Delta Studio Design Expo se întoarce: start pentru ediția a III-a. Tu te-ai înscris?

A devenit deja un reflex ca, pe final de primăvară, să vizităm expoziția dedicată designului românesc și noutăților în materie de mobilier, finisaje, obiecte sanitare și accesorii a prietenilor noștri de la Delta Studio, care a ajuns, iată, anul acesta la a III-a ediție.

Vă amintiți că, în 2016, ne-am bucurat să vedem asocierea dintre piesele de mobilier ale brandului Formmat și lumea modei în cadrul Delta Studio Design Expo, care a reunit în showroom-ul Delta Studio din strada Progresului nr. 1-3 peste 30 de expozanți.Delta Studio Design ExpoAbia așteptăm să descoperim noutățile care s-au remarcat la târgurile internaționale de profil de la Bologna (Cersaie) și Valencia (Cevisama), pentru că așa ne-a obișnuit de-a lungul anilor echipa Delta Studio. Și, pentru că ne sunt buni prieteni, ne-au oferit deja câteva imagini la care să visăm până la vernisajul din această primăvară.

Brandul surpriză este Poliform, care aduce în prim-plan conceptul despre mobilier contemporan à la Milano.

Delta Studio Design Expo Bucătăria My planet de la Poliform vorbește despre ordine și culori naturale.

Delta Studio Design ExpoRever de la Poliform ne arată că și patul poate să fie protagonist în decor.

Plăcile ceramice nu puteau lipsi dintr-o expoziție Delta Studio, așa că iată și cele mai noi apariții din cataloagele Porcelanosa, pe care pasionații de design și actorii principali din industrie le-au putut admira la târgurile Cevisama și Cersaie.

Delta Studio Design ExpoPlăcile ceramice Mirage by Venis de la Porcelanosa

Delta Studio Design ExpoPlăcile ceramice Cosmos by Venis de la Porcelanosa

Iar pentru pasionații de sanitare smart, Delta Studio promite noi colecții inovative sosite direct de la Messe Frankfurt.

Kludi și noua colecție Ameo

Și dacă anul trecut expoziția a vorbit despre modă, anul acesta schimbă puternic focusul și se îndreaptă spre tehnologie. Tema Smart Home Design pe care și-au propus-o cei de la Delta Studio va aduna cele mai inventive idei de inserare a tehnologiei în decorul de zi cu zi al casei.

Dacă și tu ești unul dintre tinerii designeri cu o pasiune pentru tehnologie și ai un proiect din zona smart design, atunci trimite propunerea ta – fie că vorbim de mic mobilier sau de decorațiuni inteligente, împreună cu o scurtă descriere și 5 fotografii low resolution, la adresa marketing@deltastudio.ro, până pe 15 aprilie 2017. Vei fi contactat de echipa Delta Studio, dacă te vei afla printre cei selectați, iar proiectul tău se va bucura de expunere în cadrul expoziției care va dura o lună întreagă. Detalii aici.

#Update. Pentru a permite cât mai multor designeri să își pregătească proiectele speciale de smart design, cei de la Delta Studio au prelungit perioada de înscriere cu încă o lună, până pe 15 mai. Așa că, dacă nu ai reușit să te organizezi, mai ai aproape două săptămâni la dispoziție să îți trimiți aplicația către marketing@deltastudio.ro.

Iar dacă nu ești designer, notează-ți în calendar că, la începutul lui mai, ai ocazia să vezi cele mai noi colecții Delta Studio și una dintre cele mai hot expoziții de design din oraș. 🙂

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed