Posts Tagged 'parchet stratificat'

Cum integrezi 4 spații într-o singură încăpere? Ne arată un apartament nou din București.

Sună ca un joc de strategie: îți pui la bătaie îndemânarea, logica și imaginația, treci de încercările spațiului și găsești soluția. Așa a gândit proiectul de mai jos echipa Kulcuș (arh. Anca Ionescu și arh. Alexandra Nicolau): o singură încăpere

/ 3 Comments

Cum integrezi 4 spații într-o singură încăpere? Ne arată un apartament nou din București.

Sună ca un joc de strategie: îți pui la bătaie îndemânarea, logica și imaginația, treci de încercările spațiului și găsești soluția. Așa a gândit proiectul de mai jos echipa Kulcuș (arh. Anca Ionescu și arh. Alexandra Nicolau): o singură încăpere

/ 3 Comments

Malul însorit al mării a ajuns în Lujerului, într-un apartament de trei camere luminoase.

Ai putea spune că e wishful thinking, dar noi spunem că e o sursă de inspirație reglată exploatând calitățile spațiului disponibil. Responsabilă a fost arh. Anca Ionescu (Kulcuș), care s-a imaginat la malul mării încă de la prima vizită în

/ No comments

Malul însorit al mării a ajuns în Lujerului, într-un apartament de trei camere luminoase.

Ai putea spune că e wishful thinking, dar noi spunem că e o sursă de inspirație reglată exploatând calitățile spațiului disponibil. Responsabilă a fost arh. Anca Ionescu (Kulcuș), care s-a imaginat la malul mării încă de la prima vizită în

/ No comments

“Vrei lumină? Lumină îți dau!” – sau așa ar spune apartamentul bucureștean cu 80 m de benzi led

Atunci când proprietarii unui apartament nou și foarte spațios (102 mp) din București i-au spus echipei Miso Architects, care urma să se ocupe de amenajare, că își doresc un spațiu luminos, cu un mare accent pus pe funcționalitate, noul lor

/ No comments

“Vrei lumină? Lumină îți dau!” – sau așa ar spune apartamentul bucureștean cu 80 m de benzi led

Atunci când proprietarii unui apartament nou și foarte spațios (102 mp) din București i-au spus echipei Miso Architects, care urma să se ocupe de amenajare, că își doresc un spațiu luminos, cu un mare accent pus pe funcționalitate, noul lor

/ No comments