Salone del Mobile Milano 2018 a venit la București, la Delta Studio

Nu cu tot programul de expoziții, ci cu noile colecții de mobilier italian și spaniol, lansate în primăvară la Salone del Mobile Milano, cel mai important eveniment internațional de profil. Delta Studio le-a reunit în 1.000 mp de ambiente la etajul 1 al showroom-ului principal din București. Colecțiile expuse în premieră în România sunt acompaniate de cele mai noi finisaje, sanitare, baterii și soluții de amenajare inovatoare de la furnizori de top.

Ambient Arketipo Firenze

Ambient living Gamadecor

În fiecare an, Delta Studio reamenajează showroom-ul principal conform ultimelor tendințe de la târgurile internaționale de profil. Anul acesta, între noutățile expuse se numără mobilier realizat de cele mai importante branduri din industrie: Poliform, Gamadecor, Arketipo Firenze, Ditre Italia, CorteZari, Bontempi. Delta Studio expune și mobilier producție proprie, brandul Formmat, reinterpretat anul acesta potrivit noilor tendințe în design interior.

Ambient Cortezari

Dragoș Bonea, director general Delta Studio

„Anul acesta am investit 1 milion de euro în reamenajarea showroom-ului principal din București. Acesta este un prim pas în strategia noastră de dezvoltare – ne propunem ca, în următorii doi ani, Delta Studio să fie cel mai important reper în materie de amenajări interioare din România”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Cristina Golban, arhitecta de interior care s-a ocupat de reamenajarea showroom-ului împreună cu arh. int. Oana Deacu, a declarat:: „Ne-am propus să creăm un spațiu unitar, unde să avem expuse branduri și stiluri diverse, prezentate astfel încât să se subordoneze unui concept unitar. Considerăm că am pus în valoare fiecare piesă de mobilier, selectată de noi în aprilie 2018, la Târgul de Mobilă de la Milano”.

Bucătărie Gamadecor Porcelanosa Kitchens

Timp de o lună, vizitatorii showroom-ului vor putea admira și achiziționa și o expoziție de produse luxury de la producătorii de sanitare și baterii.

La evenimentul de inaugurare, intitulat #weareluxury, au participat peste 300 de invitați, care s-au delectat cu un concert Muse Quartet și o tombolă cu premii.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed