„Jocuri de putere în echipe” cu Mihaela Reese, speaker la Meet the WOMAN!

Un nou eveniment Meet The Woman, cu Mihaela Reese, Leadership Coach, are loc marţi, 9 iunie 2015, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „Jocuri de putere în echipe”.

„Succesul nostru profesional, fie în corporaţie, fie ca antreprenoare, depinde într-o măsură destul de mare şi de oamenii cu care lucrăm. Alături de Mihaela Reese vom analiza care sunt problemele cu care ne putem confrunta într-o echipă şi cum le putem depăşi pentru a fi eficiente şi pentru ca fiecare membru al echipei să îşi atingă potenţialul”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

mihaela reese

Mihaela Reese

Mihaela are experienţă în leadership development, strategie personală, coaching pentru executivi şi pentru echipe. Folosindu-se de pregătirea ei academică, de natura pozitivă şi de uşurinţa de a vedea lucrurile în perspectivă, Mihaela îşi ajută clienţii să îşi descopere zonele necunoscute şi să se dezvolte, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal.

Cuvintele-cheie care o pot descrie sunt: conexiune, rezultate, inspiraţie, disciplină şi impact.

Mihaela a urmat un EMBA şi a fost, timp de patru ani, General Manager în industria IT&C, ceea ce a ajutat-o să aibă o mult mai bună înţelegere a complexităţii mediului de business. În prezent este Associate Certified Coach la International Coaching Federation.

Detalii despre cum poți participa la eveniment aici.

Banner Mihaela reese

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed