Înscrie-te la cursul de Strategie de brand, by CREATIVE LEARNING, în sesiunea de toamnă

Dăm startul unui nou curs de Strategie de brand, susținut de expertul în branding Ștefan Liuțe, în cadrul sesiunii de toamnă a școlii de cursuri creative și interactive CREATIVE LEARNING.

Curs de Strategie de brand - Creative Learning - Designist (6)

Dacă vrei să prinzi un loc la curs toamna asta, scrie-ne cât mai curând pentru înscriere. Toate detaliile despre curs le afli de pe www.creativelearning.ro.

Te înscrii la:

contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning
Numărul locurilor este limitat.

Curs de Strategie de brand - Creative Learning - Designist (8)

Cursul de Strategie de brand se adresează atât celor cu un junior & mid-level în branding, dar și profesioniștilor din alte domenii, tuturor celor care doresc să aducă valoare propriului business printr-o arhitectură de brand coerentă.

Cursul este structurat în 5 întâlniri de seară (de câte 2 ore), plus un workshop (de 4 ore), în care vei aplica ce ai învățat la curs.

Găsești programa detaliată pe www.creativelearning.ro.

Curs de Strategie de brand - Creative Learning - Designist (2)

În ultima vreme se vorbește mult despre start-up, despre antreprenoriat. Una din “criticile” necesare ar fi profesionalismul, coerența demersului reflectată într-o clară arhitectură de brand.

Așa cum spune Ștefan Liuțe, “un antreprenor trebuie să știe (cât mai multe lucruri despre) branding pentru că e principalul responsabil de succesul afacerii.” 

Curs de Strategie de brand - Creative Learning - Designist (7)Ștefan Liuțe este expert în branding de 15 ani și predă ceea ce profesează de 7 ani. Experiența sa înseamnă implicarea în rebranding-ul celor mai cunoscute companii de pe piața din România.

Cea mai importantă investiție pe care o poți face este să înveți și să lucrezi cu profesioniști. Sau, cum ar spune Ștefan: “trebuie să devii confortabil cu ideea de schimbare continuă”. La cursul de Strategie de brand vei înțelege & depăși cele două mari prejudecăți despre branding și vei învăța că: 

1. „Brandingul NU înseamnă ceva de fațadă, superficial.”
2. „Brandingul NU îl fac doar agențiile.”

Curs de Strategie de brand - Creative Learning - Designist (4)

Vei învăța despre importanța acestui domeniu – brandingul – care acum începe să fie mai bine cunoscută și la noi, despre strategiile și soluțiile care, corect explicate & aplicate, pot crește valoarea afacerii tale. Iar fiecare aspect teoretic vine însoțit de studii de caz reale, analiza comportamentului brandurilor de pe piață etc.

Vei schița strategia, elementele de identificare, de comunicare și de comportament/relaționare ale unor branduri imaginare sau ale propriului brand, explicând felul în care acestea generează valoare pentru ele și pentru clienții lor.

Curs de Strategie de brand - Creative Learning - Designist (5)

În cadrul workshop-ului, veți forma grupe și fiecare echipă va prezenta strategia brandului (real sau imaginar) creat. Fiecare prezentare primește atât feedback-ul lui Ștefan Liuțe, dar și al celorlalte echipe. La final, cel mai bun proiect primește un premiu.

Curs de Strategie de brand - Creative Learning - Designist (1)

Și, pentru că vrem ca experiența cursului să fie totală – de la locul unde se desfășoară, la atmosferă și până la gustarea de la pauză -, workshop-ul a inclus și delicii de design, într-o scenografie culinară semnată Flori de Mentă.

Workshops-Creative-Learning-Designist-6 Workshops-Creative-Learning-Designist-9 Workshops-Creative-Learning-Designist-10

Și câteva păreri ale cursanților, după sesiunea de primăvară:

Cursul mi-a confirmat anumite idei, mi-a arătat lucruri noi şi mi-a deschis noi perspective asupra conceperii unei strategii de brand.Totodată mi-a lărgit orizontul de percepţie asupra strategiei brand-ului, m-a ghidat către noi direcţii şi, aprofundând cunostiinţe în acest domeniu, am putut pune corect în aplicare cele învăţate la acest curs.” (Dragoș Bardac)

Ca și programă, cursul este unul foarte intens şi interactiv. Mi-a plăcut foarte mult cum a fost structurat şi faptul că toate noţiunile şi elementele noi prezentate au fost şi explicate (de cele mai multe ori prin exemple concrete). Am rămas după acest curs cu elemente de cultură generală foarte importante pentru mine, cu elemente de branding sau strategie de branding noi, cu o perspectivă mult mai clară a importanţei fiecărei zile petrecute în existenţa unui brand.” (Alexandru Mincă)

M-am simţit foarte bine la acest curs, începând cu partea organizatorică: locaţia a fost una specială, la care s-a ajuns uşor, mi-a plăcut că v-aţi preocupat inclusiv de coffee breaks şi cel mai mult mi-a plăcut cea asigurată de către cei de la Flori de Mentă.

Cursul de Strategie de brand, susţinut de Ştefan Liuțe, mi-a folosit foarte mult, în sensul că m-a ajutat să înţeleg anumite strategii din spatele unor branduri celebre, anumite modalităţi de comunicare, prin exemplele nenumărate, dar şi prin partea teoretică, pe care eu prea puţin o ştiam sau îi acordam prea puţină importanţă.

Cursul a fost bine structurat, Ştefan a fost un foarte bun coordonator şi foarte atent la discuţiile şi exemplele noastre, intervenind pertinent cu completări sau corecturi, acolo unde a fost cazul.

Mi-a mai plăcut de asemenea că audienţa a fost destul de variată – oameni de marketing, PR, folografi, oameni cu business propriu, studenţi – am avut ce schimburi de idei să facem, mai ales în cadrul worshopurilor.

Structura a fost bună, durata la fel, conţinutul la fel. Unde mai pui că a fost şi o atmosferă degajată şi că am fost încurajaţi să participăm activ mereu. Chiar îl recomand cu căldură.” (Adriana Claudia Grigore)

“Cursul mi-a oferit surse de informare, mi-a dat exemple de structuri pe care să le pot folosi pe viitor în cadrul unor procese de branding şi rebranding. Am putut să văd exemple de procese de branding şi rebranding. Și mi-a mai plăcut networking-ul, ca avantaj secundar, cu oameni interesaţi de acest subiect din domenii diferite.” (Alex Octavian Gheorghe).

IMG_0571

Dacă vrei să prinzi un loc la cursul de Strategie de brand toamna asta, scrie-ne cât mai curând pentru înscriere. Toate detaliile despre curs le afli de pe www.creativelearning.ro.

Te înscrii la:

contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning
Numărul locurilor este limitat.

 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed