Guest writers

Ana Alexandra Blidaru portret
Ana Alexandra Blidaru
Este manager cultural și director executiv al Festivalului internațional de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania. Realizează grafică și identități vizuale ca freelancer și se implică în toate proiectele în care crede cu adevărat. Ana a studiat fotografie și asta se simte în tot ceea ce face.

Diana Blinda
Diana Blînda
Este antreprenoare din 2004 și conduce, împreună cu Liviu Souca, Hansen Office Design. Vorbește cu pasiune și implicare despre design și trăiește înconjurată de frumos. Călătorește mult, pentru că inspirația și energia din călătorii e ca o sevă care o ajută să reziste vieții imprevizibile din București. A învăţat că, dacă nu ai curaj, nu o să ţi se întâmple nimic spectaculos niciodată. Aflați mai mult despre Diana, pe blogul ei dianablinda.com.

Portret
Floriana Dumitru
Este autoarea minunilor aromate create de Flori de mentă, cu Vlad Baltagi aflat în spatele obiectivului. Deși sunt la început de drum, ei creează unele dintre cele mai apetisante scenarii de food styling, cu dulciuri şi gustări proaspete şi delicioase şi, nu în ultimul rând, idei originale. Creativitatea înseamnă totul pentru ei, de aceea ei semnează rubrica noastră de Food Design.

Genoveva Hossu
Genoveva Hossu
Genoveva Hossu este fondator şi managing partner Ingeno. A urmat cursurile „Kelly Hoppen Design School” (Londra) pe care, împreună cu anii de experienţă profesională, le-a transformat în temelia profesiei de decorator, pe care o descrie ca fiind arta de a dezvălui personalitatea clienţilor săi. Genoveva se implică activ în proiectele ei, în care investeşte multă muncă, pasiune şi vizite anuale la târguri de specialitate, conferinţe şi evenimente de profil.

Ileana-Raducanu
Ileana Răducanu
Conduce revista ELLE Decoration în calitate de redactor-șef și este o mare susținătoare a  proiectului Designist.ro. Ne știm de mulți ani, din press trip-uri, de la conferințe de presă, ne-am întâlnit la multe răscruci de drumuri spre evenimente care aveau de-a face cu industriile creative. Este, ca și noi, o mare susținătoare a designului românesc.

Andreea Zaharia
Andreea Zaharia
S-a mutat în Elveția pentru a-și continua studiile, dar și pentru a se întâlni cu noi visuri, provocări și experiențe. Este îndrăzneață, creativă, curioasă și plină de energie molipsitoare. Are flerul unui designer de interior, de aceea era și unul dintre cei mai buni editori pe vremea când lucram împreună pentru o revistă glossy de amenajări interioare. Ne bucurăm sa fim din nou în aceeași echipă.

2 Comments

  1. […] Guest writers […]

  2. […] Guest writers […]

Leave a Reply