Concurs! Poți câștiga un loc la cursul de CERAMICĂ: DESIGN DE OBIECT by Creative Learning, dar și un voucher cadou! ÎNCHIS!

Câștigătorul, desemnat prin random.org, este comentariul cu numărul 44. Așadar câștigătoarea este Andreea Cristea, cu comentariul din data de 5 aprilie, 2014, la ora 10:29. Felicitări! Te vom contacta pentru detalii legat de premiu.
*Din cele 61 de comentarii înscrise în Concurs, 60 au fost considerate valide.

Seria concursurilor CREATIVE LEARNING continuă! Iar dacă ești un designist împătimit, probabil știi deja că primăvara asta am lansat un nou proiect: CREATIVE LEARNING, școala de cursuri creative, practice și interactive, care îți dă idei despre cum să te reinventezi profesional. Săptămâna aceasta te trimitem la cursul de CERAMICĂ – DESIGN DE OBIECT. Mai mult decât atât, îți oferim și un voucher de 10% reducere pentru un prieten, pentru a face echipă la curs.

Madalina Teler curs ceramica designist 04

Cursul intensiv este structurat în 5 workshop-uri: trei dintre ele în cursul săptămânii, seara (pentru ca tu să poți ajunge după job), cu o durată de 2h, și două în weekend, fiecare cu o durată de 4h, conform acestui program, iată-l aiciÎnscrieri la contact@creativelearning.ro.

Cine îl predă?
Cursul de CERAMICĂ – DESIGN DE OBIECT este susținut de Mădălina Teler, ceramist și designer de obiect. Numele său este foarte cunoscut iubitorilor de design românesc, piesele ei fiind comercializate de showroom-uri de design și expuse în galerii de artă. Pasiunea ei pentru formele de porțelan se manifestă încă de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”, din București, unde a absolvit specializarea ceramică. A urmat Facultatea de Arte Decorative și Design (Universitatea de Arte Bucuresti) – secția ceramică, iar la master, tot la UnArte, a virat spre design interior. Un an din timpul facultății l-a petrecut la Universitatea Sorbonne, din Paris.

Madalina Teler curs ceramica designist 01

Cui se adresează cursul?
Cursul este adresat celor pasionați de ceramică și de designul de obiect, care vor să învețe tehnici ceramice, modelare, tipuri de materiale și să-și creeze o colecție de obiecte, dar și celor ce-și propun să ducă pasiunea lor spre o inițiativă antreprenorială. Fiecare cursant își va defini un proiect personal de design de obiect, care la finalul cursului se va concretiza într-un obiect sau o mică colecție de obiecte ceramice, plăci ceramice etc. cu care își va decora propria casă. Obiectele rezultate în urma cursului vor fi expuse în cadrul unei expoziții deschisă publicului larg.

Madalina Teler curs ceramica designist 03

Ce vei învăța și metoda de lucru
Programa cusului este astfel construită încât fiecare workshop este un dialog, o interacțiune profesor-cursant și cursant-cursant, având o natură foarte practică. Vei învăța cum să construiești un obiect ceramic de la zero, creându-ți propria matriță, îți vei defini propriul proiect de design de obiect, la care vei lucra sub îndrumarea profesorului pe parcursul celor 5 workshop-uri. Vei afla ce este arderea de biscuit, vei finisa obiectele ceramice după ardere, urmând partea de decorare si galzurare. Programa pe larg te lăsăm să o descoperi aici.

Madalina Teler curs ceramica designist 06

Pentru a câştiga un loc pentru tine și un voucher de 10% reducere pentru un prieten în cadrul cursului de CERAMICĂ – DESIGN DE OBIECT trebuie să:

1. Intri pe pagina de facebook Creative Learning și postezi o fotografie cu un obiect ceramic care ți-a rămas pe retină (poate fi o farfurie, un set de căni, o placă de faianță etc.);
2. Intri pe www.creativelearning.ro, vezi care sunt cursurile la care te poți înscrie în această sesiune și ne spui ce curs ți-ai dori să implementăm în sesiunea următoare.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, prin random.org. Deadlinemiercuri, 9 aprilie, ora 21.00. Succes tuturor!

Madalina Teler curs ceramica designist 05

Și nu uita! Sesiunea de primăvară 2014 va începe la finalul lui aprilie și vine cu încă 3 cursuri susținute de profesioniști de top, la care te poți înscrie până pe data de 15 aprilie:  Strategie de brand, susținut de Ștefan Liuțe / Design interior, susținut de Martine Claessens / Graphic Design, susținut de  Alexe Popescu.

Informații pe larg despre fiecare curs în parte (biografii profesori, programele cursurilor, costuri, desfășurare) pe site-ul www.creativelearning.ro.
Înscrie-te la: contact@creativelearning.ro / Tel.: 0721 98 44 67

61 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed