Film, muzică, experiențe – petrece vara festivalurilor cu noul IQOS ILUMA ONE

După ce IQOS ILUMA, lansat în această vară în România, a fost deja prezent la întâlniri speciale cu membrii comunității în cele mai importante evenimente culturale ale anului, IQOS prezintă ILUMA ONE în următoarele evenimente de top ale sezonului. Când e vorba de un eveniment de calitate, IQOS este mereu acolo, cu cele mai noi și mai surprinzătoare propuneri.

Vara aceasta, inovația IQOS aduce un nou produs în portofoliu – IQOS ILUMA ONE reimaginează confortul și oferă o experiență superioară, fără efort. ​Grație SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM, IQOS ILUMA ONE nu are lamelă, adică nu trebuie curățat. Niciodată.​

IQOS ILUMA ONE oferă până la 20 de utilizări consecutive, la o încărcare completă și vine în cinci variante de culori: pebble beige, pebble grey, moss green, sunset red și azure blue, dar și cu o gamă variată de accesorii pe care le puteți descoperi pe iqos.ro.

La finalul lunii, în perioada 24-27 august, are loc Central Park Wine Festival în Parcul Central din Cluj-Napoca. Momente speciale au loc în fiecare dintre cele patru zile, în care organizatorii așteaptă vizitatorii nu doar cu vinuri de calitate, dar și cu experiențe gastronomice complete. Bucătari naționali și internaționali gătesc live într-o bucătărie amenajată în mijlocul parcului, iar cei prezenți pot gusta din delicatesele pregătite în fața lor.

Evenimentul este menționat de specialiști în rândul celor mai mari evenimente de profil din lume, în top cu faimosul Aniane Wine Festival din Franța, Budapest Wine Festival din Ungaria și World of Pinot Noir din SUA. IQOS ILUMA ONE nu putea să lipsească din această combinație și își invită comunitatea să descopere noul produs, dar și alte surprize special pregătite pentru ei, în spațiul amenajat special în Parcul Central.

Începutul toamnei ne găsește tot la Cluj, gata pentru cea de-a doua întâlnire promisă cu iubitorii de jazz. După ce și-a desemnat câștigătorii la International Jazz in the Park Competition, Jazz in the Park îi invită acum pe scena mare a artiștilor consacrați. Festivalul revine în Parcul Etnografic Romulus Vuia din Cluj Napoca, în perioada 1-3 septembrie, iar spațiul IQOS este în același loc și anul acesta, și promite momente speciale, surprize inedite și experiențe de calitate. Fix așa cum ne-au obișnuit.

Cine preferă să-și petreacă vacanța la malul mării se poate bucura de muzică pretutindeni. IQOS îți umple vara cu surprize direct pe plajă, la H2O sau Expirat, unde membrii comunității sunt așteptați să se bucure de concerte speciale, dar și cu surprize pe care poți să le descoperi din timp, dacă urmărești Instagramul @iqos_ro ca să fii la curent cu noutățile.

Material susținut de IQOS.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

One Comment

  1. Irina

    IQOS a adus in aceasta vara o inovatie in materie de produse fara foc. Incantator si modern, IQOS ILUMA ONE a reusit, prin propunerea sa inteligenta, sa capteze atentia consumatorilor si sa ofere o experienta memorabila atat prin evenimentele in care este prezent.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed