Posts Tagged 'riflaje de lemn'

La doi pași de mare și un pas de lanul de floarea soarelui: The Pines Boutique Villa din Vama Veche

Dacă îți liniștești gândurile în curte, sub răchită, e foarte posibil ca vreo adiere să-ți aducă un pic din muzica de pe plajă. Apoi, însă, când revii în cameră și dai de pereții albi care parcă prind lumina în ei

/ No comments

La doi pași de mare și un pas de lanul de floarea soarelui: The Pines Boutique Villa din Vama Veche

Dacă îți liniștești gândurile în curte, sub răchită, e foarte posibil ca vreo adiere să-ți aducă un pic din muzica de pe plajă. Apoi, însă, când revii în cameră și dai de pereții albi care parcă prind lumina în ei

/ No comments

Mai puțin design, mai multă micro-arhitectură: în București, două apartamente au renunțat la delimitări și au devenit unul singur.

Inițial, am vrut să rezumăm proiectul celor două apartamente adiacente de la intersecția dintre Calea Moșilor și strada Zece Mese spunându-ți că încăperile curg una în alta și înapoi, ordonate de un traseu al funcțiunilor și de o fațadă curbă.

/ 2 Comments

Mai puțin design, mai multă micro-arhitectură: în București, două apartamente au renunțat la delimitări și au devenit unul singur.

Inițial, am vrut să rezumăm proiectul celor două apartamente adiacente de la intersecția dintre Calea Moșilor și strada Zece Mese spunându-ți că încăperile curg una în alta și înapoi, ordonate de un traseu al funcțiunilor și de o fațadă curbă.

/ 2 Comments

Din Cenușăreasă în prințesă sau povestea unui apartament bucureștean de pe Calea Victoriei

Cu diferența că, dacă în povestea Fraților Grimm Cenușăreasa își câștiga rolul de prințesă veritabilă doar pe timp de noapte, apartamentul modest din Calea Victoriei s-a folosit în primul rând de lumină, fie ea naturală sau artificială, ca să se

/ No comments

Din Cenușăreasă în prințesă sau povestea unui apartament bucureștean de pe Calea Victoriei

Cu diferența că, dacă în povestea Fraților Grimm Cenușăreasa își câștiga rolul de prințesă veritabilă doar pe timp de noapte, apartamentul modest din Calea Victoriei s-a folosit în primul rând de lumină, fie ea naturală sau artificială, ca să se

/ No comments