Concurs! Poți câștiga un loc la cursul de design interior Creative Learning, dar și un voucher cadou! ÎNCHIS

Câștigătorul, desemnat prin random.org, este comentariul cu numărul 18. Așadar câștigătoarea este Adriana Eufrosin, cu comentariul din data de 27 martie, 2014, la ora 11:28. Felicitări! Te vom contacta pentru detalii legat de premiu.

Dacă ești un designist împătimit, probabil știi deja că primăvara asta am lansat un nou proiect: CREATIVE LEARNING, școala de cursuri creative, practice și interactive, care îți dă idei despre cum să te reinventezi profesional. Săptămâna aceasta te trimitem la cursul de DESIGN INTERIOR. Mai mult decât atât, îți oferim și un voucher de 10% reducere pentru un prieten, pentru a face echipă la curs. 🙂

Designist-Creative-Learning-curs-1

Cursul se va desfășura între 29 aprilie și 1 iulie. Modulul de curs conține 12 ședințe (10 ședințe de seară, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termină programul de serviciu mai târziu, și două workshop-uri de weekend – îți vor ocupa doar două sâmbete, câte 4 ore), conform acestui program, iată-l aici. Înscrieri la contact@creativelearning.ro.

Cine îl predă?
Cursul de DESIGN INTERIOR este susținut de Martine Claessens, designerul belgian care trăiește și lucrează în România de peste 8 ani, unde peste 30 de proiecte rezidențiale de top îi poartă semnătura. Caselor haute couture din România li se adaugă interioare semnate în Belgia, Elveția și Germania. Pe multe dintre ele ai avut ocazia să le admiri de-a lungul timpului pe designist.ro. Cursul este susținut în limba engleză.

Designist-Creative-Learning Martine Claessens

Cui se adresează cursul?
Cursul este adresat atât designerilor și arhitecților la început de carieră, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relația cu clienții lor, cât și pasionaților de design interior, celor care își doresc să învețe regulile conturării unui decor de la A la Z, trucurile și efectele din culisele tuturor coordonatelor, care, îmbinate ingenios, transformă un spațiu într-un cămin armonios.

Workshop-Design-Interior-Martine-Claessens-Designist-15

Ce vei învăța și metoda de lucru
Programa cusului este astfel construită încât fiecare întâlnire este un dialog, o interacțiune profesor-cursant și cursant-cursant, având o structură tip seminar. Fiecare sedință de curs cuprinde, pe lângă prezentarea de proiecte reale și studii de caz aplicate, exerciții practice menite să te introducă în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui. În cadrul workshop-urilor, exercițiile vor fi și mai complexe: vei crea moodboards, vei jongla cu decupaje, compoziții cromatice, paletare, mostre de materiale & texturi, planuri ale spațiului. Pentru ca la final planul tău să fie punctul de plecare în amenajarea decorului visat. Programa te lăsăm să o descoperi aici.

Workshop-Colour-Interior-Design-Designist-14

Pentru a câştiga un loc pentru tine și un voucher de 10% reducere pentru un prieten în cadrul cursului de DESIGN INTERIOR, trebuie să:

1. Intri pe pagina de facebook Creative Learning și postezi o fotografie cu un interior la care visezi;
2. Intri pe link-ul ce descrie programa cursului (http://creativelearning.ro/all-service-list/programa-design-interior/) și ne spui ce subiecte din programa cursului te-ar ajuta cel mai mult să îți transformi în realitate interiorul mult visat.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, prin random.org. Deadlinemarți, 1 aprilie, ora 21.00. Succes tuturor!

Macheta-Creative-Learning-Designist

Și nu uita! Sesiunea de primăvară 2014 va începe la finalul lui aprilie și vine cu încă 3 cursuri susținute de profesioniști de top, la care te poți înscrie până pe data de 15 aprilie:  Strategie de brand, susținut de Ștefan Liuțe / Ceramică: design de obiect, susținut de Mădălina Teler / Graphic Design, susținut de  Alexe Popescu.

Informații pe larg despre fiecare curs în parte (biografii profesori, programele cursurilor, costuri, desfășurare) pe site-ul www.creativelearning.ro.
Înscrie-te la: contact@creativelearning.ro / Tel.: 0721 98 44 67

74 Comments

 1. Maria

  Vreau sa intru si eu in concursul pentru castigarea unui loc la cursul de DESIGN INTERIOR !! 🙂 🙂 am postat si fotografia !!! 🙂

  Toate subiectele din curs sunt foarte interesante si ce ma atrage pe mine mai mult sunt urmatoarele subiecte: Culoarea și efectele ei, Stiluri etnice, Finisaje: materiale și texturi, Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX, Efectele luminii într-un interior.

 2. Viorel Vijanescu

  Buna ziua, toata programa este interesanta si, ceea ce este cel mai important, este extrem de coerenta, toate subiectele se intrepatrund si se completeaza. Pentru interiorul/combinatie cu exteriorul la care visez, cred ca un punct de cotitura ar fi constituit din cursul 5 – Dinamica spațiului.
  Va doresc un curs plin de inspiratie:)

 3. Avand in vedere pasiunea mea pentru design dar si pentru proiectele DIY pentru casa (si nu numai) acest concurs pica perfect. Imi pare foarte interesant acest curs, mai ales ca este un curs foarte interactiv, practic si care sa imi puna creativitatea la incercare.
  Cel mai mult m-ar ajuta totusi Cursul nr 5 despre “solutii de eficientizare a spatiului” pentru a-mi transforma locuinta intr-un spatiu de vis. Un prim pas l-am si facut in momentul in care am transformat garsoniera in care locuiesc in 2 camere, transformand bucataria in dormitor si camera propriu-zisa in bucatarie open space, loc de dining si spatiu de leisure separat (m-a ajutat si dimensiunea garsonierei – 42 mp).
  Dar inca mai am pana sa transform locuinta definitiv, asa ca acest curs mi-ar prinde foarte bine si mi-as putea organiza mai bine cele 1001 de idei pe “my to do list”.

 4. Andreea Bobocea

  Pentru ca urmeaza sa imi achizitionez un apartament, cred ca toate cele 10 cursuri m-ar ajuta in amenajarea acestuia. In special cursul Decoratiuni si Accesorii mi-ar fi de folos.

 5. Garneata Raluca

  Locuiesc intr-un apartament micut si ma intereseaza foarte tare cursul numarul 5 – Dinamica Spatiului.

 6. Mina Derpina

  Cursul numarul 5 – Dinamica Spatiului. Cu siguranta este cel de care are nevoie foarte multa lume, nu doar eu, intrucat in Romania rar vezi spatii mici care sa nu fie sufocate de mobila masiva si lucruri inutile.

 7. Miruna

  Cred că am o slăbiciune pentru cursul 2 – Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice. Imi plac sensibilitățile artistice și semnul distinctiv al unui decor original. Imi plac jocurile de culori și mi-aș dori să lipesc o placuță decorativă la intrarea în casă pe care scrie: “Să nu striviți corola de culori a verii”. 🙂

 8. Camelia

  Locuiesc in Bucuresti. Prin urmare pun accentul pe utilizarea cat mai inteligenta a spatiilor. Cursul 5 – Dinamica spațiului.

 9. Dragos Leorda

  Exerciții practice: concept și aplicarea unei scheme de iluminat pe un plan dat.

  Motivul: Un proiect de iluminare facut corect contribuie enorm la rezultatul final.

 10. M-ar interesa cursul 9: efectele luminii intr-un interior. Intotdeauna cand intru intr-un spatiu in care ma simt bine realizez ca este din cauza felului in care lumina si-a gasit locul cel mai potrivit in spatiul respectiv si mi-ar placea sa invat cum sa ma folosesc de diverse tehnici pentru a folosi lumina corect ca element de decor.

 11. Ovidiu

  Saptamana viitoare e ziua sotiei mele care incepe sa fie din ce in ce mai pasionata de design. Un voucher la un curs atat de interesant ar fi un cadou de vis. Mi se pare captivant cursul despre Dinamica spatiului

 12. Eunice Pantea

  Mi-as dorii sa particip la toate cursurile, dar, daca ar fi sa aleg unul singur, as zice : Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX . 🙂

 13. Diana P.

  Designul interior este o veche pasiune, o portita care iti poate oferi mereu o noua perspectiva asupra propriului spatiu, iar cine reuseste sa faca ceva cu pasiune e un om fericit. Toata programa suna foarte interesant, nu cred ca pot sa aleg o singura tema. Vreau sa aflu cat mai mult despre tot ce tine de design interior.

 14. Ioana Musat

  Am studiat si profesez in domeniul peisagisticii. Imi doresc sa aduc verdele, vegetalul in amenajarile interioare si cred ca acest curs mi-ar oferi informatia necesara pentru a ma lansa cu mai multa incredere in designul de interior.

 15. Groza Alexandra

  Buna ziua, toate cursurile sunt interesante insa ce as vrea eu sa aprofundez se gaseste in cursul 9, Efectele luminii intr-un interior.
  Felicitari pentru initiativa concursului!

 16. Ioana Musat

  Subiectul din programa care mi-a atras atentia cel mai mult este crearea Moodboards-urilor. De abea astept sa pun in practica ceea ce invat prin imagini, texturi culori, volumetrii care sa creeze harta catre realizarea concreta a amenajarii.

 17. Ana Lavinia

  Cursurile 3 si 4– Stilurile clasice reinterpretate si Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX cred ca m-ar ajuta sa inteleg mai bine cum au evoluat aceste stiluri si cum au influentat obiectele de interior, nu doar obiectul de arhitectura.

 18. Adriana Eufrosin

  Subiectele care m-ar ajuta pe mine ar fi: abordarea spatiului in designul interior, culoarea si efectele ei, finisaje: materiale si texturi, efectele luminii intr-un interior si decoratiuni si accesorii.

 19. Alexandra

  Pentru realizarea interiorul visat m-ar ajuta in special: cursul nr. 2 Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice; Exerciții practice: mix and match; Curs 5 – Dinamica spațiului; Curs 9: Efectele luminii într-un interior.

 20. Alexandra

  Nume complet: Alexandra Ciofu

 21. Elena Moruzencu

  Curs 4 – Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX

 22. Cristina Spirescu

  cel mai mult m-ar ajuta cursul despre Stilurile clasice reinterpretate. Sunt o mare fana a lui Charles Neal (un designer de interior din SUA) care se axeaza chiar pe reinterpretarea stilurilor clasice:).

 23. Andreea Dinca

  Pe mine m-ar ajuta in special: cursul nr. 2 Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice; Exerciții practice: mix and match; Curs 5 – Dinamica spațiului; Curs 9: Efectele luminii într-un interior.

 24. Jojo

  Daca ar fi sa particip la cursul de design interior pe care-l organizati, cred ca cel mai mult m-ar ajuta Cursul 2- despre definirea schemei cromatice, Crs 5, despre organizarea spatiului si folosirea culorii pt a obtine efecte vizuale, Crs 7 (sigur!!) despre baie si bucatarie, pt ca mi se pare extrem de practic, Crs 8, despre texturi, materiale, finisaje si Crs 9 despre lumina. Din programa cursului fiecare lectie pare foarte practica si plina de informatii utile. :))

 25. Diana C.

  Am identificat trei subiecte din programa, care ar fi cele mai importante in ceea ce priveste transformarea interiorul mult visat si acestea ar fi:
  – Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice – efectele culorilor asupra unui spatiu conteaza foarte mult
  – Dinamica spatiului – delimitarea spatiului, depozitare, si continuarea aspectelor ce tin de culori 🙂
  – Nu in ultimul rand, baia si bucataria, bineinteles. 🙂

 26. carmen

  Toata programa suna foarte interesant, temele sunt relationate intre ele, nu cred ca pot sa aleg o singura tema. Designul de interior si nu numai, ma pasioneaza din ce in ce mai mult, mai ales ca intentinez sa imi cumpar un aparmanet si ar fi nemaipomenit sa mi-l pot amenaja singura, dupa asimilarea unor cunostinte basic de design de interior, bineinteles.
  Mi se pare foarte interesant Cursul 4 – Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX, intrucat imi place sa fiu informata si despre tendinte.

  succes!!!

 27. Sunt o persoana iubitoare de culori si de aceea imi doresc foarte tare sa fac acest curs. Cele mai interesante aspecte pentru mine din programa au, bineinteles, legatura cu pasiunea mea pentru culori: “Culoarea si efectele ei: definirea schemei cromatice” dar si “Moodboards”.

  Multumesc de provocare, Oana 🙂

 28. Sayuri San

  Scurt si la obiect : Curs 5 – Dinamica spațiului 🙂

 29. Patrascan Sandrina

  Sunt interesata de Cursul 4, Cursul 5 si Cursul 9! Eu cred ca sunt esentiale in amenajarea unui interior simplu, dar plin de stil!

 30. hello, Cursul 5 si Cursul 2 m-ar interesa in mod deosebit:)

 31. Georgeta Angelescu

  Salut! 🙂 Imi doresc sa particip si eu la acest concurs si am postat deja poza pe pagina de facebook. 🙂

  Programa suna foarte interesant si toate temele imi trezesc curiozitatea. Sunt interesata in mod special de tema legata de culori (curs 2), pentru a intelege mai bine ce efect are fiecare culoare asupra starii de spirit si cum ne influenteaza in designul de interior.
  Ma intereseaza in mod special si cursul 5- despre dinamica spatiului si eficientizarea acestuia, pentru a afla cum se poate folosi cat mai bine fiecare coltisor dintr-un apartament mic.

  Sunt foarte entuziasmata si sper sa castig concursul 😀

 32. andrada simona

  Consider că atunci când doresc să îmi amenajez un spațiu interior trebuie să văd din spațiul acela un spatiu de trăit, unde să îmi găsesc liniștea, starea de bine.
  De aceea, consider importante pentru mine cursurile 2, 9 si 10.

 33. Simona Fulea

  Sunt interesante subiectele abordate in programa, ma incanta in mod special Curs 2 – Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice, Curs 5 – Dinamica spațiului si Curs 6 – Stiluri etnice: diversiunea necesară.
  Ceea ce imi place cel mai mult este ca fiecare curs are exercitii practice. Sunt de mare ajutor.
  Zi faina!
  Simona

 34. Diana Ardeleanu

  Cursul 5 mi se pare cel mai interesant – cum sa faci un spatiu mic sa para mare, sau mai putin aglomerat.

 35. Mircea Hîrjău

  Abia astept cursurile 3, 4 și 9! Let there be LIGHT!

 36. Rox Petrescu

  Felicitari si mult succes cu noul vostru proiect Creative Learning! Mi-as dori sa lucrez in domeniu, ma fascineaza designul in general , arta si tot ce este frumos! Ma intereseaza in mod special cursul legat de culoare, de stiluri etnice, efectele luminii si cel mai mult, cursul decoratiuni si accesorii. Sa fie inceputul unui vis implinit! 🙂

 37. Razvan Delcea

  Cursurile 3,5,8 si 9
  multumesc

 38. Raluca Gindila

  cursul 8 🙂

 39. monasilvia

  In mod cert toate modulele acestui curs de design interior imbinate duc la crearea spatiului ideal.
  Insa, legat de interiorul clasic postat de mine, cel mai mult m-ar inspira si ajuta:
  – stilul clasic reinterpretat
  – exercitiile practice – mix&match
  – decoratiuni si accesorii
  Multumesc si imi doresc din suflet sa fac primul pas cu voi in ale designului interior!

 40. Curs 5 – Dinamica spațiului, Curs 6. Stiluri etnice: diversiunea necesară, Curs 9: Efectele luminii într-un interior…ufff..cam toate 🙂

 41. Din programa de curs, pentru a imi transpune visul in realitate, m-ar ajuta:
  Curs 2 – Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice – pentru ca imi place culoarea indiferent daca ne referim la cea a peretilor sau a accentelor de culoare date de obiectele decorative, mobilier, tablouri
  Curs 5 – Dinamica spațiului – chiar si atunci cand vorbim de open space (asa cum mi-as dori eu) trebuie obtinut acel echilibru intre prea plin (incarcat de obiecte si mobila) si prea gol (prea putine piese de mobilier sau decorative care lasa impresia de spatiu in amenajare)
  Curs 8 – Finisaje: materiale și texture – finisajele detaliile care fac diferenta. La fel ca la o haina, chiar daca croiala este impecabila faptul ca haina e sifonata sau din ea „curg” ate, o fac sa fie mai putin atragatoare. In plus finisajele merg mana in mana cu paleta cromatica care imi e atat de draga.
  Curs 9: Efectele luminii într-un interior – m-ar ajuta sa descopar echilibrul dintre zi si noapte, ferestre si corpuri de iluminat, lumina naturala care imbraca spatiul per total si spoturile care accentueaza anumite elemente – un tablou mai special, o delimitare a unei zone de lectura/ luat ceaiul dimineata sau un colt al spiritualitatii.

 42. Adelina-Iulia

  Buna ziua,

  Tocmai am achizitionat un apartament cu 2 camere si cred ca un Curs 5 – Dinamica spațiului, imbinat cu Curs 6 – Stiluri etnice: diversiunea necesară, mi-ar fi de mare ajutor. Ador sa combin modernul cu elemente de folclor…si cred ca acest curs va fi inspiratia mea pentru proiectul “Casa mea”. 🙂

  Multumesc pentru aceasta sansa!
  Ade

 43. Buna ziua echipei,

  Ma pasioneaza subiectul si am inceput deja un proces de self learning pt design interior. Imi dau seama totusi ca dintre subiectele din programa de mai sus toate mi se par interesante si m-ar ajuta; m-ar ajuta sa inteleg concepte, idei si nu numai..m-ar ajuta in special sa pun cap la cap multitudinea de informatii intalnita pana acum 🙂 totusi daca ar trebui sa aleg cursurile pe care le-as astepta cu nerabdare, acestea sunt:
  Curs 1 – Abordarea spațiului în designul interior
  Curs 2 – Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice
  Curs 5 – Dinamica spațiului
  Curs 7 – Baia și bucătăria: abordări practice în design
  Curs 8 – Finisaje: materiale și texturi
  Curs 9 – Efectele luminii într-un interior
  Curs 10 – Decorațiuni & Accesorii

  O zi frumoasa,
  Irina Damian

 44. cristina

  Buna ziua,

  Si, vai ce veste minunata! 🙂 Mie tare mult imi trezesc interesul cursurile despre Finisaje : materiale si texturi, Stiluri moderne : incursiune interactiva in istoria sec. XX si Stilurile clasice reintepretate. 🙂
  Multumesc!

 45. Raluca

  Buna ziua,

  Ce ma intereseaza cel mai mult sa invat din aceasta programa ar fi:

  -Curs 2 – Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice;
  -Curs 5 – Dinamica spațiului;
  -Curs 7 – Baia și bucătăria: abordări practice în design;
  -Curs 8 – Finisaje: materiale și texturi;
  -Curs 9: Efectele luminii într-un interior;
  -Curs 10 – Decorațiuni & Accesorii;

  Si orice alte informatii care mi-ar genera idei neasteptate,care m-ar “bantui” pana le-as indeplini! Iubesc designul interior,ma fascineaza si vreau sa alfu si sa descopar cat mai multe lucruri!

 46. Alina Florae

  Avand in vedere ca ne construim o casuta, cursurile acestea ar fi de un real ajutor.
  Din modulul prezentat, Curs 5 – Dinamica spațiului m-ar interesa in mod deosebit.

 47. Ina Tanasa

  Cata viata poti da unei case, daca stii sa folosesti pasiunea. Toata programa este necesara obtinerii unei armonii in design interior pentru casa de vis. Daca trebuie sa pun accentul acum pe cateva cursuri, acestea ar fi: 1. Abordarea spatiului in designul interior; 2. Culoarea si efectele ei; 9. Efectele luminii in interior; 10.Decoratiuni si accesorii. Ma bucur ca ati creat oportunitatea!

 48. Andreea Lupurici

  Imi place foarte mult stilul Industrial astfel incat cursul 4 – Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX m- ar ajuta cel mai mult sa imi transform in realitate interiorul mult visat

 49. Dana Berghes

  Mă atrage partea de Stiluri etnice: diversiunea necesară – în mare parte pentru că permite schimbări plăcute și utile în spațiul de locuit fără efort prea mare, dar aduce și un aport de universalitate atât practicii în sine de designer de interior, cât și la nivel de atmosferă personală. Finisaje și texturi este un capitol frecvent neglijat în customizarea spațiilor (mai ales în cazul bugetelor nu foarte mari), care cred că ar fi foarte util de stăpânit!

  Mulțumesc!

 50. Ca tanar antreprenor in domeniul design-ului acest curs m-ar ajuta foarte mult pentru a duce conceptul business-ului meu la un nou nivel iar ca subiecte care cred ca ar face acest lucru sunt :
  1. Curs 2 – Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice
  2. Curs 4 – Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX
  3. Curs 7 – Baia și bucătăria: abordări practice în design
  4. Curs 9: Efectele luminii într-un interior
  5. Curs 10 – Decorațiuni & Accesorii

  Cu drag astept sa ajung sa ne vedem la curs , sunt un castigator

 51. Adina Dobrota

  Cursurile care m-ar interesa si care m-ar ajuta:
  Curs 4 – Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX
  Curs 5 – Dinamica spațiului
  Curs 7 – Baia și bucătăria: abordări practice în design
  Curs 8 – Finisaje: materiale și texturi
  Curs 9: Efectele luminii într-un interior

 52. madalina

  buna ziua, doresc sa ma inscriu la concursul pentru Design Interior (m-am inscris la curs si am postat si pe adresa indicata). Ma bucur enorm ca exista acest tip de curs, pentru mine este o adevarata pasiune tot ce este legat de acest domeniu,modul cel mai placut de receere fiind citire unor informatii legate de acest subiect. Lucrez inntr-un domeniu total diferit (bancar) dar mi-as dori ca intr-o buna zi placerea pe care o am pentru design interior sa-mi dea sansa de a crea spatii placute pt alte personae (pina acum mi-am folosit acesta bucurie doar pt a decora prorpia casa)

 53. madalina

  din cursul de design interior una din temele de interes major este legata de ‘culoarea si efectele ei’ – culoarea,lumina si texturile sint cele care, dupa parerea mea, pot face un interior sa fie special sau, dimpotriva,sa -l puna in anonimat (daca nu chiar sa-l distruga complet)

 54. Mara

  Buna,

  Cursul de design interior este un curs care te introduce intr-o alta lume a culorilor, a iluziilor jocurilor de lumini, o lume in care texturile te duc intr-un spatiu mirific.
  Din programa dumneavoastra cursul care mi s-a parut cel mai interesant si pe care nu l-am mai vazut in programa altor cursuri este:

  Curs 6 – Stiluri etnice: diversiunea necesară

 55. Robert Gheorghisor

  Fiindca sunt la inceput de drum, nu pot spune ca ma opresc doar la un singur curs dar daca asta trebuie sa fac, aleg cursul 5.

 56. Florentina Pacea

  Cursul 10 – Decoratiuni&Accesorii. Ma pregatesc sa imi decorez casa si stiu ca modul prin care aceasta poate deveni casa minunata pe care mi-o doresc este integrarea cu succes a decoratiunilor si accesoriilor.

 57. Vlad Teiosanu

  Vreau sa imi decorez casa cu un strop de creativitate, accesorii cu design creativ care sa ma inspire si care sa se potriveasca cu personalitatea mea. I-am dat si un nume acestui nou stil. L-am numit Creativesc, combinarea nonconformismului cu designul creativ accesibil.

  As vrea sa incep cu casa mea si apoi sa le ofer si altor persoane solutii pentru un home deco creativ. De aceea, m-ar ajuta cel mai mult cursurile ‘abordarea / dinamica spatiului’, precum si ‘stilurile moderne’.

 58. Laura Dreptu

  Cursul 3 – Stilurile clasice reinterpretate, pentru ca imi plac obiectele vechi si piesele de mobilier vechi, dar nu mi-ar placea sa traiesc intr-un muzeu, ci intr-un spatiu modern cu elemente clasice, sau invers – clasic cu accente moderne…

 59. Georgiana Curiman

  Ador stilul Eclectic ! Pentru a contura cat mai corect o incapere in aceasta atmosfera trebuie sa indentifici si stapanesti foarte bine elementele definitorii pentru toate stilurile, asa ca pentru mine cele mai interesante subiecte sunt cele cuprinse in Curs 3 – Stilurile clasice reinterpretate si Curs 4 – Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX.

 60. Visez sa aduc acasa stilurile etnice din cursul 6.

 61. Maria Cosau

  Pentru mine amenajarea unei locuinte si crearea unei atmosfere cat mai placute si relaxante, reprezinta un proces destul de complex, pentru care sunt necesare numeroase skilluri, pe care imi doresc sa le deprind/cunosc cat mai bine. De asemenea, mi-as dori sa pot oferi fiecarui invitat “sentimentul de acasa”, si acea relaxare de care au nevoie dupa o zi lunga, iar pentru a face aceasta cred ca cel de al doilea curs, cel despre culori si efectele lor, m-ar ajuta sa descopar efectele culorilor asupra unei locuinte si m-ar determina sa fac schimbarile din prima zi.

  In plus, mi-ar face o deosebita placere sa particip la un curs organizat de Martine Claessens.

  Cu drag,
  Maria

 62. Florina

  Subiectele din programa cursului care m-ar ajuta foarte mult la momentul de fata ar fi: Curs 1 – Abordarea spațiului în designul interior. Cred ca cel mai important la inceput este felul in care abordezi spatiul, contextul in care vei lucra. Si inca unul – Curs 4 – Stiluri moderne: incursiune interactivă în istoria secolului XX – cea mai buna inspiratie.

 63. Stanca

  6, ce poate fi mai frumos decat celebrarea diversitatii prin design!

 64. Valeria Dela

  Evident, intreaga programa este interesanta si cu siguranta va fi parcursa cu placere. Aleg totusi cursul 5-Dinamica spatiului, avand in vedere ca acesta (cat si cursul 7) vizeaza notiuni de volumetrie, care sunt de baza in conceperea unui ambient, si de care orice incepator are nevoie.

 65. Petre Popescu

  Consider folositoare in amenajarea spatiului trimis urmatoarele cursuri: Abordarea spatiului in designul interior, Dinamica spatiului cat si Efectele luminii intr-un interior. Binenteles toate acestea in stransa legatura cu toata programa cursului.

 66. Ruxandra H.

  Cum ador stilul clasic, cred ca cel mai mult imi vor folosi:

  Curs 1 – Noțiuni generale despre abordarea spațiului: formă, culoare, stil, funcționalitate.
  – Cum definim un concept? Firul roșu în designul interior.

  si Curs 3 – Stilurile clasice reinterpretate
  – Sinteza stilurilor în design, moșteniri culturale, reminiscențe traduse contemporan.
  – Piese clasice de mobilier reinvestite în tendințele noului mileniu.
  – Recunoașterea elementelor cheie și integrarea lor în spații actuale.

 67. Adina

  Toate temele mi se par interesante si formeaza un tot unitar. Cursul4 – pentru a aprofunda stilurile moderne, in particular art deco, Cursul 6 – Stiluri etnice , Cursul 9 . Urmeaza sa amenajez baia, mi-ar fi de mare folos Cursul 7

 68. Raluca Popa

  Cel mai mult imi vor folosi cursurile 1 si 2 “Abordarea spațiului în designul interior” si “Culoarea și efectele ei: definirea schemei cromatice”, pentru ca imi doresc sa invat sa aplic in mod corect bazele design-ului interior. Apoi, cursul 6 – “Stiluri etnice: diversiunea necesară”, pentru ca ma pasioneaza tot ceea ce tine de traditiile din diverse zone ale lumii.

 69. Maria

  As vrea sa stiu si eu cine a castigat acest concurs ??

 70. Rox

  Câștigătorul, desemnat prin random.org, este comentariul cu numărul 18. Așadar câștigătoarea este Adriana Eufrosin, cu comentariul din data de 27 martie, 2014, la ora 11:28. Felicitări! Te vom contacta pentru detalii legat de premiu.

 71. Alexandra

  Presupun ca aveti un print screen cu rezultatul pe care il putem vedea si noi (scuze, dar sunt putin suparata pentru ca tocmai un arhitect a castigat concursul).

 72. Varlan Cristina

  Toate subiectele sunt interesante insa cel mai mult ma atrag urmatoarele: Dinamica spatiului, Culoarea si efectele ei, Stiluri clasice reinterpretate, Efectele luminii in interior. Imi doresc un interior fara varsta, in care lumina si culoarea se imbina perfect, pentru a-ti da o stare de bine, de relaxare si buna dispozitie.

 73. Varlan Cristina

  Nu inteleg cum de s-a anuntat deja castigatorul, cand data limita era 8 aprilie 2014.
  “Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, prin random.org. Deadline: marți, 8 aprilie, ora 21.00. Succes tuturor!”.

 74. Burduja Cristina

  Curs 5 – Dinamica spațiului,Curs 6 – Stiluri etnice: diversiunea necesară si ar mai fi si pe practica. incerc sa gasesc solutii pentru sufragerie. Din pacate am un pat la care trebuie sa confectionez cap de pat, intrucat peretele este rece, dar vreau sa pastrez si un aer primitor.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed