Masa de Crăciun se așterne cu cadouri de design românesc. De la Made in RO!

De Crăciun, cadoul trebuie să fie Made in RO! Iar listele de cadouri pe care vi le pregătim pentru ediția a III-a a târgului de design românesc powered by Designist te vor convinge 🙂 Îmcepem prin a contura Masa de Crăciun numai cu piese și accesorii create de designeri români!

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (1)

1. Căni, zaharnițe, ceainice și farfurii din colecția Spiridușii Crăciunului, pe care Una ca Luna o pregătește special pentru Made in RO – Târg de design românesc. Pot sta și pe masa ta! Te așteaptă pe 21 și 22 decembrie, la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (2)Ar fi o idee să le asortezi minunatele dulciuri Flori de Mentă.

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (3)

2. Sau poate preferi porțelanurile cu motive arhitecturale, pe care le modelează Mădălina Teler?

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (17) Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (16)

3. Dacă tot suntem la capitolul ceramică, mesei i-ar prinde bine și clopoței zglobii. I-am descoperit ce cei semnați de Cristina Ciobanu, o premieră la Made in RO – Târg de design românesc. Despre Cristina va urma un interviu pe larg pe Designist. Stay tuned 🙂

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (20)Ni-i imaginăm suspendați deasupra mesei, ca un carusel de culori!
Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (22)

4. Cauți un aranjament designish pentru Masa de Crăciun? Designerul Elena Toader, de la YaU, ne-a surprins cu soluția proaspăt creată. Să vedeți și sfeșnicele – abia așteptăm să le atingem și să le aprindem 🙂 Pe 21 și 22, designul e cu noi @ Made in RO.

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (11) Sfeșnicele și brăduțul de masă YaU, în interpretarea Elenei!Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (12)

5. Fă loc pe masă pentru un mesaj fin. După exemplul nostru!

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (13) Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (14) Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (15)Ați văzut că nu e greu, creativitate să fie, că literele din lemn vin de la Kerria. Am pus pe listă și câteva fructe decorative, din lemn, pentru scenografii… natur. Povestea Kerria o veți descopei în curând pe Designist.

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (4)

6. Masa de sărbătoare se savurează în tihnă, cu grijă la detalii, pentru o experiență cu bon vivre inclus. Nu pot lipsi accesoriile textile create de designerul belgian Martine Claessens, care locuiește deja de 8 în România. Colecția ei Join us for Dinner ne învață și cum păstrăm oul fiert cald la micul dejun, și cum ținem cana de cafea la temperatura preferată mai mult timp! Totul tradus în design textil.

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (7) Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (8)Șervete în culoarea Crăciunului, hăinuțe pentru ouă și cana de cafea. Te întâlnești cu Martine la Made in RO – Târg de design românesc, pe 21 și 22 decembrie!Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (18)

7. Câteva decorațiuni de Crăciun vor face atmosferă pe masă, presărate moderat lângă șervete sau coronița de brad. Vă prezentăm cea mai nouă colecție Cai verzi pe pereți!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVin câte 3 într-un set, sunt din placaj pictat, iar la brăduți primeși în kit-ul de cadou ața și mărgeluțe, ca să-ți creezi chiar tu brăduțul preferat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA8. Îți propui schimbări mai mari? Am găsit lustra care va imprima străluciri glamour, dar ușor patinate, pentru aura de finețe impusă de context. Este o creație nou-nouță semnată Mădălina Dumitru. La Made in RO, pe 21 și 22 decembrie, își lansează noul brand – Simpluxury!

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (19)Este din alamă și arată ca o pictură!

9. Scaune noi? Avem două propuneri irezistibile:

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (9)Mr. Him & Ms Her – pentru voi doi! Sunt creațiile designerului Irina Neacșu – thecraftlab.

10. Și deja cunoscutul scaun Lana pentru Photoliu, ce va fi lansat la târgul Made in RO.

Masa de Craciun - Design Romanesc - Designist (6)

Inițial, am vrut să ne concentrăm doar pe accesorii, dar ne-am dat seama că la Made in RO – Târg de design românesc găsești toate cadourile necesare pentru a-ți transforma diningul!

Vizual final Made in RO III variantaVizualul este un concept  semnat de Alexandru Nimurad (www.behance.net/Nimurad)

Pe 21 & 22, designul e cu noi!
Acestea sunt doar o mică parte din cadourile  pregătite de cei peste 40 de designeri. Vino să le vezi pe toate la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București. Este chiar în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

cover foto Made in RO III

Susține designul Made in RO și uploadează acest cover photo pe profilul tău de facebook! icon smile Made in RO   Târg de design românesc, ediția a III a, vine pe 21 și 22 decembrie @ Impact Hub

Facebook event aici.

Fotografii prin designerii menționați în articol.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed