Biblioteca MATER a atras peste 1000 de profesioniști în prima săptămână de lansare

Acum câteva săptămâni te-am sfătuit să-ți treci în agendă o vizită la MATER, prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est, așa că probabil și despre tine va fi vorba în frazele următoare. Dacă nu ai apucat să ajungi încă acolo, pe Splaiul Unirii 160, în complexul Industria Bumbacului, atunci află că spațiul a fost deja vizitată de peste 1000 de profesioniști din domenii precum arhitectură, design, arte vizuale, contrucții sau producție publicitară. Aceștia au participat la conferințe și seminarii de prezentare organizate de partenerii MATER, precum și la petrecerea oficială de lansare a acestui spațiu inovativ din București.

materiale materialeFeed-back-ul participanților a fost unul foarte pozitiv: o bibliotecă de materiale este un instrument foarte util în orice proiect de arhitectură sau design. Posibilitatea de a atinge și consulta fișele tehnice ușurează foarte mult partea de cercetare și proiectare, pe lângă faptul că este un spațiu inspirațional în care breslele creative pot descoperi materiale și texturi noi.

materialePentru a dezvolta o mai bună cultură a materialelor în România, elevii și studenții vor avea acces gratuit pe baza legitimației. MATER devine astfel o super-resursă educațională în procesul de învățare, fiind un spațiu deschis atât pentru vizite ghidate cât și ateliere de lucru sau seminarii ținute de profesori.

materialePentru cei care nu mai sunt studenți, primele două intrări în bibliotecă sunt gratuite, iar apoi există opțiunea unui abonament anual de 120 euro.

MATER este deschisă între orele 10:00 – 19:00 de luni până sâmbătă, iar sâmbăta între 12:00 – 19:00. Pentru mai multe detalii puteți vizita www.materlibrary.ro sau scrie pe contact@materlibrary.ro

materialeFotografii: Cristian Vasile, Ana Georgescu

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed