Good Vibes@Milano

Despre Genoveva Hossu și activitatea sa de decorator ți-am povestit săptămâna trecută într-un interviu pe larg. Și tot săptămâna trecută Genoveva a fost la iSaloni Milano, de unde ne-a și adus primele vești: un articol “în direct” despre corpurile de iluminat care i-au plăcut cel mai mult la ediția de anul acesta. Ne-a promis că revine cu impresiile ei despre piesele de mobilier descoperite la iSaloni, așa că vi le prezentăm la cald.

Genoveva Hossu iSaloni - Designist (4)

Mobilierul pe care l-am întâlnit la Milano se poate defini ca şi o relaţie cosmopolită dintre doi iubiţi cu personalităţi diferite, dar care se completează atât de bine reciproc: el cu mintea riguroasă şi raţională, ea- un suflet romantic şi colorat. Se întâlnesc, interacţionează, se aduc la viaţă şi se bucură reciproc.

Genoveva Hossu iSaloni - Designist (1)

Un caleidoscop de volumetrii şi culori, intrigante şi ergonomice, care relaţionează cu mediul înconjurător într-un raport simbiotic perfect.

Genoveva Hossu iSaloni - Designist (3)

Mi-au atras atenţia două dressing-uri: primul eco-friendly în nuanţe imaculate de bej, cu o colecţie superbă de haine şi accesorii din hârtie şi al doilea cu accente de teracotă, o nuanţă care împreună cu ivoriul creează o atmosferă intimă, elegantă şi classy.

Genoveva Hossu iSaloni - Designist (8)

Genoveva Hossu iSaloni - Designist (7)

Genoveva Hossu iSaloni - Designist (5)

Ca să nu uit în totalitate de Maison&Objet Paris, am găsit un furnizor care mi-a făcut pulsul să urce considerabil şi care avea ceva din excentricitate lui Timothy Oulton, iubirea mea actuală 😉

Ador combinaţia dintre lemn şi inox.

Genoveva Hossu iSaloni - Designist (9) Genoveva Hossu iSaloni - Designist (10)

Pentru domnişoarele şi doamnele pasionate ;), dar şi pentru pasionaţii de design de obiect, un suport interesant pentru pantofii cu toc.

Genoveva Hossu iSaloni - Designist (6)

Nu pot decât să mă bucur de participarea la un asemenea eveniment şi îmi doresc ca relaţia dintre iubirea de mobilier şi arta din el să fie într-o continuă reinventare.

Genoveva Hossu iSaloni - Designist (2)

Think outside the box!

Genoveva Hossu DesignistGenoveva Hossu este fondator şi managing partner Primera Interiors. A urmat cursurile „Kelly Hoppen Design School” (Londra) pe care, împreună cu anii de experienţă profesională, le-a transformat în temelia profesiei de decorator, pe care o descrie ca fiind arta de a dezvălui personalitatea clienţilor săi. Genoveva se implică activ în proiectele ei, în care investeşte multă muncă, pasiune şi vizite anuale la târguri de specialitate, conferinţe şi evenimente de profil.

Fotografii: Genoveva Hossu

4 Comments

  1. […] Sursă articol: aici. […]

  2. […] Genoveva Hossu » Corespondent pentru Designist: Good Vibes@Milano » Genoveva Hossu on Good Vibes@Milano […]

  3. […] Mobilierul din valize merge la expozițieDesignist on Good Vibes@Milano […]

  4. […] Sursă articol: aici. […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed