1 iunie pentru copii mari, ediția a doua, la Uncle Jeb Studio

Pentru că se apropie 1 iunie, nu numai că v-am pregătit un concurs pe site, cu o pernuță adorabilă, dar vă invităm la o mini-ședință foto gratuită care să surprindă copilul din voi la Uncle Jeb Studio. După ce ediția din 2012 a adunat în studio mulți oameni jucăuși și gata să-și redescopere copilul din ei, Uncle Jeb Studio vă așteaptă la ediția a doua a proiectului “1 iunie pentru copii mari”.

Între 1 și 14 iunie, așadar, sunteți așteptați la studioul din spatele Pieței Romane pentru o mini-ședință foto gratuită, în ipostaze de copil. Veniți cu jucării de pluș, mașinuțe, păpuși, acadele, înghețată sau pur și simplu cu prietenul cel mai bun. Noi o să vă întâmpinăm cu bomboane, baloane și chef de pozat.

Uncle Jeb Studio - Designist

Dacă vrei să participi, tot ce trebuie să faci este să scrii un mail (coliba@unclejebstudio.ro) sau să lași un mesaj pe Facebook (http://facebook.com/unclejebstudio), în care ne spui ziua și ora la care ai vrea să vii.

Fotografiile sunt gratuite, iar ședința foto durează aproximativ jumătate de oră. Adresa este str. Maior Dimitrie Giurescu nr. 7, et. 2, ap. 4 (dar interfon 5), sector 1, București – lângă ASE, intrarea Dorobanți. Campania durează între 1 și 14 iunie.

Uncle Jeb Studio - 1 iunie - DesignistFacebook event aici.

Despre Uncle Jeb Studio

Uncle Jeb Studio este un studio profesional de fotografie deschis în anul 2012. Uncle Jeb are drept filosofie nu doar livrarea unor poze frumoase – ci livrarea acelor poze frumoase pe care și le dorește clientul, motiv pentru care este probabil cel mai prietenos studio de fotografie din București.

Parteneri media: Realitatea.net / Mixtopia.ro / Metropotam.ro / Bookaholic.ro / Feeder.ro / Hipmag.ro / Oitzarisme.ro / Designist.ro / rontziki.ro / filme-carti.ro / chinezu.eu.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed