Primăvara se lasă cu genți noi!

De săptămâna trecută ni s-a confirmat că fenomenul plimbărilor prin oraș ia amploare, e în plină ascensiune și etapa întâlnirilor la terasă. Gențile stau deja cu fața la stradă, agățate de scaune, în soare. Și, pe lângă designul lor catchy, mai rămâne o necunoscută, aka eterna dilemă – sunt suficient de practice încât să ne fie alături de la drumul spre birou până la vinul cu prietenii, seara? Căci nu vrem să schimbăm nici geanta și nici pantofii de câteva ori pe zi…

2Happy Me - genti - Designist

Designerul de genți Laura Olaru și Oana Botezatu, autoarea blogului Happytude by Oana Botezatu, au lansat miercuri, 6 aprilie, la Simbio Kitchen & Bar, colecția de genți Happy Me.  Și, din câte am văzut noi, dilema și-a găsit rezolvarea. Iar noi o geantă nouă, din piele, de asortat stărilor zilei – că de necesități are ea grijă. 🙂

3Happy Me - genti - Designist

O cunoaștem de Oana de ceva timp și îi admirăm proiectele. Îi citim articolele ce pun tot timpul accentul pe jumătatea plină, i-am citit și în ceșcuțele de colecție, din porțelan, ce găzduiesc acum lumânările aromate Cup & Candle. Și, dată fiind prietenia noastră, aruncăm acum și un ochi în geantă. Ca să nu devenim prea indiscreți, o lăsăm pe Oana să vă spună povestea genților Happy Me:

Pe lângă pantofi, ca orice femeie, probabil, am o mare pasiune pentru genți. Când eram mică-mică, toate desenele mele aveau câte o fată pe tocuri, cu o geantă pe umeri. Nu m-am gândit niciodată însă că o geantă pe care mi-o doream doar pentru mine ar putea să se transforme într-o colecție de genți pentru multe femei ca mine. Happy Me este o geantă veselă, în cele mai frumoase culori. Ne-am oprit cu greu la 7 nuanțe – roșu, galben, albastru, verde, argintiu, auriu și baby blue -, dar am ales cifra asta fiindca e una magică și sperăm să ne poarte noroc.

Pe Laura am cunoscut-o în urmă cu trei ani și de atunci am tot purtat genți făcute de ea. Anul acesta m-am hotărât că vreau o geantă semnată Laura Olaru doar pentru mine (trebuia să fie o geantă bună și de evenimente de zi, și de ieșirile în parc cu băiețelul meu, și de mers la cafea, și de ieșit la un vin). Apoi mi-am dat seama că sunt multe alte femei care, ca și mine, vor să vadă jumătatea plină și colorată a vieții, așa că am decis împreună cu Laura să transformăm geanta mea într-o colecție. Happy Me este chiar ca mine: veselă și colorată și mereu în centrul atenției. 🙂

Eu și Laura ne dorim tare mult ca geanta Happy Me să fie primită așa cum merită: cu inima deschisă și cu zâmbetul pe buze.

Ne bucurăm că Happy Me e deja admirată și apreciată. Și nu numai de femei din România. Chiar mai devreme am vorbit cu o prietenă stabilită în Kuala Lumpur și cred că trebuie să trimitem două genți acolo cât de curând. Și nu e exclus ca și în Abu Dhabi să plece una.

4Happy Me - genti - Designist 5Happy Me - genti - DesignistHappy Me este o geantă lucrată din piele naturală (texturată sau netedă), cu tăieturi curate. O geantă geometrică fără brizbrizuri, funcțională, în care încap gadgeturile de care ai nevoie în fiecare zi. Laura și Oana au ales împreună 7 culori happy, ușor de asortat și de adorat: roșu, galben, verde, albastru, argintiu, auriu și blue serenity.

6Happy Me - genti - Designist HappyMe_bag_red_lateral

Ideea genții Happy Me s-a născut pe covorul din sufrageria Oanei, la începutul acestui an. Într-o perioadă în care se vorbește tot mai mult de femeia multitasking, Oana – ea însăși mamă, jurnalistă, blogger și antreprenoare – a rugat-o pe Laura să-i facă o geantă de zi potrivită în (aproape) orice situație:

„Oana a vrut o geantă multitasking, ca ea. O geantă simplă, dar nu fadă. Dar cel mai mult și-a dorit să aibă o geantă happy, cum este ea mereu.”, spune designerul Laura Olaru.

9Happy Me - genti - Designist

Gențile din colecția Happy Me by Laura Olaru + Happytude by Oana Botezatu pot fi admirate și cumpărate la expozițiile cu vânzare la care designerul este invitat, dar se pot comanda și online (cu livrare prin curier). Pentru detalii despre Happy Me, Laura vă stă la dispoziție pe pagina oficială de Facebook.

1Happy Me - genti - Designist

Fotografii: prin Laura Olaru și Oana Botezatu

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed