in-the-park-apartments-si-castigi-un-covor-din-lana-made-in-rimania-de-artista/
  Acesta este apartamentul care mi-a placut cel mai mult. Sunt si eu in cautarea unui apartament, asa ca ma voi inspira de aici atunci cand voi amenaja propria casa. Imi place ca s-a folosit mult alb, designul e curat, simplu, iar petele de culoare dau viata spatiului.

 263. GabrielaB

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Este apartamentul care m-a chemat la el prin accentele de culoare si blandetea detaliilor, a formelor, a texturilor care se impletesc intr-o poveste frumoasa. M-a inspirat! 🙂

 264. ciocan denisa

  Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru

 265. ciocan denisa

  Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru,deoarece imbina utilul cu placutul,fiind in acelasi timp aerisit si spatios,dar si foarte fin amenajat.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

 266. Roxana Munteanu
 267. La aceasta amenajare m-au atras initial culorile si luminozitatea. Citind despre ea, m-am identificat in situatiile intampinate: incadrarea intr-un buget limitat si imposibilitatea de a comanda un obiect din strainatate, replierea necesara si gasirea unei solutii inedite si uneori, poate, chiar mai buna! 🙂

 268. Mihaela Olteanu

  M-as muta aici: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/ Apartamentul m-a cucerit prin atmosfera calda, peretii container, patul cu trunchiuri de mesteceni. Camera copiilor este superba si terasa imi face pofta de cafea 🙂

 269. Felicitari pentru toate proiectele. Mi-a placut apartamentul asta in special pentru ca are multe idei simple dar de effect.

 270. M-as muta aici si maine. Motive: e cu galben si… are un leagan in garsoniera – cat de tare. Un spatiu mic, decorat cu gust si plin de creativitate.

 271. Bianca

  Cel mai mult mi-a placut amenajarea acestui spatiu -> http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Elementele de mini-vegetatie se potrivesc perfect cu atmosfera exterioara a spatiului urban, asta datorita faptului ca in imprejmuirile complexului se afla Parcul Tineretului, dar si Parcul Natural Vacaresti, care cu siguranta, in viitor va primi atentia pe care o merita.
  Functionalitatea spatiului urban este foarte importanta, iar in amenajarea acestui apartament, solutiile de depozitare neconventionale, minutios gandite, reuseste sa schimbe total perspectiva spatiului.
  Biblioteca transparenta, din module, care iese din peretele propiu-zis, podiumul din lemn din birou, placatul caloriferului si transformarea lui intr-o bancuta cozy langa geam, masa rabatabila, si multe altele, reprezinta mici detalii care la nivelul ansamblului, reusesc sa rezolve multe din problemele de functionalitate la capacitate maxima a spatiului in care locuim, si pe care multi dintre noi nu reusim sa o facem.

 272. Anca I

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/ – spatiul amenajat de Elis Popescu, pentru ca mi-a dat idei despre cum sa amenajez spatiul minuscul in care locuiesc:), cu mult bun gust

 273. alina n

  Detaliile sunt incredibile in toate apartamentele, insa cel mai mult apreciez ingeniozitatea din cel de 64mp. e incredibil! iar bucataria e de departe cea mai frumos gandita. are personalitate, ce mai?!
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  toate proiectele sunt mai mult decat reusite. felicitari echipelor 🙂

 274. Alina Calin

  Cel mai mult imi place ce a facut echipa asta: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Apartamentul pare urias, spatiile desi minimalist mobilate sunt luminoase, exprima libertate, serenitate si un calm care imbie la odihna, vis si bine. Casa e superba!

 275. Mi-a placut atmosfera luminoasa creata si culorile delicate folosite. Ma incanta si modul in care au integrat verdele in spatii.

 276. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  M-as muta chiar de azi in garsoniera amenajata de Elis Popescu si George Barbu, imi place foarte mult modul in care a legat si in acelasi timp a separat, totusi, spatiile. Cromatica aleasa si luminzitatea spatiului, reda spiritul tanar si pofta de viata pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le aiba.

 277. girbea ruxandra

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Da, cu si guranat mi-ar placea sa ma mut aici; m-au ccuerit formele ingenioase, texturile simpatice si culorile vii.

 278. Sabina Baciu

  Preferatul meu este apartamentul gandit de Mihnea Ghildus si Marilena Popa – solutia de agatare a bicicletei este geniala! De asemenea mi-a placut integrarea atator obiecte de design romanesc

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

 279. Simona Fulea

  Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Am tot analizat in speranta ca voi gasi ceva ce nu imi place, dar nu am gasit nimic :-). La prima impresie am crezut ca in living nu se potriveste covororul cu restul peisajului, apoi imaginandu-ma acolo, mi s-a parut ca se imbina perfect, facand legatura si cu bucataria. Este un apartament luminos, avand culori calde si o voioaie aparte.

 280. Toate apartamentele sunt decorate foarte frumos, si fiecare spatiu are personalitate. Ca student la la Inteiror Design, invat multe din aceste pici articole si filmulete. Cel mai imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru. Imi place mult imbinarea de stiluri, creativitatea, combinatia de culori, designul usilor de la dulapul din living, inspirat din lampile ce stau asezate pe acesta. Super ideea si felul cum a creeat legaturi intre obiecte si zone.

 281. Mă încântă garsoniera amenajată de Elis Popescu. Motivul? Reușește să îmbine armonios lejeritatea ludică modernă cu elemnte artistice românești.

 282. Amenajarea garsonierei este fantastică! Foarte mult pe gustul meu! Locuiesc intr-o garsonieră similară ca și dimensiune dar Elis Popescu a realizat ceva de mare impact! Culorile sunt imbinate foarte armonios, piesele de mobilier, ideea cu leaganul este briliantă pentru o fire ludică așa ca a mea:) iar eficientizarea spatiului este foarte bine gândită! Foarte creativ! Felicitări!

 283. Dintre toate cele cinci apartamente din ansamblul rezidențial The Park Apartments, personalizate de cinci echipe de designeri și arhitecți mi-a placut cel mai mult conceptul amenajării interioare semnat de Elis Popescu si arh. George Barbu .
  Ma atras conceptul si anume acela de a contura un decor urban in 36,75mp!

 284. Ana Boșcaneanu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

  Primul detaliu care mi-a trezit curiozitatea în această amenajare este soluția găsită pentru delimitarea spațiilor. Acele panouri animă din start spațiul și îmi place contrastul obținut dintre accentele negre și restul materialelor destul de liniștite, care crează confort și energie în același timp.

 285. Andreea

  Am apreciat in mod deosebit apartamentul decorat de Irina Neacsu. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/ Motivul principal este mirosul de “acasa” pe care mi-l transmit tonurile neutre pe care le-a ales in amenajarea apartamentului. Accentele de negru ii dau un aer aristocrat. Pe langa asta, m-a convins sa imi procur si eu lampadarul de carti. Felicitari, Irina Neacsu!

 286. Cel mai mult mi a placut amenajarea garsonierei. Senzatia pe care am avut o cand am vazut prima data imaginile a fost ca e foarte mult spatiu desi sunt doar 36 m patrati. Stilul este tineresc , colorat, aerisit si foarte bine organizat, fix de ceea ce are nevoie o garsoniera. Canapeaua aceea galbena mi a luat ochii.

 287. Ana Laura

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ Cel mai mult imi place proiectul echipei de arhitecti Attila Kim, Bogdan Ciocodeica si Diana Rosu. Cred ca toti putem invata de aici cum sa folosim spatiul din casele noastre intr-un mod inteligent (spatiile de depozitare ascunse sunt foarte folositoare). Inca un plus pentru culorile alese, care sunt pe gustul meu, si ghivecele cu mirodenii din bucatarie!

 288. Am ales bazandu-ma pe simplitate si pe combinatia de culori din interiorul apartamentului. Pare fericit 🙂

 289. Cel mai mult mi-a placut locul de joaca amenajat in garsoniera, ador ideea de a pune un leagan in apartament, mi se pare inedita si foarte jucausa. Imi plac tare mult combinatiile de culori alese de arhitect si designer. Decoratiunile interioare dau senzatia de spatiu, simetrie si spirit ludic.

 290. Cristian Sirb

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Ador tapiseriile Irinei Neacșu! Când ați prezentat acest apartament, îmi amintesc că ,m-am îndrăgostit la prima vedere de lampadarul cu baza din cărți. Mi-a placut foarte mult ideea❤. Inspira confort si multa liniste apartamentul. Lucrările Irinei il fac foarte special…felicitări!☺

 291. Lavinia Andreea Oancea

  Buna,
  Imi place cum este amenajat acest apartament ,deoarece sunt culori vii, energizante, este reflectata comuniunea cu natura si este foarte luminos.Culori sunt imbinate perfect

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

 292. Stefania

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/Your message

  Acest spatiu mi-a atras foarte mult atentia. Este un spatiu complex care contine exact ce ai nevoie intr-o locuinta , este foarte cochet si imi place modul in care au fost scos scoase in evidenta anumite zone prin accente de culoare care combina practicul cu frumosul.

 293. Diana
 294. Mihail I.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

  Aleg amenajarea făcută de Mihnea Ghilduș și Marilena Popa, mai ales pentru felul în care au gândit departajarea spațiului în camera de zi: urban, practic, original. Panourile metalice au fost o alegere îndrăzneață.

 295. Irina

  Îmi place cel mai mult design-ul garsonierei http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/ Este vesela, luminoasa, modernă si optimista. O adevarata inspirație pentru viitoarea mea căsuța 🙂

 296. Garsoniera amenajata de doamna Elis Popescu este impresionanta. A reusit sa creeze un camin in care stai cu drag dintr-un spatiu de 37 de metri patrati. Un design modern si original, o atmosfera relaxanta. Foarte frumos!

 297. Gina P

  Wauuuu e greu sa aleg.
  Am ales aceasta garsoniera pentru ca mi se pare ca are un aer modern dar totusi vintage. Este geniala lampa din carti. Big like!
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

 298. mircea daniela

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  ha! leaganul acela atarnat fix asa lejer si deja evadezi in natura, caldura solara a canapelei numai buna de relaxare sau studiu si covorasul minunat pt propriul catzelus….simpitate, eficienta, relaxare,caldura!
  Garsoniera amenajată de Elis Popescu (Designist.ro)

 299. Craciunescu Mihaela

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ Imi place cum este de aerisit, ador culorile folosite si senzaita de relax

 300. DianaR

  Cel mai mult mi-a placut apartamentul reamenajat de Elis Popescu http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/.

  Este decorat in spirit ludic, tineresc, spatiile par deschise si bine organizate, iar combinatiile de culori si lumina care patrunde in garsoniera ii confera acesteia o nota calda, primitoare.

 301. Varlan Neculai
 302. Cel mai bine ma identific cu apartamentul amenajat de Irina Neacsu. Ador ambienturile create din culori neutre, calde care scot in evidenta pete subtile de culoare ori obiecte de decor atipice.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

 303. Raluca Filip

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Mi-a atras atentia amenajarea bucatariei si a camerei multifunctionale. Liniile folosite sunt curate si simple. Apartamentul este flexibil, multifunctional si spatios.

 304. Cel mai mult mi-a placut amenajarea garsonierei deoarece s-au combinat culorile care-mi plac mie cel mai mult, s-a folosit eficient spatiul si pentru ca are un scanciob mult visat de mine.
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/.

 305. Roxana

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Apartamentul amenajat de Irina Pogonaru este preferatul meu și cred ca voi putea explica de ce prin 2 cuvinte: minunata cromatica! Un spațiu relaxant, primitor, cu aerul unei familii armonioase. Îmi inspira pace și liniște, elementul cheie care transforma “casa” în “acasa”.

 306. Lucica

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/ – Garsoniera aceasta m-a inspirat in organizarea living-ului. Fiecare obiect este perfect asezat si totodata util.

 307. alina stanescu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  acest loc imi place,mai ales pt copii,avand loc disponibil mult,tocmai bun pt cresterea si joaca copiilor

 308. Cristina

  Desi toate amenajarile sunt foarte frumoase si inedite, cea realizata de Irina Pogonaru este cea mai pe gustul meu. Ador culorile fin imbinate in spatiul de living, bucataria black&white, tablia patului, si camera vesela a copilului. Felicitari Irinei, acesta este un apartament in care m-as muta 🙂 !

 309. Sergiu Onofrei
 310. Super Ap amenajat de Irina Pogonaru ami place super super .

 311. enache nicoleta

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  imi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru pentru ca este parctic, functional, spatios, deschis. luminos si modern

 312. serban greti

  Apartamentul amenajat de Irina Pogonaru este exact pe stilul meu de aceia il ador http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  atenția față de natură în general, dar și integrarea ei în propria locuință imbina placutul cu utilul creand un decor de vis.

 313. serban greti

  Apartamentul amenajat de Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  atenția față de natură în general, dar și integrarea ei în propria locuință imbina placutul cu utilul creand un decor de vis.

 314. Petre Lamiita

  Imi place apartamentul amenajat de Elis Popescu , e o sursa de inspiratie pentru un spatiu pe care si eu il detin . Intr-un spatiu relativ mic , a reusit sa ii dea culoare si functionalitate maxima . Canapeaua galbena si covorul , draperia albastra trezeste la viata apartamentul iar elementele mai putin conventionale iti starnesc imaginatia .
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 315. Rosu Adrian

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/ Am locuit 2 ani în Alborg,Danemarca și m-am îndrăgostit de stilul nordic de amenajare interioară,fără lucruri în plus în camere,culori neutre dar care măresc camerele.Apartament de 53 de metri pătrați dar care pare de mult mai mult.M-as muta și azi aici!

 316. Mi-a placut foarte mult aceasta amenajare datorita culorilor, e plina de viata. Te inspira foarte mult o astfel de amenajare.

 317. Cornelia Mihaela
 318. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  Acesta este spatiul care mi-a placut cel mai mult si in care m-as muta, imi plac piesele de mobilier felul in care sunt amplasate , este un spatiu relaxant si amenajat corespunzator.

 319. Craciunescu Alexandru
 320. Ramona

  Mi-a placut mult apt de 3 cmere amenajt de Irina Pogonaru. Simplu cu o pata de culoare …m-as pute acomoda usor acolo 🙂

 321. Cristina Turcu
 322. imi place apartamentul decorat de elis popescu.camera copiilor este una de vis si le-ar olace foarte mult baietilor mei

 323. Lazar Oana

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Imi place foarte mult cum e amenajata garsoniera.Are un spatiu generos si mi a placut leaganul dar si bucataria ce e foarte spatioasa.

 324. Aluculesei Brindusa

  Imi place tare mult garsoniera amenajata de Elis Popescu-
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Un spatiu atat de mic si atat de bine proportionat cu mobila incat zici ca exista spatiu berechet pentru o casa enorma.Totul este asezat la locul sau,totul pare de acolo si nimic intamplator.Felicitari maxime!

 325. Grigore Valentin

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  Imi place apartamentul amenajat de Irina Neacșu ,deoarece imbina utilul cu placutul, fiind in acelasi timp aerisit si spatios, atmosfera este, primitoare și relaxantă, cu o tușă șic-elegantă.

 326. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Acest apartament mi-a placut prin puritate si caldura cu care Irina a combinat materialele si culorile pentru a da o atmosfera aparte acestui apartament. Felicitari!

 327. Rodica Granpier

  cel mai mult mi-a placut acest apartament http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/ , deoarece este foarte spatios,plin de lumina si culoare in acelasi timp ,imi place ca livingul este deschis catre bucatarie ,iar decorul aparatamentului este unul de vis !

 328. Garsoniera transformata in spatiu de 2 camere dupa parerea mea e cel mai bun exemplu de optimizare a suprafetei. Ai parte atat de o zona deschisa in care sa iti poti invita prietenii, car si de zona intima, un loc doar pentru tine. Cromatica e una tinereasca, ce umple de lumina si veselie garsoniera, la care se adauga designul corpurilor de iluminat. Covorasul de lana imi da senzatia de confort si caldura pentru ca imi aduce aminte de casa si de plaiurile moldovenesti. Trecerile dintr-o zona in alta sunt facute cu bun gust si fara a irosi spatiu.

 329. Cecilia Ilie
 330. Daca ar fi sa locuiesc intr-unul dintre apartamente as alege negresit apartamenul amenajat de designer-ul Irina Neacsu. M-a cucerit nu atat functionalitate, cat mai ales prin cromatica aleasa, prin spatialitate si nu in ultimul rand prin faptul ca “iti da aripi”, poti visa acolo dincolo de cotidian…pe mine cel putin ma inspira si ma face sa ma simt ca acasa. Mi-ar place sa ma tolanesc intr-un fotoliu asa frumos si confortabil cu o carte mana si sa citesc sub lumina calda a lampadarului carte… Faptul ca tot mobilierul este deschis la culoare face ca apartamentul sa para foarte luminos si spatios, iar eu am nevoie de lumina si spatiu cat mai larg, nu-mi plac apartamentele aglomerate inghesuite cu accente cromatice neguroase sau stridente… iar in apartamentul amenajat de Irina toata cromatica este armonioasa, radioasa si inspirata de natural. De asemenea ador materialele naturale si imprimeurile textilelor folosite de Irina, iar lustra din mesteacan e geniala, organica si foarte frumos integrata in cromatica bucatariei. Bravo Irina si mult succes!

 331. Cel mai mult mi-a placut amenajarea garsonierei deoarece locuiesc si eu intr-o garsoniera de 36 mp si caut idei de amenajare. In amenajarea garsonierei de 37 mp cel mai mult mi-au placut urmatoarele lucruri: – draperiile – materialul si culoarea lor este superba, – in zona “dormitorului” mi-a placut foarte mult idea noptierelor cu “carti care plutesc” , super idee, arata foarte original si economisesti si spatiu, – corpul de mobilier “multipurpose” este unul foarte practic si estetic, tine loc de cuier, are sertare pentru depozitare si are rol de paravan, foarte buna ideea arh. George Barbu cu aceasta piesa de mobilier, – sablonul folosit pentru a decora peretii este foarte frumos. Felicitari Eli Popescu, arh. George Barbu, designerilor romani de produs si The Park.

 332. Aerul boem si romantic m-a cucerit pe deplin. Scaunele din living, lampadarul din carti,masuta alb cu vernil…toate sunt parca desprinse din visele mele.

 333. CatalinaR

  Mie mi se pare absolut genial apartamentul de 53 metri patrati amenajat de Irina Neacșu, creatoarea brandului thecraftlab.Iluminatul din zona dedicata bucatariei si toate detaliile de decor (perne, lampa, lampadar, fotoliu)dau un aer distins si ,,cozy” locuintei.Tablia din dormitor este un adaos foarte creativ si jucaus! Intreaga amenajare este ,, pe sufletul meu”!

 334. M-aș muta imediat în garsoniera amenajată de Elis Popescu și George Barbu. Motivele sunt modul cum au folosit și compartimentat spațiul, amenajarea mai minimalistă și în special elementele neconvenționale folosite. Plus covorul! 🙂

 335. Amenajarea mea preferata este garsoniera. In mare parte datorita culorile de impact si a iluminarii. Mici detalii precum leaganul sau sabloanele cu simbolurile cartilor de joc, contureaza admosfera ludica si reusesc sa transforme o casa, in acasa 🙂 Elis Popescu a creat amenajarea visurilor mele. Felicitari.

 336. Amenajarea mea preferata este garsoniera. In mare parte datorita culorile de impact si a iluminarii. Mici detalii precum leaganul sau sabloanele cu simbolurile cartilor de joc, contureaza admosfera ludica si reusesc sa transforme o casa, in acasa 🙂 Elis Popescu a creat amenajarea visurilor mele. Felicitari.

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 337. Apartamentul d-nei Irina Pogonaru inspira caldura, liniste, calm, relaxare si multa bucurie . Asta ne lipseste cand venim acasa dupa o zi de munca.
  Este cel mai potrivit stilului meu

 338. Mihai

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/
  Compartimentarile organizeaza bine spatiul si totusi nu il fragmenteaza. Si ofera si o solutie interesanta pentru pastrarea bicicletei 😉

 339. Spațiul preferat de mine este apartamentul de 2 camere amenajat într-o garsonieră de Elis Popescu http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Mă atrage foarte mult această amenajare deoarece îmi oferă idei practice pentru amenajarea viitoare garsoniere pe care o voi achiziționa în viitorul apropriat. De asemenea mă atrag foarte mult piesele utilizate, deoarece promoveaza designerii romani de produs. Amplasarea mobilierului este foarte utilă și totodată conferă spațiului un aspect aerisit.

 340. BORS IOAN

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  iI PLACE foarte mult modul in care au facut amenajarea designirii,aducerea prospetimii naturale in cadrul intim,delimitarea unui spatiu sanatos si spatios…

 341. Laura

  Mi-a placut la nebunie apartamentul decorat de Irina Neacsu: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/
  Mi-au placut coltul de citit (de langa lampadarul din carti), bucataria si lampile din dormitor.
  M-as muta si acum 🙂

 342. Zavate Maria

  După cercetări minuțioase am ajuns la două finaliste: apartamentul amenajat de Elis Popescu (unde e inserat și covorul cu pricina) și cel amenajat de Irina Pogonaru. Toate au acel aer clean, aerisit, minimalist și fresh, însă în acestea două avem mai multă culoare. În ambele mi-au plăcut accentele de galben, bleu, verde și oranj care se potriveau perfect cu detaliile arhitectonice din lemn, pereții albi și spațiul luminos. După multă chibzuire l-am votat pe cel amenajat de Elis Popescu pentru că m-am concentrat pe detalii și acestea au fost mai pe gustul meu, mai ludice (pernele cu vulpițe a la Micul Prinț, stikerul cu tulpini de copaci) și mai interactive (leagănul, căsuțele din lemn etc.). Asta ar fi un scan în mare, întrucât fiecare aspect, inclusiv cel legat de designul instrumentelor practice de acolo, cum ar fi aragazul, se remarcă prin ceva diferit. Așadar this is my choice: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 343. Carmen Aurora

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Acesta e spațiul cel mai potrivit stilului meu,când vii acasă după o zi de muncă istovitoare.Apartamentul inspiră voie bună,calm și multă bucurie.

 344. Bianca

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Apreciez alegerea unor designeri autohtoni, tineri, care au ceva de spus prin obiectele create. Imi plac mult pernele decorative cu vulpi adormite (“realizate din restul de material de la draperii, după ce le-am scurtat” <3), personalizate de artista Ioana Bănică aka Marele Deget Mare. si wow! Cata atentie in a folosi tot ce era disponibil! <3 it

 345. Cristina Stan

  Cel mai mult mi-a placut proiectul Irinei Neacsu. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/.

  De ce? pentru ca fix ieri am fost la deschiderea Casa8, unde am putut vedea tot ce face Irina si m-am bucurat ca un link din Fb sa ma aduca pe acest articol, unde am vazut cam cum arata o casuta cu iz de poveste. Asta imi inspira propunerea Irinei, un spatiu pentru povesti de viata. Multumesc.

 346. Alina Stefana

  Minunata calatorie virtuala! La toate amenajarile am gasit cel putin 3 piese sau idei pe care le ador! Deci grea alegere 🙂 Pana la urma, m-am oprit la garsoniera amenajata de Elis Popescu. Leaganul este minunat si sigur voi realiza un astfel de leagan la casuta mea – o idee gro-za-va! Imi place ca este un spatiu luminos cu pete de culoare frumoase: imi plac mult covorul, canapeaua si biblioteca, precum si pernele decorative si stickerul de perete.

 347. Paun Florina-Simona

  Preferaul meu este apartamentul amenajat de Irina Pogonaru (http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/), deoarece este un apartament elegant, cu bun gust, nu foarte colorat, dar nici monoton, cu elemente moderne, însă combinate cu elemente tradiționale.
  Un alt aspect care îmi place este faptul că apartamentul este compartimentat într-un mod practic, iar delimitarea bucătăriei de living este facută într-un mod elegant, prin utilizarea comodei.
  În plus, îmi place și faptul că dessing-ul din dormitor are ușile îmbrăcate în oglinzi, lucru care face ca spațiul să pară mai mare.

 348. Apostoiu Mihaela Florentina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Amenajarea mea preferata,locuiesc intr-o garsoniera si caut cat mai multe idei ca sa economisesc spatiu!

 349. Madalina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Mi-a placut ingeniozitatea amenajarii pentru a folosi la maxim spatiul disponibil, arata foarte frumos si relaxant. Am admirat cum s-a reusit sa se aduca si o mica parte de natura in interior. De efect cu adevarat!Felicitari!

 350. Bleotu Macrina

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/
  Autorii amenajării sunt Mihnea Ghilduș și Marilena Popa au creat un spatiu modern si ne-au prezentat idei de depozitare : biciclete,trotinete ,rachete tenis etc ,cu care ne confruntam familile care traim la bloc.De asemenea este inedita ideea un spațiu pe care să îți pui amintirile sau obiectivele pentru călătorii ,cu o suprafață de plută care arata ca harta Bucureștiului. Pe ea poți pune pin-uri, fotografii sau obiective turistice pe care vrei să le vizitezi. Poți pune de asemenea un pin cu locul în care muncești sau unde merg copiii la grădiniță Imi place!

 351. Eu prefer http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  apartamentul de 71 mp amenajat de Irina Pogaru deoarece este foarte luminos, spatios, curat, creativ, diafan, are si culori fara sa incarce prea mult, plus ca este eficient energetic. Imi da o stare de bine, de bucurie, dar si de relaxare, de apropiere cu natura. Pentru Sarbatorile de iarna ar merge perfect un brad alb artificial cu decoratiuni aurii si multe luminite

 352. Dinu Florina Madalina

  Pe mine m-a cucerit apartamentul de 64 de metri patrati: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ Este superb, cum eu iubesc foarte mult natura acest apartament este visul meu! Cand il privesc ma simt ca pe o terasa deschisa.

 353. Irina Pogonaru m-a impresionat prin trecerea subtila intre spatiul de living si cel al bucatariei, multe apartamente/case au spatiul acesta care comunica, dar putin reusesc sa faca o tranzitie atata de placuta si naturala. Felicitari!

 354. Buna! Cu mare dificultate am reusit sa ma hotarasc la un singur apartament -toate sunt foarte creativ realizate, dar cel mai impresionant mi se pare a fi cel creat de Elis Popescu/George Barbu – ideea de garsoniera care inglobeaza atat dormitor, cat si living este foarte clara datorita obictelor prin care se delimiteaza (covorul, biblioteca multifunctionala, stickerul de la pat).Frontul de bucatarie alb este perfect pentru ideea de spatiu, la fel si culorile alese – accentul galben al canapelei fiind superb.
  Zona de hol tratata cu stencilul respectiv ofera pesonalitate si dinamism – este un concept de care oricelocuinta ar trebui sa tina cont.
  Nu in ultimul rand, becurile Edisson cu rol de lapmi de veghe sunt un detaliu proaspat, urban, ludic.

  O amenajare foarte inspirata la care nu te saturi sa te uiti! 🙂

 355. Dumitru Aurelia

  Garsoniera de Elis Popescu imi place foarte mult.Am o garsoniera si este o sursa de inspiratie cum sa o aranjez.Fiecare cm este folosit creativ fara a incarca.
  Felicitari pentru proiect ,chiar este unul foarte reusit.Toata admiratia echipei care s-a ocupat de realizarea proiectului!
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 356. Florin Uradop

  Irina Pogonaru e cea mai tare.Bravo ei si intregii echipe cucare a lucrat

 357. Ruxandra B

  Cel mai mult imi place garsoniera amenajata de Elis Popescu. Combinatia de culori imi transmite multa caldura, iar leaganul, casutele decorative si desenul de langa pat ma duc cu gandul la o casuta de poveste, aflata intr-o padure. Este de vis!

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

 358. imi place, astea da, bravo, like&share, felicitari din orce punct de vedere , particip.,Tare era bun sa castig,.,Din orce punct de vedere,.,nam imi place tare si nu am posibiliate,.,Omul sa fie corect.

 359. Ileana Borţun

  Toate amenajările prezentate sunt faine. Cel mai mult însă îmi place apartamentul amenajat de Irina Pogonaru: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Dincolo de faptul că ar fi foarte potrivit pentru familia mea de trei persoane, mi-a atras atenţia în primul rând zona camerei de zi, cuplată cu bucătăria. Culorile din camera de zi sunt superbe! Iar deschiderea întregului apartament către natură este, pentru mine, o componentă esenţială a locuirii urbane. De asemenea, îmi place şi ideea colaborării cu designeri din România.

 360. Cristina Trandafir

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Foarte simpatic , imi place ce elegant se imbina decorurilor neconventionale cu design romanesc cu restul spatiului.
  O amenajare calda si primitoare.

 361. Maria

  Amenajarea cea mai apropiata de gusturile mele este cea a Irinei Pogonaru. Mi a placut mobilierul custom made, in special cel din dormitor si mi a placut faptul ca bucataria are o eleganta deosebita.
  Link: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

 362. Cel mai mult imi place aceasta amenajare: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/
  Ne-a placut atat de mult amenajarea

 363. Ramona

  Cel mai mult mi-a placut apartamentul amenajat de Diana Roșu, Bogdan Ciocodeică si Attila Kim. Are de toate si ceva in plus. Are culoare, are elemente interesante, are spatii bine gandite, iar acel ceva in plus care m-a cucerit au fost spatiile de compartimentare! 😀
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

 364. George Silviu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/

  Garsoniera este minunata! O combinatie de stiluri si de elemente foarte reusita.37 mp care iti ofera bun gust si functionalitate. Ma inspira!

 365. Răzvan Scurtu

  M-aș muta imediat în apartamentul amenajat de Elis Popescu și George Barbu: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Motivele sunt modul cum au folosit și compartimentat spațiul, stilul minimalist de amenajate și elementele neconvenționale folosite. Plus covorul!

 366. Preferatul meu este apartamentul de 71 de metri patrati: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/. M-as muta de maine acolo. 🙂

  Imi place mult accentul pus pe culoare, faptul ca are mai multe spatii de depozitare si faptul ca e luminos.

  M-ati binedispus cu acest post si imi doresc sa ne incantati vizual si in continuare!

  Diana

 367. Frusina Florea

  Garsoniera amenajată de Elis Popescu (Designist.ro)
  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Imi place garsoniera.Ideea cu leaganul mi se pare geniala arata senzational,Un mare respect pentru atentia deosebita la detalii si mai ales, pentru inglobarea in amenjare a unui numar atat de mare de produse de design romanesc. Toata admiratia echipei care s-a ocupat de realizarea proiectului!! Felicitari!

 368. Constanta Podaru

  Arhitectul Irina Pogonaru face ca noi oamenii sa simtim natura in venele noastre , deci votez pentru relaxare, liniste , frumusete naturala si fericire interioara, este un stil aparte si merita tot respectul .

 369. Constanta Podaru

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Arhitectul Irina Pogonaru face ca noi oamenii sa simtim natura in venele noastre , deci votez pentru relaxare, liniste , frumusete naturala si fericire interioara, este un stil aparte si merita tot respectul .

 370. Dumitru Ionel

  Avand in vedere ca sunt in cautare de idei pentru a aranja garsoniera mea,imi place si ma intereseaza proiectul Elis Popescu.http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/
  Culori calde,mobilier moden,spatioasa.Ingenios.

 371. militaru iuly

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/
  Imi place albul care creeaza senzatia de curat, spatiu larg si optimism.Ma atrag elementele naturale integrate firesc in fiecare camera,Mobilierul modern sugereaza comfortul si relaxarea specifica unui camin.

 372. Asimionesei Roxana

  https://cdn.designist.ro/wp-content/uploads/2015/11/23Apartament-Hanner-Irina-Pogonaru-Designist.jpg , este minunat. As locui aici cu mare drag, deoarece imi inspira caldura, liniste dupa o zi de munca grea.

 373. Eugenia Nitu
 374. Silvana
 375. Harabagiu Elena
 376. Nae
 377. Eliza

  Cel mai mult imi place apartamentul amenajat de catre echipa lui Attila Kim. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/ . Imi place spiritul practic si faptul ca materialele folosite lasa impresia unei case “vii”.

 378. Buna,

  Cel mai mult mi-a placut apartamentul amenajat de Irina Pogonaru. Luminos, tineresc, vesel, cu multe accente de culoare iti transmite o stare de bine si relaxare. E un spatiu in care te intorci cu placere in fiecare seara si il parasesti cu greu dimineata:)

 379. Dora Zamfir

  Cel mai mult imi place amenajarea garsonierei din acest articol http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/, atat de luminoasa, in culori calde, da impresia de spatiu si de mult bun gust. as trai o viata intreaga intr-o astfel de locuinta.

 380. Dan

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Cel mai mult mi-a placut apartamentul amenajat de Irina Neacsu, datorita culorilor folosite, atmosfera calda si primitoare accentuata prin elemente de decor precum fotoliul si veoiza cu acelasi model si a iluminarii din dormitor.

 381. Raluca

  Ce mai mult mi-a placut garsoniera amenajata de Elis Popescu. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/#comment-24618
  E un cuib fain, cald si luminos. Mi-a placut leaganul de la UȚA si faptul ca a folosit multe elemente de design românesc.

 382. Raluca Popa

  Cel mai mult mi-a placut garsoniera: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cat-te-costa-sa-amenajezi-creativ-un-apartament-de-2-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp/. Imi place delimitarea spatiilor si mai ales faptul ca spatiul de dormit nu se confunda cu livingul. Imi mai place nota ludica data de leagan – nu m-as fi gandit niciodata sa aduc un asemenea obiect in casa! – si nu in ultimul rand ador canapeaua!

 383. Proaspat si vesel

 384. Ioana Barsasteanu

  http://designist.ro/arhitectura-design-interior/culori-neutre-si-un-fundal-luminos-cu-interventii-ludice-intr-un-apartament-de-53-de-metri-patrati/

  Preferatul meu este cel amenajat de Irina Neacsu…intamplarea face sa fiu in cautarea unui apartament de doua camere si intorc pe dos zilnic site-urile de imobiliare, doar doar gasesc ceva pe sufletul meu…Despre acest apartament ce sa zic…maine m-as muta in el. Amenajarea este deosebita. Nu e straight forward; oriunde te uiti ai cate o surpriza, ceva de vazut, o culoare, un detaliu, o imagine neasteptata. Imi plac la nebunie aripile de inger si fotoliul. Wow. E absolut adorabil 🙂 si cand ma mut imi asez exact la fel pernele in dormitor :)) daca universul vrea sa castig, covorul ala merge direct in noua sufragerie. 😀

 385. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-4-camere-te-invita-la-o-plimbare-in-parc-la-the-park-apartments-bucuresti/

  Hello! Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost soluția pereților container metalici pt prindere biciclete, trotinete, etc. Pentru o familie activă, cum suntem și noi, mi se pare o idee genială!!!

  Felicitări, Mihaela și Mihnea pentru designul apartamentului!!!

  Olivia

 386. Mi-a placut tare mult aspectul aerisit al apartamentul si folosirea unei culori neutre in care erau incadrate perfect nuante tari de albastru si verde. Ce mi-a atras atentia cel mai mult, au fost ierbarele din dormitor si de asemenea mobila de bucatarie cu dulapuri open space.

 387. http://designist.ro/arhitectura-design-interior/un-apartament-de-71-de-metri-patrati-ne-aduce-mai-aproape-lumina-si-natura-ca-sa-nu-mai-zicem-de-parc/

  Noi suntem o familie simpatică cu 2 copii. Îmi place foarte mult livingul care este mare degajat și toți membrii familiei noastre poate petrece timp prețios atât separat cât și împreună cu ceilălți în el! Iar conectarea cu natura, pffff!!! Uber tare!!!

  Congrats!

 388. Antonia

  Cel mai mult mi-a placut apartamentul amenajat de echipa de arhitecți Attila Kim, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu: http://designist.ro/arhitectura-design-interior/depozitarea-smart-sau-cand-cei-67-mp-devin-mult-mai-mari/

  Amenajarea atat de aerisita, luminoasa, vie si armonioasa, benefica pentru minte si spirit, reprezinta nu numai un stil, ci inspira si o atitudine, o modalitate de a fi si o cautare a esentialului pentru cei ce urmeaza sa locuiasca in aceasta bijuterie de apartament.

 389. Mirel Morosanu
 390. Cristina Popescu
 391. Buna ,s-a anuntat castigatorul ?

 392. catalin

  Cand se anunta castigatorul?

 393. Bună, Cătălin,

  Tocmai a fost anunțat. 🙂

  Mulțumim!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed