Cine suntem

Designul este a doua noastră natură. Ca jurnaliști, cu 10 ani de experiență, am scris cu pasiune despre design în interviuri, editoriale despre case din România sau reportaje de la London Design Week cu mult înainte de a ne numi DESIGNIST.

Credem cu tărie că, până la SEO sau Key Word Planner, nu există ingredient mai eficient în online decât un conținut de calitate. Cu această idee am pornit la drum – să îți oferim în fiecare zi cea mai bună selecție de proiecte de design interior, design de produs, arhitectură, evenimente de profil, spații publice, idei de amenajare. Dar nu de oriunde sau de peste tot, ci pe cele mai valoroase din România. Nu o facem din patriotism pur și simplu, ci din convingerea că o vitrină cu cele mai bune proiecte de design românesc va conduce implicit la o validare și din partea consumatorului de design de la noi și de pretutindeni.

Beauty is in the eyes of the beholder, așadar ne rezervăm dreptul să fim subiectivi când alegem despre ce scriem. Prezentăm și vom prezenta doar proiectele pe care noi le considerăm valoroase. Desigur că privim lumea designului și cu un ochi critic. Am ales însă să vorbim mai mult despre ce ne place și să lăsăm deoparte ceea ce ne place mai puțin.

Fiindcă tot e momentul dezvăluirilor, îți mai spunem că suntem mândri că designist.ro este primul proiect de publishing online din România pe zona de design și că l-am lansat în 2011. Iar dacă în toții anii aștia i-am inspirat și pe alții, nu putem decât să ne bucurăm. Am adunat în jurul nostru zeci de mii de oameni frumoși, oameni inteligenți, oameni altfel, printre care te numeri și tu. Îți mulțumim!

Dacă vrei să iei legătura cu noi, pentru a ne face cunoscut proiectul tău sau pentru proiecte speciale, campanii și oferte de publicitate, scrie-ne la designist@designist.ro.

8 Comments

Leave a Reply