AVON Inspiration Challenge 2014: ce parfumuri le vor inspira pe ilustratoarele Mădălina Andronic și Ioana Șopov?

În toamna anului trecut, AVON organiza prima ediție Inspiration Challenge, provocând zece artiști, din diferite domenii, să creeze inspirați de zece parfumuri. Imaginația acestora a transformat aromele din sticluțele cochete în obiecte palpabile, dând noi sensuri universului olfactiv AVON.

Ne pregătim pentru o nouă provocare: 10 lucrări semnate de artiști și designeri români, inspirate de 10 parfumuri AVON, sunt chiar acum în pregătire. Și vor fi dezvăluite în luna noiembrie, în cadrul unui vernisaj despre care vă vom povesti curând. Creațiile lor vor fi în ton cu umbrela de comunicare AVON din această perioadă: #relatie sau #distractie.

Care sunt cele 10 parfumuri?

Faimos pentru categoria de parfumuri, cu un portofoliul de 200 de nume, AVON a selectat pentru a doua ediție Inspiration Challenge aromele reprezentative din această toamnă: Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush (acestea din urmă vor fi lansate la sfârșitul sezonului). 

C.LacroixChristian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush sunt cele două parfumuri ce vor fi lansate la sfârștiul sezonului. 

Luxe Gold Blush - Designist

Cine sunt designerii și artiștii provocați?

Designerii și artiștii implicați în această ediție a AVON Inspiration Challenge sunt: la Design Vestimentar: Ioana Ciolacu și Mihai Dan ZarugDesign de produs: Mădălina Teler și Liliana StoicaBijuterie: Carla Szabo și Alexandra UngureluFotografie: Cătălin Georgescu și Cristian VasileIlustrație: Mădălina Andronic și Ioana Șopov.

Noi, DESIGNIST, vă vom dezvălui treptat indiciile lucrărilor din categoria ilustrație, semnate de ilustratoarele Mădălina Andronic și Ioana Șopov. Lucrările lor, acum în pregătire, au ca sursă de inspirație cele 2 noi parfumuri: Christian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush.

Madalina Andronic - Designist

Aroma parfumului Christian Lacroix Ambre este un amestec de mandarină și trandafir, înnobilată de notele de ambră lichidă.

Premiere Luxe vine cu aroma luxuriantă a nopților de vară, cu iz de magnolie, iasomie, gardenie

„Premiere Luxe m-a învăluit într-o simfonie de acorduri oriental-florale, a căror aromă intensă m-a făcut să mă simt ca pe covorul roșu. O singură pulverizare m-a dus cu gândul la celebritățile de la Hollywood! Îți vine să crezi că o picătură de parfum te poate transforma în divă?” (Loredana)

Ioana Sopov - Designist

Așteptăm curioși să vedem cum aromele acestor două parfumuri se vor materializa în desenele Mădălinei și Ioanei. Stay tuned!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed