Pam, pam! Vine el Made in RO, un NOU Made in RO, cu numărul #10!! Pe 16-17 decembrie, get ready.

Gata, dragii noștri, invitația este oficială. 🙂 Un NOU Made in RO, ediție aniversară, se întâmplă pe 16 & 17 decembrie, în cea mai NOUĂ zonă creativă a Bucureștiului. NOUL Made in RO are loc la NOUL Impact Hub Bucharest, proaspăt mutat în intersecția de la Timpuri NOI, pe Splaiul Unirii nr. 165 – Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1.

La Timpuri NOI, spații NOI, colecții NOI, branduri NOI. Și, bineînțeles, tot NOI, Designist.ro, și VOI. Și NOUL abia începe. 🙂

Mai întâi să vă spunem, pe scurt, povestea afișului. Ca la fiecare Made in RO, vizualul promovează creația unui designer român. Compoziția grafică poartă semnătura talentatei Ana Bănică, de la Cai verzi pe pereti, și nu rămâne captivă pe afiș, ci ia forma unui festiv sticker de perete, pe care poți scrie cu creta. Noi am ales să scriem Love design & Be Merry!, dar tu poți scrie orice. Sticker-ul poartă numele Xmas@Made in RO și îl poți achiziționa de pe site-ul caiverzipepereti.com! Noi am comandat deja vreo 4, ca să bifăm parțial lista de cadouri.

Ceainic by Ceramic Sparrow

Pe 16 și 17 decembrie, te vei întâlni cu cei mai talentați designeri români și colecțiile lor de piese ceramice, home & deco, jucării originale sau lămpi cool, bijuterii și accesorii fashion, mici decorațiuni, obiecte fine de papetărie, agende pentru visuri și planuri de 2018…

Peste 60 de branduri românești, selectate de noi în urma apelului de proiecte, vin la Made in RO #10 din întreaga țară – o bună parte dintre acestea în premieră: nu le-ai mai văzut, n-ai mai auzit de ele până acum. Se pregătesc colecții pentru a fi lansate la Made in RO – unele sunt atât de proaspete încât nu au încă fotografiile profesionale făcute. Dar noi te vom ține la curent, așa cum te-am obișnuit. Ca să-ți poți face listele de cadouri din timp, stai cu ochii pe designist.ro – o să găsești aici poveștile obiectelor și ale creatorilor.

Clopoței by Little Houses

Ne place schimbarea și ne place să vedem că, de ceva timp încoace, forfota creativă a Bucureștiului depășește granițele centrului, așa cum este, de fapt, normal să fie. Ne alăturăm mișcării de descentralizare. Iubim centrul, dar vrem să trezim la viață și cartierele sau zonele industriale. De aceea am ales ca această ediție Made in RO să fie găzduită de NOUL Impact Hub, mutat de curând în această nouă zonă creativă a Bucureștiului – Timpuri Noi, la doar o stație de metrou de Km 0 al capitalei. Și vom reveni cu un articol pe larg despre această nouă “pepinieră” creativă. 🙂

Căni iernatice by Alexandra Radu

Și încă ceva: gustul aromat al celei mai bune cafele din oraș va fi asigurat, ca de obicei, de Origo, iar quiche-urile, prăjiturile și cozonacii with a twist de la talentații cofetari și patiseri House of Cookies, despre care noi ți-am mai povestit. Sigur vei avea nevoie de un popas de la cumpărăturile designish, cât să-ți tragi sufletul și să-ți bifezi cadourile pe listă.

Pandantiv by Most Precious – ca să mototolești cu responsabilitate
ambalajele de cadouri 🙂
Cercei Micul Prinț – Utopic by Mona Vulpoiu

Plicuri cool by Lemnia

 

Geantă din piele by Iutta

Vor expune: Abru, Adora Costa, Alexandra Radu, Alina Ceramics, Anima, Artefact room, Atelier Merci, Atelier RSVD, Atelier437, Atelierul de Porțelan, BUMbagR, Căsuța cu cerdac, Ceramic Sparrow, Christine on the Clouds, Contemporia, Cork Boutique, Cosânzeana, Cristina Masnitz Jewelry, Cufir, Deco-Box, Deep Design Concept, Devla Accessories, Differenzial Kraft, Don Papillon, Efemere, Fig, Foldo, GloryBox, Halfdrop, IF, Ioana Petre, Iutta, Joyelissimo by Gena Tudor, Lehel Jewelry, Lemnia, Lia Pfeiffer, Little Houses, Meșteshukar ButiQ, Metal Creativ, Moon, Most Precious, Noah, Noha Nicolescu, Oana Stoica Ceramics, Open Minds, Personajul LoL by Dan Pierșinaru, Rusbo Design, Serebe, Sonjaline, Spoonfool, Square Art Studio, Una ca Luna, Unca Studio, Utopic by Mona Vulpoiu, Woodish, Zulunatic, Zuriell și alții.

Le mulțumim partenerilor media pentru că susțin designul #madein RO: Radio Guerrilla, ELLE Decoration, Bookaholic.ro, SUB25, SMARK, LIFE.ro, Glamour, RaisaBeicu.ro, IQads, Catchy, Zeppelin, Cooperativa Urbană, UrbanKid.ro, modernism.ro.

Eșarfă-bijuterie by Efemere Toys for Boys by Rusbo Design
Jucărie pufoasă by Lia Pfeiffer

Lumânare minimalistă by Anima

Noua colecție de ceramică by Una ca Luna

Când: 16-17 decembrie
Unde: Impact Hub – Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1
Bilet de intrare: 10 lei
Facebook event: aici

Ne vedem la Made in RO, ediția #10pe 16 & 17 decembrie, la NOUL Impact Hub Bucharest din Timpuri Noi Square – Splaiul Unirii 165, clădirea 2, etajul 1. Iar ca să știi cum ajungi și în ce clădire intri, am pregătit un colaj pentru tine:

La Timpuri NOI, spații NOI, colecții NOI, branduri NOI.
 Poți da GOING la event aici.

Fotografii: prin designerii prezentați

One Comment

  1. […] următoarele zile și – de ce nu? – și pentru cele de anul viitor. Le găsești pe toate la Made in RO #10, târgul de design românesc de weekendul acesta, 16 și 17 decembrie, de la Impact Hub Bucharest […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed