Cauți un cadou dichisit? Am pus pe listă 15 daruri fine marca La Maison!

Știm cum e în perioada asta: deadline-uri cum numai la sfârșit de an există, aglomerație, gândul ascuns și repetat “Nu mai vine odată Crăciunul, să ne mai și tragem sufletul în tihnă, doar cu oamenii dragi alături”. Noi spunem că darurile fine te scot din mulțime și venim cu liste țintite, să fie alegerile line.

Cadouri fine - La Maison - Designist (14)Despre proiectele celor de la La Maison ți-am povestit în mai multe rânduri: amenajări superbe, cum rar vezi în România; mobilier pe care îl realizează la comandă pentru cele mai exigente decoruri; și showroom-ul lor în care ne-am muta… mâine. La Maison este și locul de unde poți alege daruri fine pentru cei dragi, în tihna unei elegante case de început de secol XX, de pe Bulevardul Dacia (nr. 73).

Cadouri fine - La Maison - Designist (16)

1. Pe toți ne încearcă imaginea unui Crăciun tradițional, în roșu și verde. Iar imaginea unei astfel de mese ne va încălzi cât să suplinească șemineul 🙂 Setul se masă, clasic, vine de la Gien, un brand franțuzesc cu o tradiție de aproape 200 de ani. Prin La Maison.

Cadouri fine - La Maison - Designist (9)

 

2. În vacanța de sărbători cu toții ne simțim din nou copii: stăm acasă, primim cadouri, mergem la părinți 🙂 Ceea ce ne-a făcut să alegem această colecție pentru masă a brandului Gien care se numește simplu: Récréation.

Cadouri fine - La Maison - Designist (7)Ne-am simți foarte răsfățați să servim o tartă din această tavă atât de veselă! Iar pentru copii e și un cadou educativ: pot repeta cuvinte noi în franceză savurând dulciurile preferate 🙂Cadouri fine - La Maison - Designist (8)

3. Dacă nu mergi la Paris de Sărbători, dar ai vrea să te simți ca într-un bistro cu șarm, așteaptă-ți prietenii cu farfurii din colecția A Table. Vei fi creatorul unei mese gourmet!

Cadouri fine - La Maison - Designist (10)Sunt marca Gien, prin La Maison.

Vom petrece mai mult timp acasă, nopțile sunt iarna mai lungi, iar casa nu se schimbă de Crăciun doar cu bradul împodobit și o masă îmbelșugată. Am descoperit brandul Essix, din Franța: în lenjeriile lor ar adormi și spiridușii lui Moș Crăciun!

4. Déclaration, atât de diafană încât vei simți că plutești. Este din satin 100%, iar cine a dormit deja în satin știe cât de confortabil și fin e somnul. Essix prin La Maison.

Cadouri fine - La Maison - Designist (13)

5. Intuition, din satin: pentru iubitorii de geometrii nordice și…intime.

Cadouri fine - La Maison - Designist (1)

6. Belvédère, din bumbac. Cu iz de cabană de munte.

Cadouri fine - La Maison - Designist (12)

Decorațiunile sunt sarea și piperul unei atmosfere intime, cochete, șic. Se face întuneric devreme, așa că presară lumânări aromate pe masă și prin casă. Parcă vedem glafuri pline de luminițe și flori sau crenguțe de brad!

7. Lumânări parfumate de la Designers Guild, prin La Maison.

Cadouri fine - La Maison - Designist (6)

8. “Pahare” cu lumânări, ce se vor strecura elegant printre bolurile și cănile de pe masă. Gien prin La Maison.Cadouri fine - La Maison - Designist (15)

9. Inele pentru șervete, sub formă de stea, lucrate manul din dantelă într-un atelier din Franța, cu cristale strălucitoare. Alexandre Turpault, un alt brand franțuzesc cu tradiție (din 1847), prin La Maison.

Cadouri fine - La Maison - Designist (1) Cadouri fine - La Maison - Designist (19)

Masa își schimbă și ea fața în zi de sărbătoare. Venim cu două propuneri fresh de la Alexandre Turpault.

10. Verde cald: Arabelle va crea un contrast foarte plăcut cu verdele puternic al bradului. Materialul este țesut în Munții Vosgi, apoi brodat în Franța.

Cadouri fine - La Maison - Designist (1)

11. În loc de roșu – roz! Citadelle aduce în contemporan motivele sculptate ale catedralelor medievale și tehnici foarte vechi de broderie. Materialul este tratat cu Teflon ® Stain Release – devine foarte rezistent la pete și uzură. Același sofisticat Alexandre Turpault, prin La Maison.

Cadouri fine - La Maison - Designist (11)

Pentru cei mici nu am pus pe listă jucării, poate le-au primit deja de Moș Nicolae. Mai bine lenjerii și pernuțe care să le transforme camerele și să-i facă să viseze frumos!

12. Pentru prințese: lenjerie Designers Guild prin La Maison.

Cadouri fine - La Maison - Designist (4)

13. Lenjerie pentru mici aventurieri și iubitori de animale. Designers Guild prin La Maison.

Cadouri fine - La Maison - Designist (3)

Cadouri La Maison - Designist

14. Și o pernuță, tot Designers Guild, cu care am dormi și noi.

Cadouri fine - La Maison - Designist (5)

Găsești toate aceste cadouri și multe altele la La Maison: Blvd. Dacia nr. 73, București. Telefon: +40 723 393 793.

Iar acum că e lista e gata, putem sta la un ceai, nu? 🙂

15. Setul Teatime, de la Gien, prin La Maison.

Cadou cu stil - La Maison - Designist

Fotografii: prin La Maison

One Comment

  1. Flori de menta

    Totul arata minunat dat colectia de masa de la Gien ne-a incantat!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed