Cine suntem

Designul este a doua noastră natură. Ca jurnaliști, cu 10 ani de experiență, am scris cu pasiune despre design în interviuri, editoriale despre case din România sau reportaje de la London Design Week cu mult înainte de a ne numi DESIGNIST.

Credem cu tărie că, până la SEO sau Key Word Planner, nu există ingredient mai eficient în online decât un conținut de calitate. Cu această idee am pornit la drum – să îți oferim în fiecare zi cea mai bună selecție de proiecte de design interior, design de produs, arhitectură, evenimente de profil, spații publice, idei de amenajare. Dar nu de oriunde sau de peste tot, ci pe cele mai valoroase din România. Nu o facem din patriotism pur și simplu, ci din convingerea că o vitrină cu cele mai bune proiecte de design românesc va conduce implicit la o validare și din partea consumatorului de design de la noi și de pretutindeni.

Beauty is in the eyes of the beholder, așadar ne rezervăm dreptul să fim subiectivi când alegem despre ce scriem. Prezentăm și vom prezenta doar proiectele pe care noi le considerăm valoroase. Desigur că privim lumea designului și cu un ochi critic. Am ales însă să vorbim mai mult despre ce ne place și să lăsăm deoparte ceea ce ne place mai puțin.

Fiindcă tot e momentul dezvăluirilor, îți mai spunem că suntem mândri că designist.ro este primul proiect de publishing online din România pe zona de design și că l-am lansat în 2011. Iar dacă în toții anii aștia i-am inspirat și pe alții, nu putem decât să ne bucurăm. Am adunat în jurul nostru zeci de mii de oameni frumoși, oameni inteligenți, oameni altfel, printre care te numeri și tu. Îți mulțumim!

Dacă vrei să iei legătura cu noi, pentru a ne face cunoscut proiectul tău sau pentru proiecte speciale, campanii și oferte de publicitate, scrie-ne la designist@designist.ro.

11 Comments

 1. melanj

  wawwwww !!!!!

 2. Alexandra

  Cum putem face cunoscute lucrarile noastre ca si designeri de interior pe
  site-ul dumneavoastra ?

 3. Bună! Așteptăm un e-mail pe adresele menționate la Contact. Mulțumim!

 4. Dorința mea de a discuta cu cât mai mulți oameni despre partea frumoasă a Bucureștiului m-a adus aici, pe designist. Și mă bucur că am descoperit acest site. Voi reveni, cu siguranță. Îmi dă impresia că e făcut de oameni plini de entuziasm și idei out-of-the-box. Și astea sunt molipsitoare. 🙂

 5. Sura

  Oare cand ajung designerii de obiect romani sa aduca acest domeniu minunat la alt nivel decat la cel de mestesugarit? Sunt minunate lucrurile care le fac, dar ar trebui ca designul de produs sa ia amploare caci creativitate romanilor este putin latenta.
  Haideti designeri, mai mult curaj!

 6. Bogdan

  Un astfel de curs suplineste 6 ani de facultate de Arhitectura?

 7. Designist

  Bogdan, te referi oare la cursul de Design Interior? Raspunsul nostru este NU, nu suplineste 6 ani de facultate de Arhitectura si, de altfel, nici o alta facultate. Este un curs pentru incepatori si pasionati si exact asa il si comunicam, iata toate detaliile aici: http://creativelearning.ro/portfolio-list/interior-design/

 8. Ionescu Vlasimir

  Ilike Your site

 9. Lukacs Zoltan

  Buna ziua!

  Lukacs Zoltan ma numesc si va scriu in numele WalledPanels.Noi suntem producatori de Panouri 3D WalledPanels.Avem un magazin online http://www.walledpanels.ro si am dori sa stim daca pe site ul D-voastra s-ar putea publica articole de ale noastre.

  Daca da ,va rog sa-mi scrieti conditiile si costurile aferente.

  Multumesc !

 10. Designist

  Bună ziua! Vă mulțumim pentru mesaj. Rugămintea noastră este să ne trimiteți un e-mail la designist@designist.ro și vom reveni acolo cu toate informațiile.

  O zi frumoasă în continuare!

 11. peter dudas

  Bună ziua,

  Am dat de site-ul dumneavoastră și aș dori niște informații. Sunt un Industrial Designer și am activat câțiva ani buni în Italia ca și designer, design director și o perioadă scurtă în Finlanda. Propuneți cumva pe site-ul dumneavoastră designeri, și dacă da în ce mod? Vă mulțumesc

Leave a Reply