Cât te costă să amenajezi creativ un apartament de 2 camere într-o garsonieră de 37 mp

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_14

Totul a început de la o cameră goală de 36,75 mp și de la provocarea pe care ne-a lansat-o ansamblul rezidențial The Park, din București, la finalul anului trecut. Un proiect în care noi, cei de la Designist, am trecut de partea cealaltă a fileului și am jucat rolul designerului de interior. Vă spunem că nu e deloc ușor, mai ales când ai un buget fix, chiar restrictiv, și când principala cerință a brief-ului este să folosești cât mai mult design românesc.

Un proiect care ne-a bucurat, ne-a adus multe satisfacții și care ni s-a potrivit mănușă. Este unul dintre cele 5 noi showroom-uri de la The Park, pe care vi le-am prezentat rând pe rând.

Cat-te-costa-sa-amenajezi-un-apartament-de-doua-camere-intr-o-garsoniera-de-37-mp_23

Noi zicem că am reușit, fără a cheltui o avere, să conturăm una dintre cele mai cute garsoniere din București, dar asta rămâne să ne confirmați voi. Sperăm să vă placă mai ales vouă, celor cu spirit tânăr și iubitori de culoare :). Și da, garsoniera este de vânzare! (update: între timp s-a vândut).

Conceptul amenajării interioare este semnat de noi, prin colega noastră Elis Popescu. Din echipă, au făcut parte arh. George Barbu, pentru proiectarea mobilierului custom made, dar și mai bine de 20 de designeri români de produs, care semnează designul unor obiecte prinse în amenajare.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_2

Bugetul a fost de 6.600 euro + TVA și a inclus toate piesele de mobilier, corpurile de iluminat, decorațiunile, accesoriile, mânerele, salteaua, cuvertura de pat, finisajele decorative, manopera, materialele echipei de lucru, electrocasnicele (mai puțin combina frigorifică, care poate fi ulterior încorporată în mobila de bucătărie, în corpul special prevăzut).
Ce nu a inclus: parchetul și gresia din bucătărie, ușile, tâmplăria cu geam termopan, centrala termică, caloriferele, zugrăveala cu vopsea lavabilă albă, finisajele și obiectele sanitare ale băii, acestea fiind toate parte din dotările standard ale apartamentelor din blocul The Park.

Elis a pornit de la ideea de a contura un decor urban, cu accente ludice, presărat cu elemente mai puţin convenţionale: leagănul ce completează zona de conversaţie, etajere cu cărţi stivuite pe post de noptiere sau ilustraţii cu mesaje care te invită la interpretare şi îţi stârnesc un zâmbet în colţul buzelor.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_22

Garsoniera are o suprafață utilă de 36,75 mp și, chiar dacă e un spațiu compact, am pornit de la ideea că cel/cea/cei care vor locui aici NU și-ar dori să doarmă pe o canapea extensibilă. 🙂 Deşi un spaţiu mic pare mai uşor de amenajat şi mai puţin costisitor, el de fapt impune o serie de limitări. Acestea cer uneori soluţii mai complicate şi mai scumpe decât în cazul unor spaţii generoase.

“Am ţinut foarte mult să disciplinăm spaţiul, rezultând astfel 5 zone esenţiale pentru o locuire confortabilă: vestibul, bucătărie, living, dormitor cu dressing, loc de luat masa. Am reuşit, dacă vreţi, să amenajăm un apartament de 2 camere în 36,75 mp!”, aflăm de la arhitect.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_16Pernuța decorativă este semnată de brandul românesc Maluuj. Preț: 95 lei, o poți comanda aici.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_8

Livingul a fost conturat pornind de la două elemente de bază: o canapea galbenă şi covorul ţesut manual de artista Maria Mihalachi din Piatra Neamţ, care are menirea să “aşeze” amenajarea în spaţiul decorativ şi artistic românesc. Astfel, nu e un living de oriunde, ci un living dintr-un apartament din România. 🙂

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_7

Alegerea canapelei a fost în sine o mică aventură. Iniţial, alesesem tot o canapea galbenă de două locuri de la made.com, un brand din UK, despre care v-am povestit acum ceva timp pe designist.ro. Acest brand din păcate nu livrează în România, așa că ne-am fi străduit să o aducem cu un transportator de la noi. Până am făcut toate demersurile necesare, modelul acela de canapea nu a mai fost disponibil, iar după ce am suferit vreo două zile după canapeaua respectivă am comandat online această canapea made în Poland (wintech.pl), care are trei locuri şi, în plus, a fost mai ieftină – 1.848 de lei prin vivre.ro.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_6“Cea mai mare provocare și, în același timp, o mare consumatoare de timp, a fost jonglarea cu Excel-ul în care notam fiecare piesă comandată, cu preţul aferent – bugetul iniţial presetat de către beneficiarul The Park fiind de 6.000 euro + TVA. În cele din urmă, am ajuns la o investiţie finală de 6.600 euro + TVA (adică aprox. 8.200 euro). Sigur, tocmai atunci când ai nişte constrângeri, fie ele de buget sau de spaţiu, apar exact acele soluţii şi idei la care altfel nu te-ai fi gândit”, povestește Elis.Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_20Masa cu 3 picioare este din lemn masiv și a fost realizată la comandă de Brut Concept în colaborare cu Laura Iosub. Preț: 880 lei.

 • Comoda și biblioteca din lemn (gama Nornas) sunt IKEA și au costat împreună 1.598 de lei.
 • Covorul creat de artista Maria Mihalachi este țesut la război, din lână. Prețul (pentru l 80 x L 140 cm) a fost de 351 de lei.
 • Draperiile (model Sanela), perdelele (model Lill) și galeria (model Racka) sunt IKEA și au costat împreună 286 de lei.
 • Ilustrația Apartment Cat este semnată de George Roșu, de cumpărat prin colorhood.com. Preț (50 x 70 cm): 262 de lei.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_21Căsuțele decorative din lemn vin de la Deco-box, creație Liliana Stoica, și au costat 120 lei/setul de 10 căsuțe. 

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_15Garsoniera noastră are și un loc de joacă. 🙂 Leagănul este semnat de timișorenii de la UȚA Furniture și a costat 226 lei. Noi am ales modelul UȚA 2. Tema de amenajare a presupus, pe lângă încadrarea într-un buget rezonabil, și reflectarea apropierii proiectului rezidențial de Parcul Tineretului. Astfel, a apărut ideea de a folosi leagănul -un element inedit pentru o locuință.

Leagănul care atârnă din tavan şi care funcţionează la interior mai degrabă ca un element decorativ, ludic, făcând conexiuni cu spaţiul exterior (parcul Tineretului din imediata apropiere) şi cu priveliştea superbă peste coroanele copacilor, este detaşabil astfel încât vara îl poţi lua cu tine în parc, ataşându-l de creanga unui copac, la o şuetă cu prietenii sau într-o pauză de dat cu rolele.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_1

Corpul de mobilier multipurpose (L 263 x 39 x 263 cm), cu două fețe, creează un vestibul, dar este și paravan pentru zona de odihnă, fără să blocheze lumina naturală. Nu este un corp masiv și plin, ci dimpotrivă designul său, realizat de arh. George Barbu, este un joc simetric de spații pline și see through. A fost realizat la comandă cu o firmă de mobilier din PAL și MDF și a costat 4.516 lei. Ce înglobează acest corp:

 • o zonă de cuier cu oglindă
 • două pantofare
 • diverse compartimente deschise, unde poţi așeza un rucsac, o geantă, coşuleţe cu chei şi multe alte lucruri indispensabile într-o casă
 • un compartiment unde poţi “parca” un troller mediu (ne imaginăm că viitorul locatar este un adevărat călător designist) sau cizme mai înalte
 • un dulăpior pentru depozitarea aspiratorului
 • etajere deschise pentru cărți, obiecte deco sau pentru cutii de depozitare (cutiile negre textile sunt IKEA și au costat 15 lei/buc.)
 • 6 sertare (3 pe partea cu holul și 3 pe partea cu dormitorul)

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_12

Livingul este separat de bucătărie printr-o masă lungă și îngustă, un hibrid între o masă și un corp de bar.  Are aceeaşi înălţime cu blatul de lucru, tocmai pentru a nu obtura trecerea luminii , dar mai ales pentru a deveni blat de lucru suplimentar în bucătărie.

Sub această masă (blatul are 50 cm lăţime), am gândit o etajeră pe rotile, cu două fețe, astfel încât, atunci când viitorii locatari au oaspeți, aceasta se poate muta cu ușurință, rezultând spațiu la masă pentru 6 persoane. În rest, există spaţiu liber pentru a sta confortabil cu picioarele şi pentru ca scaunele de bar să poată fi poziţionate și faţă în faţă.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_13

 • Masa este realizată pe comandă, după schițele noastre, pe cadru metalic vopsit în câmp electrostatic. Preț: 2.984 lei (include și corpul mobil din MDF gri deschis)
 • Ceasul este Diamantini & Domeniconi (model Riccio, îmbrăcat în bumbac croșetat tip bob de orez). Am fi avut și alte opțiuni made in RO, dar acesta se potrivea perfect aici! A costat 593 lei, îl poți comanda pe introdesign.ro

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_9

Scaunele de bar sunt rotative, prin urmare înălțimea lor este reglabilă – pot deveni și taburete,  în completarea canapelei din living, dacă ai oaspeți. Sunt din lemn de brad și costă 100 lei/buc. Le-am găsit, după multe căutări, pe bricowood.com, din Piatra Neamț. A trebuit să le finisăm cu un lac special. Pernuțele gri sunt IKEA.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_10

 Farfuriile zburătoare (un set conține două farfurii și un bol) sunt creația lui Dragoș Motica (prin ubikubi.ro) și costă 31 de euro/setul.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_25 Pendantele de deasupra mesei sunt din fetru, cu fir textil și sunt semnate de Anca Fetcu. Prețul lor a fost de 700 de lei, iar Anca le-a creat special pentru dimensiunile mesei. În restul zonelor, am folosit 4 plafoniere Philips (modelele Twirl și Ecomoods) comandate prin lampishop.ro. Prețul lor a ajuns la 970 de lei. Lampadarul negru din living este tot Philips (model Jasper) și a costat  336 lei. 

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_4 Bucătăria a fost realizată la comandă după schițele arhitectului. Fronturile sunt din MDF, iar interiorul este din PAL, desigur, pentru a ține costurile în frâu. Blatul este din lemn de mesteacăn și a fost cumpărat de la IKEA împreună cu mânerele metalice. Prețul mobilierului de bucătărie, cu tot cu cele două blaturi, mânere și iluminat LED, a fost de 7.417 lei. Chiuveta și bateria sunt Pyramis și au costat 250 lei, respectiv 380 lei. Electrocasnicele sunt Whirlpool și le-am obținut la prețuri mai bune decât în magazine. Au costat 1.640 de lei (plita + hota + cuptorul). Combina frigorifică se va încorpora ulterior în mobilier, în compartimentul special prevăzut. 

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_17Patul este model Mandal, de la IKEA. Cele 4 lăzi de depozitare ne-au convins că este alegerea cea mai bună pentru o garsonieră. Preț: 1.199 lei. Dressingul este din PAL neted, cu uși culisante, are două compartimente principale (pentru el şi ea) și a costat 2.172 de lei. Pentru că am realizat mobilierul custom made cu aceeași firmă, am obținut o reducere de preț la costul total al întregului mobilier.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_24

În dormitor, am folosit un sticker de perete care ține loc de tăblie de pat, tocmai pentru că spaţiul de aproximativ 50 cm dintre biblioteca multifuncţională şi pat nu ne permitea să irosim nici un centimetru. În acelaşi spirit, pernele decorative cu vulpi adormite sunt realizate din restul de material de la draperii, după ce le-am scurtat, personalizate de artista Ioana Bănică  – o poți contacta prin facebook: Marele Deget Mare.

Lămpile de veghe, pentru citit, sunt două becuri decorative cu fir textil suspendate de două console din lemn cumpărate de la IKEA – o soluţie pe care am mai văzut-o în diverse amenajări şi care a redus costurile, fără să facem rabat de la partea decorativă.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_19

Cărţile care plutesc pe perete sunt fixate cu ajutorul unei etajere speciale – Conceal Double Shelf by Umbra, design Miron Lior, câştigător al mai multor premii de design. Cărţile joacă astfel rol de noptieră. Preț: 186 lei/bucata prin homedeco.ro. Becurile Edisson cu fir textil au costat împreună 280 lei – prin tiffany-art.ro.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_18

Am ţinut că fiecare zonă să aibă un punct al său de atracţie și nu am neglijat holul. Astfel, volumul care înglobează baia a fost tratat diferit: cu ajutorul unui şablon creat de designerii de la Stencilit (un duo format dintr-un român şi o estoniană) am reuşit să personalizăm cei doi pereţi cu simbolurile cărţilor de joc, mergând în continuare pe firul ludic al amenajării.  Ne-a luat aproape o zi întreagă, dar a meritat! 🙂 Șablonul a fost un cadou de casă nouă de la Stencilit, dar el nu costă mult – 30.50 euro /buc.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_3

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_26

Ca să recapitulăm, așa arăta garsoniera când am văzut-o prima dată: goală și însetată de culoare 🙂

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_5

Ana Bănică de la Cai Verzi pe Pereți ne-a ajutat să montăm sticker-ul Mesteceni. Am avut nevoie de două kit-uri, preț: 180 lei/kit. Îl poți comanda și tu online aici.

Cat te costa sa amenajezi un apartamet de doua camere intr-o garsoniera de 37 mp_27Și nu în ultimul rând, suntem onorați că livingul garsonierei este pe cea mai recentă copertă ELLE Decoration. 🙂

Garsoniera

Dacă suntem pe stilul tău și dorești consultanță pentru amenajarea locuinței tale, scrie-ne pe adresa designist@designist.ro.

Fotografii: Alex Boghian, Robert David

61 Comments

 1. Maia

  Buna ziua,
  Foarte simpatic spatiul 😉 felicitari!
  Intrebare: se pot mentiona si furnizorii de mobilier din pal/mdf ? Am observat ca restul au fost notati.
  Multumesc & mult succes in continuare. 🙂

 2. Designist

  Multumim, Maia! Ne bucuram ca te inspira acest spatiu.Firma care a realizat si montat mobilierul la comanda, dupa schitele noastre, este Unicorn Center.

 3. Super tare, Elis şi echipa!!!!! Felicitări!!!!

 4. Felicitari, este foarte “intima”! Masuta, covorul si canapeaua mi-au luat ochii. In plus, in ciuda mobilei pare a fi extrem de incapatoare si asta vine cu siguranta din organizarea spatiului. La cat mai multe proiecte de succes! 🙂

 5. Mihai Macrea

  Excelent ! Spatiul util este folosit in intregime (cu folos !) iar design-ul interior este cu mult bun gust ales ! 🙂
  Felicitari si succes in continuare !

 6. elena

  Imi place mult cum au inserat galbenul in design. Simplu, comod, vesel 🙂

 7. Raluca

  Foarte dragut! O buna sursa de inspiratie pentru mine! Mi se pare foarte scump mobilierul de bucatarie si nu inteleg de ce e asa. Puteti sa-mi spuneti dimensiunile ei? Intreb pentru ca tocmai sunt in cautarea mobilierului de bucatarie pt casa noastra in constructie si imi doresc (fireste!) cel mai bun raport calitate-pret. Dar MDF cu PAL la 7400 lei mi se pare foarte mult pt niste dimensiuni, presupun, reduse.

 8. Elis

  Draga Raluca, ne bucuram ca iti place! Bucataria (are sertar Jolly, precum si picurator) nu ni se pare scumpa. Iata si o defalcare a preturilor din bucatarie:
  Mobilierul efectiv (interior din PAL, fronturi din MDF) = 5.938 lei (include si transport si montaj)
  Blat din lemn Hamarp (l-am cumparat de la IKEA, ne-am dorit sa fie din mesteacan; firma de mobilier putea furniza doar din stejar lacuit si nu am vrut asa) = 499 lei x 2 bucati (am inclus aici si blatul din lemn folosit pentru masa metalica – care devine un blat de lucru suplimentar in bucatarie)
  Manere pentru 16 usi (tot IKEA, model Ulsvbo) = 141 lei
  Iluminat cu banda LED invizibila, deasupra blatului = 310 lei
  Solutie protectie blat = 30 lei

  Total = 7.417 lei

 9. Diana

  Felicitari pentru proiect chiar este unul foarte reusit !!!! As cumpara cu drag aceasta “casa” pentru ca a trecut demult de titlul de garsoniera !
  Sunt foarte curioasa cum arata si baia !!!

 10. Catalina

  Ideea cu leaganul mi se pare geniala! Felicitari! Nu am remarcat un frigider in bucatarie..Mi-ar placea sa vad cum ati amenajat si baia..

 11. Designist

  Multumim, ne bucuram ca-ti place! Combina frigorifică este incorporbila, în compartimentul special prevăzut. Nu ne-am dorit ca frigiderul sa fie la vedere, ci mascat.

 12. Designist

  Diana, iti multumim frumos pentru aprecieri! 🙂 Asa este, Elis & team au incercat sa inglobeze cat mai multe functiuni. Asupra baii nu am intervenit, de aceea nu este prezentata, toate baile din bloc sunt deja finisate si dotate cu obiecte sanitare. Mai multe informatii poti obtine de pe site-ul ansamblului.

 13. Designist

  Elena, iti multumim! 🙂

 14. Designist

  Multumim, Mihai! Ne bucuram ca-ti place! 🙂

 15. Designist

  Viviana, iti multumim! 🙂

 16. Elis

  Draga Lavinia, iti multumim si ma bucur ca ne urmaresti! 🙂

 17. Shwan Sebastian

  Felicitari, foarte frumos!

  Intrebare: Baia?

 18. Irina

  Garsoniera arata senzational!!!
  PS imi puteti spune de unde ati achizionat becul cu cablu de langa pat?

 19. Designist

  Multumim, Sebastian! Asupra baii nu am intervenit, de aceea nu este prezentata, toate baile din bloc sunt deja finisate si dotate cu obiecte sanitare. Mai multe informatii poti obtine de pe site-ul ansamblului rezidential.

 20. Designist

  Ne bucuram ca-ti place! 🙂 Becurile decorative sunt de la Tiffany Art. Am mentionat in articol.

 21. Elis, felicitari, arata senzational garsoniera. Si maine m-as muta in ea. La leagan in casa visez de cand aveam 12 ani, de cand l-am stricat pe cel pe care ni-l instalase tata la tocul usii, intre camere 🙂

 22. Elis

  Draga Irina, îți foarte mulțumim! Leagănul e o plăcere, e foarte accesibil ca preț, deloc greu de montat și iată cum garsoniera are și un loc de joacă… 🙂

 23. Madalina

  foarte, foarte frumos. cu ce lac ati finisat scaunele taburet de la masa din blat? Am si eu masa din blat in bucatarie si vreau sa cumpar un scaun asa, dar as vrea sa-l si finisez.

 24. Irina

  Buna. foarte reusit proiectul. Referitor la leagan, imi puteti spune de unde a fost achizitionat?
  Multumesc mult si felicitari! 🙂

 25. Tania

  Buna ziua, superb acest apartament!! Si multumim pentru idei si sugestii, eu m-am inspirit mult la amenajarea propriului apartament de la voi!! Vreau sa va intreb cum o putem gasi pe doamna Maria Mihalache din Piatra Neamt? cum putem gasi covoarele ei de vanzare? Multumesc

 26. Designist

  Leaganul este de la UTA Furniture (Timisoara). Am mentionat in articol (in dreptul uneia dintre iamginile cu leaganul), unde gasesti si linkul catre pagina lor de facebook. Ne bucuram mult ca-ti place! 🙂

 27. Designist

  Ne bucuram ca-ti place! Ti-am trimis datele via email. 🙂

 28. Designist

  Multumim, Madalina! Nu am putea sa-ti comunicam marca de lac, este un lac rezistent, pentru lemn, ales de echipa cu care am colaborat pentru lucrarile de santier.

 29. Andrei

  De ce spune lumea in Bucuresti “pe comanda” in loc de “la comanda”. Imi suna atat de gresit! Am mai auzit bucuresteni zicand ca ei se duc “pe club”.

  In afara de asta, super articolul. Foarte frumos ca ati mentionat toate sursele pentru obiectele pe care le-ati folosit. Si amenajarea bate la distanta multe alte kitch-uri scumpe de prin revistele romanesti de “design”. Bravo voua!

 30. Designist

  Andrei, iti multumim pentru aprecieri! Cat despre “pe comanda” vs. “la comanda”, credem ca ai dreptate, desi “pe comanda” este intrat in uz si folosit pe scara larga. Probabil ca este rezultatul “abrevierii” mai lungului “mobilier pe masura, la comanda”. 🙂 Oricum, comentariul tau este inca un semn ca avem un public atent si exigent, ceea ce ne place!

 31. Catalina

  Imi plac mult si pendantele..mi-as dori si eu asa ceva..aveti idee cum pot da de designer?

 32. Designist

  Ne bucuram ca-ti plac! Iata pagina de facebook oficial: https://www.facebook.com/ByAncaFetcu?pnref=lhc

 33. Cristina

  Este superb! Un mare respect pentru atentia deosebita la detalii si mai ales, pentru inglobarea in amenjare a unui numar atat de mare de produse de design romanesc. Toata admiratia echipei care s-a ocupat de realizarea proiectului!

 34. mirel

  dar nu ati pus nici o poza din baie. si a doua intrebare este unde isi pun oamenii hainele si pantofii? in rest araata foarte frumos.

 35. Bună, Mirel!

  Nu am pus nicio poză din baie, pentru că aceasta era deja amenajată când am început amenajarea garsonierei – finisajele și obiectele sanitare fuseseră deja alese și montate, prin urmare nu a intrat în proiectul nostru. Cât despre corpurile de depozitare generoase, ele există sub forma corpului ce desparte “dormitorul” de hol – prevăzut cu spații de depozitare pe ambele laturi: atât pentru pantofi, cât și pentru haine, accesorii, dar și pentru a-ți lăsa geanta/rucsacul, chiar și pentru troler. În plus, pe peretele de lângă pat, a fost realizat la comandă un dressing foarte încăpător. Dacă citești cu atenție explicațiile foto, vei afla și mai multe detalii. 🙂

  Mulțumim!

 36. Norbert

  Buna,

  Felicitari pentru amenajare! As vrea sa stiu daca lampile de veghe din dormitor sunt custom sau se pot cumpara asa din magazin?

  Mersi,
  Norbert.

 37. Bună, Norbert,

  Sunt custom și le poți face chiar tu: din console de lemn cumpărate de la IKEA, pe care înfășori becuri vintage cu fir textil. 😉 În explicațiile foto ale dormitorului (le găsești în articolul de mai sus) am dat toate detaliile despre surse și costuri.

  Mulțumim!

 38. Anda

  foarte frumos si proaspat 🙂 ma bucur si ca s-a folosit (destul de) mult design romanesc, trebuie incurajat cat mai mult! ca avem de unde 😉 singura “durere” a fost ceasul ala albastru – un pret enorm, mai ales in comparatie cu celelalte elemente, care erau si frumoase si aveau si un pret proportional! e simpatic, e adevarat, dar de banii aia puteati sa mai luati inca cinci scaune romanesti :))) dar nu vreau sa inchei cu o nota critica, asa ca va felicit pentru design – si per ansamblu, si luat in detaliu, e o placere!

 39. Alina

  Arata minunat! E incredibil cum at reusit sa aduceti atata culoare intr-o camera goala. In curand ma voi muta si eu intr-un apartament din complexul din N-E Bucurestiului si cu siguranta ma voi inspira de la voi in amenajarea lui. Leaganul, lampile de veghe si etajerele din dormitor m-au cucerit!

 40. Anca Gheorghe

  Felicitari ! Foarte frumos si plin de inspiratie ! Deja ma gandesc ce idei sa fur … ma faceti sa visez cu ochii deschisi ! Imi place

 41. Camelia

  WOW, ce dragut e! Este super! Eu sunt Cami, btw.

 42. Camelia

  Cami sunt eu si sunt extrem de incantata de aceasta garsoniera. Este superba. Mi-am luat si eu o garsoniera de curand si sper sa fie la fel de misto ca asta.

  PS: cand sunt trista, imi aduc aminte ca sunt un ponei si imi revin. Adica devin bucuroasa.

 43. Cornel

  Cea mai interesanta piesa este leagănul semnat de UȚA Furniture.

 44. Buna!

  Dintre amenajarile de la The Park, cel mai mult mi-a placut garsoniera. Imi place cum au imbinat trei functionalitati diferite intr-un singur spatiu care pare aerisit si luminos. Dormitorul este despartit in mod ingenios de intrarea in garsnoiera cu ajutorul unui corp de mobilier care raspunde foarte bine nevoii de depozitare. Imi place ca s-au folosit culori complementare pe niste tonuri neutre pentru a scoate in evidenta piesele de amenajare. Obiectele decorative “jucause” precum leaganul, stickerul sau lampile suspendate invioreaza garsoniera fara sa o incarce, dandu-i un aer tineresc. Eu insami locuind intr-o garsoniera, nu m-ar deranja sa fac schimb cu proprietarul noroc al acestui spatiu. 🙂

 45. Maria

  Punctul de atractie principal il constituie leaganul. Si cu asta cred ca am spus tot.

 46. Nicoleta

  Covorasul se asorteaza de minune cu canapeaua, creand un spatiu de locuit cald, primitor, ce te duce cu gandul la primavara sau vara. De fapt, covorasul merge cu intreg decorul iar Elis a facut o treaba excelenta, creand un loc in care oamenii pot deveni mai optimisti, mai visatori, mai relaxati. Felicitari!

 47. Raluca

  E minunat cuibul, cu leagăn cu tot, cu toate detaliile lui (poate mai puțin ceasul) și îmi place că multe idei vin de la designeri români.

 48. Andreea

  Foarte frumos structurat si amenajat, imi place ca este practic.
  Puteti sa imi spuneti unde ati facut mobila de bucatarie? Sunt in cautare de ateliere de tamplarie si m-ar ajuta o recomandare.

 49. Madalina

  Buna ziua,

  Imi puteti spune va rog cum pot achizitiona covoarele dnei Maria Mihalache din Piatra Neamt?

  Multumesc frumos

 50. Magda

  Buna ziua,

  Imi dati va rog datele de contact ale atelierului de mobila de unde ati comandat corpurile de bucatarie?

  Multumesc frumos

 51. Ramona

  Bună.
  Îmi puteți trimite va rog linkul pentru canapeaua galbena?
  Este superba

 52. Catmen

  Mobila si toate decorațiunile sunt scumpe. Garsoniera putea fi amenajată cu mult mai puțini și cu mai mult gust.

 53. Oana

  Ca si spatii de depozitare ce solutie ati gasit? Ma refer la sifonier… 🙂 femeile au haine multe si muuuulti pantofi 🙂

 54. Designist

  Oana, vei vedea dressingul in stanga patului, este un dressing generos. Apoi, corpul care separa dormitorul de zona intrarii functioneaza si ca spatiu de depozitare. Povestim in articol despre aceste lucruri. 🙂

 55. Ramona

  Minunat. O locuinta calda, confortabila si jucausa. Felicitari!

 56. Elis Popescu

  Mulțumesc și mulțumim mult!

 57. Catalin

  Buna! Suntun mare admirator al acestei garsoniere. Chiar si dupa atatea ani, imi place mult si o dau tot timpul ca exemplu. In articol nu am vazut mentionat despre pat, ati putea sa imi spuneti daca a fost cumparat de undeva, sau realizat la comanda? multumes

 58. Elis Popescu

  Buna, Catalin! Multumim pentru aprecieri! Patul este model Mandal, de la IKEA – am mentionat in articol. Nu cred insa ca mai este in colectia curenta.

 59. Raluca

  Sa stii ca si eu vreau sa fiu un ponei! Multumesc ca mi-ai adus amine de asta!

 60. Cantha

  Un model de inspiratie adaptat nevoilor zilelor noastre, indraznet si modern!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed