VORTEX – o nouă colecție David Sandu la Galeria ArtXpert

În această seară (9 mai), de la ora 19:00, va avea loc lansarea noii colecții de bijuterie contemporană VORTEX, semnată de designerul David Sandu. Colecția va fi expusă spre vizionare, apreciere și achiziție în exclusivitate în cadrul galeriei ArtXpert Fine Art Concept-store, aflată pe Str. Puțul lui Zamfir, nr. 45-47 – zona Dorobanți. Despre bijuteriile create de David Sandu ţi-am povestit deja pe Designist, iar inelele acestei noi colecţii arată senzaţional, abia aşteptăm să le vedem pe toate.

Vortex David Sandu - Designist (1)

VORTEX este o colecție compusă din 16 inele cu dimensiuni, forme și ergonomie, care aduc în discuție echilibrul ca pe o înțelegere a poziționării în context. Piesele se aproprie cu linii ferme de lumea formelor vegetale, având ca reper VERTICALA. Simțul verticalei guvernează spațiul și volumetria, regăsindu-se ca expresie artistică în îmbinarea formelor. Orice bijuterie David Sandu este unică și se subsumează unui concept, iar piesele din cadrul colecției se completează și își sporesc reciproc valoarea estetică.

Vortex David Sandu - Designist (2)

Designerul de bijuterie David Sandu, posesor al unor numeroase premii internaționale din domeniu și furnizor oficial al Casei Regale a României, continuă prin această colecție inițiativele de revoluționare și inovare a mediului artistic românesc și de poziționare a bijuteriei contemporane ca formă de artă independentă. Tocmai de aceea, expunerea colecției în cadrul Galeriei ArtXpert face parte dintr-un demers natural de explicare culturală și artistică a bijuteriei alături de celelalte forme de artă.

Vortex David Sandu - Designist (3)

Dacă vreţi să mergeţi astă seară la lansare, e recomandat să sunaţi la numărul de telefon 0721.489.792 sau să scrieţi la pr@artxpert.ro. Accesul se va realiza pe baza listei de la intrare începând cu ora 19.00.

Fotografii: prin David Sandu

One Comment

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed