Concurs! Poți câștiga un loc la cursul de CERAMICĂ: DESIGN DE OBIECT by Creative Learning, dar și un voucher cadou! ÎNCHIS!

Câștigătorul, desemnat prin random.org, este comentariul cu numărul 44. Așadar câștigătoarea este Andreea Cristea, cu comentariul din data de 5 aprilie, 2014, la ora 10:29. Felicitări! Te vom contacta pentru detalii legat de premiu.
*Din cele 61 de comentarii înscrise în Concurs, 60 au fost considerate valide.

Seria concursurilor CREATIVE LEARNING continuă! Iar dacă ești un designist împătimit, probabil știi deja că primăvara asta am lansat un nou proiect: CREATIVE LEARNING, școala de cursuri creative, practice și interactive, care îți dă idei despre cum să te reinventezi profesional. Săptămâna aceasta te trimitem la cursul de CERAMICĂ – DESIGN DE OBIECT. Mai mult decât atât, îți oferim și un voucher de 10% reducere pentru un prieten, pentru a face echipă la curs.

Madalina Teler curs ceramica designist 04

Cursul intensiv este structurat în 5 workshop-uri: trei dintre ele în cursul săptămânii, seara (pentru ca tu să poți ajunge după job), cu o durată de 2h, și două în weekend, fiecare cu o durată de 4h, conform acestui program, iată-l aiciÎnscrieri la contact@creativelearning.ro.

Cine îl predă?
Cursul de CERAMICĂ – DESIGN DE OBIECT este susținut de Mădălina Teler, ceramist și designer de obiect. Numele său este foarte cunoscut iubitorilor de design românesc, piesele ei fiind comercializate de showroom-uri de design și expuse în galerii de artă. Pasiunea ei pentru formele de porțelan se manifestă încă de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”, din București, unde a absolvit specializarea ceramică. A urmat Facultatea de Arte Decorative și Design (Universitatea de Arte Bucuresti) – secția ceramică, iar la master, tot la UnArte, a virat spre design interior. Un an din timpul facultății l-a petrecut la Universitatea Sorbonne, din Paris.

Madalina Teler curs ceramica designist 01

Cui se adresează cursul?
Cursul este adresat celor pasionați de ceramică și de designul de obiect, care vor să învețe tehnici ceramice, modelare, tipuri de materiale și să-și creeze o colecție de obiecte, dar și celor ce-și propun să ducă pasiunea lor spre o inițiativă antreprenorială. Fiecare cursant își va defini un proiect personal de design de obiect, care la finalul cursului se va concretiza într-un obiect sau o mică colecție de obiecte ceramice, plăci ceramice etc. cu care își va decora propria casă. Obiectele rezultate în urma cursului vor fi expuse în cadrul unei expoziții deschisă publicului larg.

Madalina Teler curs ceramica designist 03

Ce vei învăța și metoda de lucru
Programa cusului este astfel construită încât fiecare workshop este un dialog, o interacțiune profesor-cursant și cursant-cursant, având o natură foarte practică. Vei învăța cum să construiești un obiect ceramic de la zero, creându-ți propria matriță, îți vei defini propriul proiect de design de obiect, la care vei lucra sub îndrumarea profesorului pe parcursul celor 5 workshop-uri. Vei afla ce este arderea de biscuit, vei finisa obiectele ceramice după ardere, urmând partea de decorare si galzurare. Programa pe larg te lăsăm să o descoperi aici.

Madalina Teler curs ceramica designist 06

Pentru a câştiga un loc pentru tine și un voucher de 10% reducere pentru un prieten în cadrul cursului de CERAMICĂ – DESIGN DE OBIECT trebuie să:

1. Intri pe pagina de facebook Creative Learning și postezi o fotografie cu un obiect ceramic care ți-a rămas pe retină (poate fi o farfurie, un set de căni, o placă de faianță etc.);
2. Intri pe www.creativelearning.ro, vezi care sunt cursurile la care te poți înscrie în această sesiune și ne spui ce curs ți-ai dori să implementăm în sesiunea următoare.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, prin random.org. Deadlinemiercuri, 9 aprilie, ora 21.00. Succes tuturor!

Madalina Teler curs ceramica designist 05

Și nu uita! Sesiunea de primăvară 2014 va începe la finalul lui aprilie și vine cu încă 3 cursuri susținute de profesioniști de top, la care te poți înscrie până pe data de 15 aprilie:  Strategie de brand, susținut de Ștefan Liuțe / Design interior, susținut de Martine Claessens / Graphic Design, susținut de  Alexe Popescu.

Informații pe larg despre fiecare curs în parte (biografii profesori, programele cursurilor, costuri, desfășurare) pe site-ul www.creativelearning.ro.
Înscrie-te la: contact@creativelearning.ro / Tel.: 0721 98 44 67

61 Comments

 1. Mi-ar placea să particip la cursul de CERAMICĂ: DESIGN DE OBIECT by Creative Learning. În ultima perioadă am devenit din ce în ce mai interesată de acest domeniu iar pe viitor m-ar interesa un curs de design de mobilier.

 2. carmen

  Un curs basic de Photo ar fi interesant…

 3. Adina Dumitrescu

  Mi-ar placea sa urmez un curs de modelaj cu lut, dar mai ales sticla.

 4. Andreea Mira

  Un curs de pictura m-ar interesa pe mine

 5. Simona

  Un curs de design obiecte din hartie

 6. Alina Marinescu

  As vrea sa particip la cursul de ceramica sesiunea aceasta, iar pe viitor cred ca mi-ar placea un curs de ilustratie de carte 🙂

 7. Szidonia

  Aleg cursul CERAMICĂ: DESIGN DE OBIECT, mi-ar face o deosebita placere sa pot participa 🙂

 8. Camelia D.

  Cred ca ar prinde bine un curs in care se poate invata despre reciclarea/reconditionarea diverselor obiecte.

 9. Mi-ar placea sa se repede cursul de Design Interior, deoarece la sesiunea asta nu pot participa. Iar alte teme de interes pentru mine ar fi design de bijuterie si food design. Multumesc!

 10. *repete 🙂

 11. Stefania Bobaru

  Strategie de brand!!! 🙂

 12. Laguna Albastra

  M-ar interesa un curs de introducere in croitorie/design vestimentar si unul de constructie tipare.

 13. Mara

  Mi-ar placea sa invat cat mai multe despre ceramica pentru ca este un mestesug care face parte din traditia noastra, a romanilor. Un curs care m-ar interesa de asemenea ar fi un curs de olarit!

 14. Buna!

  Mie mi-ar placea:
  – un curs de improvizatie cu multa practica 🙂
  – unul de pictat sau desenat in creion dar sa fie ceva mai atipic si cu multa practica, sa includa activitati de pictat fara a te uita la ceea ce pictezi/desenezi pentru a picta mai mult din inima, cromatica, pictat cu degetele.
  – curs de imbunatatire a organizarii activitatilor administrative de zi cu zi:)

  Zi faina!

 15. Ana Constantin

  Curs de design vestimentar si de bijuterii.♥

 16. Letizia

  Cursul de Design de Interior, desigur. 😀

 17. Kiki Mihuta

  Buna,

  Mie mi-ar placea un curs de food design.

  🙂

 18. Miruna

  Un curs de fotografie de produs 🙂

 19. Oana

  Mi-ar placea să particip la cursul de ceramica al Madalinei Teler. Poate pe viitor va exista un mic atelier in care se va lucra cu lemnul.

 20. Angela Minca

  Buna seara,

  Mi-ar placea foarte mult un curs de design vestimentar.

 21. Gabi Toma

  Un curs de ilustratie de carte ar fi fain!

 22. Raluca Popa

  Pentru sesiunea urmatoare ar fi interesant un curs de stilism/design vestimentar.

 23. Stelea Daniela

  Pentru sesiunea urmatoare ar fi interesant un curs care sa combine notiuni de strategie de brand, antreprenoriat si design floral.

 24. A r fi interesant un curs de design floral…cu multe flori, ghinde si instaltii artistice

 25. Alexandra

  Mi-as dori sa piarticip la cursul de Strategie de Brand. Sunt interesata de cursuri precum desgin vestimentar, tipare si ilustratie de moda.

 26. onea marian

  buna ziua,

  mi ar placea un curs in care sa invatam tehnica vitraliului sau notiuni despre vitraliu. mi se pare f complex: pictura pe sticla, modelarea metalului, decuparea sticlei, obtinerea unui model potrivit care sa cadreze unui vitraliu etc. ma uit de f mult timp dupa un astfel de curs. va multumesc!

 27. Nistorescu Andreea

  Buna ziua,

  Pentru viitor mi-ar placea daca ati putea sa introduceti un curs de genul: Architecture in Fashion and Jewellery.

 28. Vreau sa invat sa transform o idee intr-un obiect ceramic placut….vreau sa aflu cat mai mult despre ceramica, daca am indemanare in acest domeniu … 🙂

 29. Mi-ar placea sa urmez un curs de olarit <3

 30. Raluca

  Arta contemporana: concepte, acceptiune, valoare

 31. Florina

  Curs design vestimentar

 32. Laura Ungureanu

  Mi-as dori sa castig cursul de CERAMICĂ: DESIGN DE OBIECT!

 33. Pe viitor ar fi fain de implementat un curs de Design de bijuterii.

 34. Oana Corina

  Ar fi interesant sa organizati un curs de fotografie

 35. Si eu mi-as dori sa implementati un curs de olarit. 🙂

 36. Mi-ar placea sa apara un curs de lifestyle design, referitor la un mod de viata cat mai sanatos si cu cele mai mici repercursiuni negative asupra mediulu. Un fel de educatie, nu civica, mai degraba naturala, sa invatam sa traim impreuna fara a ne provoca neplaceri unii altora sau planetei. 🙂

 37. Cred ca un curs de ilustratie in acuarela ar prinde bine multora, e o tehnica interesanta, mai ales ca apoi poate fi aplicata si cu alte tipuri de coloranti pe alte suporturi, cum ar fi ceramica 🙂 Ar fi inedit.

 38. Violeta P.

  Cursurile sunt interesante, insa un curs de arta fotografica ar fi interesant.

 39. ana mihai

  Mi-ar placea să particip la cursul de CERAMICĂ: DESIGN DE OBIECT, iar pe viitor m-ar interesa un curs de design de corpuri de iluminat.

 40. Ruxandra Nedelcu

  Curs ilustraţie de carte pentru copii.

 41. mihaela

  un curs de bijuterii

 42. Georgiana Ciofoaia

  Cu siguranta, dupa ce inveti sa arzi lutul in formele pe care le comanda imaginatia ta, ti-ar trebui si-un curs de storytelling – strategie de brand – ar fi alegea mea. 🙂

 43. emma

  Reconditionare sau antichizare mobilier

 44. monica

  mi-ar placea un curs de pictat pe mobila sau de VJ

 45. Andreea Cristea

  Design vestimentar as vrea eu

 46. cristina

  As fi interesata de un curs de graphic design si unul de reinventarea obiectelor pe care le avem acasa insa nu le mai folosim.

 47. simona onea

  buna ziua,

  m ar interesa si pe mine tot un curs despre tehnica vitraliului

 48. Gabi Secarea

  Buna!
  Mi-ar placea si un curs de desen tehnic.

 49. Simona G

  Curs de design interior. Casa are nevoie constant de amenajare.

 50. Mihaela Caravan

  Cursul de design de obiect mi se pare foarte interesant. Pe viitor, mi-ar placea sa particip la un curs de bijuterie contemporana.

 51. Oana Dumitrache

  Mi-ar placea sa particip la un curs de pictura pe sticla si modelaj/prelucrare sticla.

 52. Loredana

  Ar fi frumos un curs de prelucrare a sticlei si unul de finisare a lemnului – pregatirea suprafetelor din lemn pentru diverse actiuni: pictura, restaurare, invechire etc.

 53. Monica Georgescu

  Un curs de “constructie tipare”, ca la carte, ar fi super potrivit! Am urmat cu ceva vreme in urma un curs de croitorie, insa cand vine vorba de tipar, nu sunt multi cei care sa se priceapa sau care sa stie sa explice aceasta taina…

 54. Ionela Roșu

  Mi-ar plăcea ca în acestă sesiune să particip la Ceramica – Design de Obiect. Pe viitor mi-ar plăcea să particip la un curs de Design Vestimentar și/sau design de bijuterii.

 55. Maria Baston

  In viitor, mi-ar placea sa particip la un curs de gatit. Multumesc!

 56. Corina Anca

  In aceasta sesiune mi-ar placea sa castig participarea la cursul de Ceramica – design de obiect (o pasiune mai veche fata de portelanurile bunicii si alte transparente…). In viitor la unul de Design de bijuterii.

 57. Miruna

  design de produs

 58. Maria Rădan Gorska

  Pentru mine ar fi interesant un curs de design de bijuterie.

 59. Alexandra Ciofu

  Pe mine m-ar interesa un curs de restaurare obiecte din lemn.

 60. In urmatorea sesiune ar fi interesant de implementat un curs de design vestimentar.

 61. Curs de sculptura, indiferent de material. Personal as prefera sculptura in sapun de casa (e mai dur), mi-ar aminti de copilarie.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed