CONCURS ÎNCHIS: câștigă un loc la cursul de design interior de la Brașov!

UPDATE 19 aprilie ▶ Concursul s-a terminat, iar câștigătorul a fost ales: felicitări, Camelia Niță! Camelia, ai fost contactată pe mail și așteptăm răspunsul tău în maximum 3 zile, începând cu data de 19 aprilie 2021. Să ne revedem cu bine pe Designist.ro! 🙂

Chiar dacă timpul pare să stea în loc și acum, am intrat deja în al treilea an în care organizăm cursul de design interior de la Brașov, în cadrul Creative Learning, școala de cursuri practice și interactive, care îți dă idei despre cum să te reinventezi.

O nouă ediție a cursului de design interior va avea loc la Brașov pe 22-23 MAI! Este vorba despre un curs intensiv, de weekend, care însumează 16 ore de training. Lecțiile cuprind, pe lângă partea de teorie și studii de caz aplicate, exerciții practice care te introduc în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

În așteptarea noii ediții de la Brașov, am pus la cale un concurs!! menit să ne arate că designul interior și creativitatea pot sparge ușor monotonia de fiecare zi 😉.

Dacă nu vrei să lași participarea ta la curs în voia sorții și vrei să te înscrii deja la curs, ai o reducere de 10% pentru plata integrală. Iar dacă vii cu un prieten, reducerea se dublează pentru fiecare dintre voi! Detalii AICI.

🔔CONCURS: poți câștiga un loc la cursul de design interior de la Brașov, unde vei crea planuri de amenajare și moodboard-uri, vei lucra aplicat și vei discuta proiectele în detaliu atât one-to-one cu profesorul, cât și pe echipe, cu ceilalți cursanți. Valoarea unui loc la curs este de 1.290 lei, iar acest loc la curs poate fi al tău!

Îți dăm chiar acum, mai jos, toate detaliile despre cum participi la concurs 😉.

🔔 Ca să intri în concurs, trebuie să bifezi 3 pași simpli: 

  1. Răspunde-ne, printr-un comentariu la acest articol (vezi secțiunea de comentarii mai jos), la întrebarea: Cum plănuiești să îți eficientizezi spațiul de acasă în următoarea perioadă? Ce schimbări practice ai pe listă? răspunsurile vor fi jurizate de echipa noastră, iar premiul va merge către cel mai creativ comentariu.
  2. Abonează-te la newsletter-ul designist.ro – vei primi pe e-mail, imediat după abonare, un cod de discount special pe care îl poți folosi dacă te înscrii în perioada aprilie-august 2021 la oricare dintre cursurile din portofoliul Creative Learning ➡ abonează-te în căsuța specială de aici.
  3. Abonează-te la newsletter-ul creativelearning.ro găsești căsuța de abonare aici (scroll down)

Atenție! Pentru fiecare dintre pașii de mai sus, trebuie să folosești aceeași adresă de e-mail. Comentariile care nu sunt dublate de abonările la newsletter nu vor fi incluse în tragerea la sorți. Comentariile nu vor apărea automat pe site, ci vor trece printr-o etapă de moderare înainte de publicarea pe site. Ca urmare, te rugăm să aștepți cu răbdare, comentariul tău va fi publicat curând după ce îl postezi.

Cursul se va desfășura fizic, la sala de clasă, cu un număr de maximum 15 persoane, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare fizică. Citește mai multe despre calendarul cursului, despre programă și trainer, aici.

Deadline: 18 aprilie, ora 23:59.

Succes tuturor! 😊

13 Comments

  1. Cristian Ionescu

    Ha, ce bine că sunt primul! Sper să fie cu buru-buru și la tragerea la sorți! Ce aș dori să fac? Să transform biroul în terasă și șifonierul într-o casă, canapeaua într-un pat și covorul în… în… de dus la reciclat! N-ar strica o zugrăveală – nici nu mai stau la tocmeală! Pereții sunt afumați și nu de la poluare, ci de la… fumez-prea-mult-în-casă-oare? Și să fie cu noroc, să ne vedem la soroc, unde altfel, la Brașov!

  2. Camelia Nita

    Ce as face… dacă banii mi-ar da pace?!
    Spațiul dat: 2 camere, 1 adult, doi copii, o pisica. Spațiul dat nu se poate mari; soluțiile de eficientizare a spațiului, pe termen scurt, ar fi: transformarea dormitorului (tuturor celor 3 persoane) doar in dormitorul copiilor; prin înălțarea podelei de la mijlocul camerei către zona de ferestre. Pe “podețul” astfel creat ar sta birourile copiilor. Unul la stânga, altul la dreapta, ambele sub fereastra. Sub acest “podeț” ar sta pitite paturile, pe timp de zi, ieșind ca un ‘sertar’, pe timp de noapte. Cele doua zone ar fi delimitate stânga-dreapta prin câteva trepte. Astfel, dintr-o singura camera s-ar crea un spațiu cu multiple funcționalități: spațiu de studiu, spațiu de odihna și spațiu de recreere (“ascunderea” paturilor pe timp de zi conferă mai mult spațiu de joaca).

    Congrats for the good job, @ designist team!

  3. Cristina

    In primul rand vreau sa renunt la toate lucrurile inutile si sa traiesc cat mai minimalist posibil. Stilul minimalist mi se pare lipsit de stres, simplu, armonios si imi da o stare de bine.
    Nu imi plac lucruri la vedere, asa ca as cauta o modalitate de a ascunde tot ce sare in ochi.
    Locul care imi place cel mai mult e terasa, pe care as amenaja-o in stilul boho-chic cu multe luminite, plante si zone de relaxare.

  4. Florentina

    Cum ma aflu in etapa de construire a unei case, planul meu este ca acel spatiu sa inspire:
    – sustenabilitate
    – functionabilitate
    – respiratie

    As vrea ca aceste “concepte” sa se rasfranga in toata amenajarea interioara, cu acent special pe simplitate. O atentie deosebita as acorda-o spatiilor de depozitare, prin imbinarea laturii estetice cu cea functionala., (pentru o utilizare optima), totodata respectand proportiile spatiului.

  5. Stefanescu Vanina

    Am planuri mari în vara asta! Înainte de a mă apuca de treaba, voi face o mică ,,ședință de familie” cu soțul și copilul meu. Vom așterne împreună, pe o foaie de hârtie, toate nevoile și dorințele familiei, visurile noastre cele mai mărețe. Apoi după ce visam bine 😊, vom filtra totul prin ,,filtrele” priorităților, stilului de viață, a disponibilității financiare și a detaliilor ce țin de structura, amplasare și compartimentarea apartamentului nostru, din acest moment.
    Primele 3 acțiuni pentru eficientizarea spațiului, pe care le am în minte, în acest moment sunt: comandarea unei noi bucătării, mult mai bine compartimentate și până la plafon gândite, deoarece am o bucătărie lungă și îngustă și mereu pare aglomerată, integrarea unui birou acasă, pe balconul din living, pentru a putea crea o zonă unde să ne putem concentra atunci când lucrăm online și nu dorim să ,,mirosim a tocăniță”, iar a treia acțiune este pentru băiețelul nostru: îi voi crea spații de depozitare jucării, accesibile pentru el, in coșuri sau cutii etichetate, pentru a-l putea încuraja să fie ordonat și a putea menține curațenia mai mult timp, astfel încît să nu arate, uneori, ca după cel de-Al Doilea Război Mondial. 😊

  6. Corina

    O mare provocare eficientizarea spatiului pentru noul apartament pe care l am achizitionat de curand,dar avand parte de provocari mai mari in viata de zi cu zi ,perioada aceasta a fost o placere pentru mine.
    Pe scurt,un apartament de 3 camere marisor pentru ce exista pe piata acum,dar fara nici un spatiu de depozitare gandit de dezvoltator.
    Asadar ,pentru ca totusi tin la libertatea de miscare si detin multe lucruri dragi mie am creat spatii suspendate si sifoniere pana in tavan:
    Dormitor matrimonial:desfiintarea unui dressing f ingust si intunecos intr un sifonier in forma de L pana in tavan
    Baie :dulap pt ustensile de curatenie cu litiera pisicutelor incorporata (cu spatiu de acces circular )
    Dormitorul baietelului meu:sifonier pe toata lungimea camerei cu patutul incorporat in foarma unei casute
    Bucatarie :dulapuri suspendate ,impartite in 2 (pentru acces usor la cele necesare )de 2 latimi diferite
    Livingul:aici inca ma gandesc si am nevoie de ajutor 😀Si de unde as putea invata mai bine decat echipa designist!!

  7. Dumitrascu Raluca

    Pentru ca suntem in proces de amenajare a noii locuinte, dorim ca aceasta sa fie cat mai luminoasa, aerisita, baby-friendly, sa inspire natură si liniste. Pentru aceasta, vom alege nuante calde, materiale naturale, plante curgatoare.
    Pentru eficientizarea spatiului doresc sa creez mobilier functional. Pentru a invata sa imbin cat mai bine simplitatea cu functionalitatea, imi doresc acest curs.

  8. Marta Chirilov

    Pe principiul: fă Rai din ce ai, am decis ca nu ne trebuie o casa mai mare ci o eficientizare a spatiului pe care-l avem. Ultimul an a insemnat o provocare din perspectiva timpului petrecut in interior, fizic si mental, dar si prin perspectiva copilului de 2 ani, care iincepe sa revendice din ce in ce mai mult spatiu, pe care va trebui sa-l armonizam astfel incat fiecare dintre noi sa se simta cel mai bine acasa. De la amenajarea unui spatiu de dining optim, la reorganizarea bibliotecilor si a spatiului de depozitare a hainelor, acestea sunt reperele in jurul carora incepem sa ne reconstruim spatiul.

  9. Raluca Bogza

    Bună! 🙂 Vreau să vă mulțumesc, înainte de toate, pentru oportunitatea de a participa la acest concurs.
    Să mă prezint, în 2-3 cuvinte, înainte de a-mi expune ideile. Mă numesc Raluca, am 19 ani și de aproape 3 ani dezvolt o pasiune pentru noțiunea de design, atât interior, cât și de produs.
    Am observat în ultima vreme că mereu, acasă, mă împiedic de tot felul de lucruri, piese de mobilier, de care nu am nevoie întodeauna. Astfel, m-am gândit la o serie de schimbări care, consider eu, m-ar ajuta în a eficientiza spațiul de care dispun, mai ales că este vorba de un apartament cu doar 2 camere.
    În ceea ce privește livingul, aș opta pentru o măsuță Transformer, care atunci când casa este goală, să fie folosita doar ca masă pentru cafea, iar atunci când sunt musafiri să se extindă. Consider că astfel aș putea salva din spațiu si aș putea valorifica designul camerei într-un alt mod.
    În dormitor aș pune un pat rabatabil, încorporat în mobilier. Astfel, ziua aș folosi camera drept birou (odată ce patul este strâns, să existe și un birou încorporat), iar seara biroul să fie ascuns de pat.
    Pentru a folosi cât mai practic spațiul de care dispun pentru bucătărie, aș opta pentru niște corpuri lungi, până în tavan, compartimentate cu cât mai multe rafturi. Pentru sticle, probabil aș folosi niște corpuri Jolly. Totodată, mi-ar plăcea ca masa să fie una pliabilă, pe perete, pentru a ocupa spațiul doar atunci când este necesară utilizarea ei.
    Acestea sunt schimbările majore de care m-aș ocupa în perioada următoare.
    Succes tuturor!

  10. Lavinia Erghelan

    Anul ăsta am dus multi-tasking-ul la alt nivel.
    Ziua lucrez de acasă cu o mână pe telefon și cealaltă în oala de ciorbă, iar seara fac schițe, iau măsurători și dau scroll pe Pinterest după idei.
    În weekend suntem cei mai „cuminți” vecini, dar deja ne cunoaștem între noi după sunetul de bormașină.
    2 persoane, 2 camere, 2 birouri.
    Păi și în a cui dormim? Cu patul lângă birou, ne-am prins că ne-o dă cu somn.
    Nu ne-a trecut prin cap să ne luăm un pat dulap.
    Bugetu-i mic și visurile-s mari.
    Ne plac ofertele, așa că 2 în 1 sună bine și în sufragerie.

    Ideea de bază: Facem un separeu din plăci înguste de lemn, în cea mai mare cameră pe care o avem.
    Pe o parte vom avea spatiul de dormit, într-un stil organic, cu elemente de lut, în care terracota și albul vor predomina și vor aduce liniște și căldură.
    De cealalta parte, vom avea spatiul de lucru al prietenului meu, care face cursuri online și are nevoie să filmeze. Decorul va fi gandit în funcție de valorile brandului și ce vrea el să transmită. Trăiască moodboardul! Și în mod sigur luminile vor fi un challenge în redesign-ul acestui spațiu.

    Cât despre invitați, oricine vine la noi în vizită, rămâne în bucătărie. Avem norocul de a avea un spațiu mare și vrem să-l transformăm în zona de dining, jocuri și povești. Deja începe să aiba un aer rustic, ușor tropical, cu multe plante și elemente de natură și lemn, ceea ce face spațiul să fie cald și în același timp wild.

    Pentru mine, fiecare cameră/spațiu, are o poveste și o energie și îmi doresc mult să aduc unitate în diversitate, pe lângă funcționalitate și eficiență.

    Tare mi-ar plăcea să trec la nivelul următor și la design interior, nu doar la multitasking 🙂

  11. Diana Coman

    Bună ziua,
    Eu as dori sa fac niște modificări care sa dea casei un aer luminos, ordonat, aerisit.
    Avem o casa saseasca, construita în 1896, mansardata, căreia doresc sa ii dau o alta destinație.
    As înlocui ușile mobilierului de bucătărie, cu alte fete, intr-o culoare pastelata, as pune parchet laminat la parter, ar vopsi scara interioara și barnele de lemn de pe tavan în alb/crem/bej/gri.
    As reconditiona unele piese de mobilier, vopsindu-le și retapitandu-le. As merge toata casa pe culori neutre alb/gri, cu niște accente de culoare care sa se regăsească în mai multe locuri din casa.
    As zugravi și as reface (poate cu alta culoare) rosturile faianței și gresiei de la baie. As schimba corpurile de iluminat.
    Mulțumesc!

  12. Ana Maier

    Planuiesc sa:
    – scap de lucrurile pe care le folosim rar spre deloc;
    – adaugam un dulap pe balcon in care sa punem lucrurile putin folosite care nu sunt afectate de frig;
    – mobilez balconul astfel incat sa devina o mica zona de relaxare simpla si aerisita;
    – regandesc pozitionarea plantelor din apartament astfel incat sa fie cat mai mult spatiu, iar plantele sa fie cat mai bine puse in evidenta pentru calitatile si structura lor;
    – schimb draperiile gri monotone intr-o culoare care sa deschida camera/care sa complementize culorile din apartament;
    – fac jocuri de lumina pentru zilele inorate si pentru serile relaxante (lampi si alte lumini care sa difuze lumina in moduri care sa complementeze incaperile si care sa creeze o atmosfera relaxanta);
    – reorganizez baia si bucataria intr-un mod cat mai practic si util astfel incat incaperile sa fie cat mai aerisite si usor de folosit, fara prea mult obiecte la vedere, doar cele strict necesare;
    – schimb mobila din bucatarie cu una pana in tavan pentru a avea cat mai mult spatiu pentru depozitare;
    – eliberez holul care este foarte mic astfel incat sa fie cat mai mult spatiu la intrare, sa ramana in el doar papucii si hainele pe care le folosim cel mai des;
    – schimb pozitia mesei astfel incat atunci cand nu o folosim sa ocupe mai putin spatiu sau sa o inlocuiesc cu una rabatabila care sa se plieze pe perete cand nu este folosita si sa avem scaune rabatabile pentru ea.

  13. Ioana Maria Pasc

    Ideea care mi-a furat cel mai mult imaginația e amenajarea unei terase + bucătării de vară, care să dea direct în grădină. Am “copt” ideea încă de anul trecut, de la debutul pandemiei când jumătate din zi plănuiam cum aș putea să dorm și să exist doar afară, departe de pereții care simțeam că mă strâng – visam cum o să pot sta pe terasa mea să lucrez, să gătesc în bucătăria de vară, să mângăi patrupezii, să admir grădina, să mă bucur de multe guri de aer proaspat, de un petec de libertate, atât de necesar în perioada asta.

    Provocarea practică vine din faptul că mi-aș dori să existe și apă în bucătăria mea ideală de vară, ceea ce înseamnă țevi de scurgere și apă trase de-a lungul curții pavate (tzzzz, sună un pic intimidant). Visez apoi la o podea de lemn, o pergolă acoperită cu un acoperiș translucid prin care să intre lumina, plante cățărătoare pe toate laturile scheletului de lemn (neapărat o minunată glicină), o mobilă de bucătărie de exterior amenajată în stil Provence, o canapea comodă care te invită la relaxare și un balansoar în care să uiți de tine în timp ce citești cartea preferată. Iar în tot decorul ăsta aș integra și câteva piese recondiționate păstrate de la bunicii mei: un cuier pictat din lemn, o chiuvetă de curte și câteva copaie din lemn pline cu flori.

    Și toate astea să le pot face și atunci când plouă, pentru că de azi am propria mea bucătărie de vară acoperită! Ce fericire.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed