Pe 25-26 iulie revenim la Brașov cu un nou curs de Design Interior

Am numărat multe în ultimele luni: x planuri schimbate, z declarații completate, ț luni până când va începe vara și ne vom întoarce la real life.

Noi spunem că a venit momentul pentru numărători mai distractivecâte zile mai sunt până la cursul tău preferat de vara asta, câți oameni noi și cool vei cunoaște acolo, câte idei creative o să îți vină în timpul workshop-urilor? Pentru că, așa cum am mai spus-o, interacțiunea (în deplină siguranță și cu responsabilitate) naște creativitate, iar dezbaterile face-to-face deschid uși și creează oportunități.

Cursul de design interior de la Brașov deschide noua Summer School Creative Learning: va avea loc în weekend-ul 25-26 iulie, cu un număr de maximum 15 persoane și cu respectarea regulilor de protecție sanitară și de distanțare fizică prinde aici unul dintre ultimele locuri disponibile.

Citește și: Cât de fain a fost la cursul de Design Interior de la Cluj!

Înscrie-te cu un prieten și primiți fiecare 25% reducere.

➤ Când are loc: 25 – 26 iulie (între 10.00-19.00)

➤ Locuri disponibile: 4 din maximum 15

➤ Dacă ai întrebări: contact@creativelearning.ro | 0721 98 44 67

➤ Este un curs intensiv, dedicat începătorilor în designul interior (sau celor aflați la un nivel mediu) și structurat în 4 workshop-uri de weekend = 16 ore de training.

➤ Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Fiecare workshop cuprinde, pe lângă partea de teorie și studii de caz aplicate, exerciții practice menite să te introducă în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

➤ Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare. Vei discuta fiecare proiect în detaliu, atât one-to-one cu profesorul, cât și pe echipe, alături de ceilalți cursanți.

Aici găsești detalii despre programa cursului.

Aici găsești detalii despre trainerul cursului.

Ne vedem curând!  🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed